X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dłuższy czas na rekonwalescencję ;)

Vayn żyrafa też jest ok :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2017, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusiu ale jej nie ma nigdzie :/ a do 16.03 mogę ją tylko odebrać. 2 miesiące od urodzin

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2017, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziewczyny założyłam wczoraj Polce sandałki które jej kupiliśmy w zeszłym roku. Tak brzydko napiszę JAPIER*&#*$& co się działo. Jaka histeria, panika, wrzask, ryk, myślałam że mi dziurę w panelach wykopie z tej złości.
    Na chrzcinach też miała buty i było to samo. Ryk dopóki nie zdjęłam :/
    Co to będzie jak ona zacznie chodzić? Na nóżkach akceptuje tylko skarpety :(

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie zobaczę sobie w tym mailu co mi z przydziału przypada w tym Rossie.

No to Vayn niefajnie. Mój sobie buty każe zakładać czasami sam, ale jak tylko poczuje je na stopach to ściąga i tak w kółko. tylko jak mój będzie gardził butami to ja jakoś do ogródka w paputkach z nim pójdę (z resztą kupiłam mu takie paputki żeby miał tylko na trawę -wolałabym boso, ale dziadki będą plumkać, że go coś ugryzie :/)

Wesele w piątek pewnie, że byłoby fajne. tylko chodziło mi, że rzadko się takie robi. Jedynie słyszałam jak ktoś w sumie wesele robi sam obiad - przyjęcie no to słyszałam, że w piątek.

atdc6iyei0o27of5.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my mamy przodem maxi tobi i jesteśmy zadowoleni. Mały jazdy tyłem nie trawi.

ja sprawdziłam też mam tego maila i wazność 2ms, dzięki za cynk bo bym go przeoczyła :D

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn dlatego ze np w wieku 5 lat juz bym przesadziła przodem . zreszta zobaczymy. Póki co bedzie w nim jezdzic ale jak bedzie drugie bobo to trzeba bedzie drugi kupic ale juz tylko przodem montowany i nie wiadomo w jakim przedziale wagpowym bo te do 25 kg nie bedzie sie opłacac a nie wiadomo jaka bedzie miał wage. Ja bym chciała probowac z drugim bobo jak Kuba bedzie miał cos ponad 1,5 roku .

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2017, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia, ale może on wzrostowo z axkida Wam wyrośnie. To nie jest powiedziane że on będzie jeździł do 5/6rż życia bo może wcześniej będziecie musieli zmienić. Wagowo zresztą też loteria, córki koleżanka w maju będzie miałą 2 lata a już ma 16kg i 90cm. Kupili jej jak miałą 6 mcy 0-18 fotelik i już go muszą zmieniać

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2017, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no i wracając do bucików, mamy w planach jutro zajechać do bartka i kupić jej takie kapciochy skórzane. Takie jak skarpetka żeby się oswajała że trzeba coś mieć na nogach. No bo tak... jak idziemy na spacer to ubieramy tylko górę, na nogach ma tylko legi i skarpety. Robi się coraz cieplej więc śpiworek pójdzie w odstawkę i coś na stopy trzeba będzie zakłądac

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn masz na myśli takie ekopapcie? Że skóry?

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ja Vayn takie kupiłam. Materiałowe i skórzane.

atdc6iyei0o27of5.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju też tak mialyscie ze przypominala Wam się każda chwila z przed roku? Normalnie taka dziś wzruszona jestem... ehhh

Tysienko to nic strasznego. Ja chodzilam do psychiatry i pamiętam że pierwsza wizyta to też był mega stres a potem po każdej kolejnej czulam jakby mi ktoś wielki ciężar zabieral.

tysiaa93 lubi tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2017, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O coś takiego

https://bartek.com.pl/niechody-bartek-dla-dziewczat-fioletowy-t-91697-mix-d-p32825

Tadam tadam chwalę się bo jest czym!

Polka zjadłą właśnie swój pierwszy obiad w krzesełku. No szok, jak zwykle był wrzask jak ją tam wsadziłam, ale jak położyłam przed nią talerzyk to cisza :P Zjadła siamo siadmo kurczaka z mieszanką chińską i ryżem

Mamusia_synusia, Tusiaa, Lexi150, dana222, d84, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki!
    Dziękuję za piękne posty dla Michałka na fb :*
    Przepraszam ze sie nie odzywam, ale ciezko mi znalezc na to czas. Niestety mam ostatnio ciezki czas. Tak jak wam pisalam kiedys musialam zrezygnowac ze swojej pracy. Znalazlam dosc fajna nowa, jezdze dwa razy w tygodniu na 4 godziny w tym raz w sobote wiec nie ma problemu kto zostaje z małym. Ale praca mnie troche przytłoczyła, noce mamy nieprzespane, ciezko stwierdzic dlaczego, w ogole mam jakas chandre, ala depresje, sama nie wiem... Błagam powiedzcie ze czasami tez macie dosc, ze Wasze dzieci tez sie strasznie zloszcza, macie dosc wstawania w nocy i na chwile obecna nie wyobrazacie sobie nastepnego dziecka. Tzn wiem ze nie wszystkie na pewno tak czujecie ale bedzie mi razniej choc z jedna taka duszyczka jak ja :(

zastanawiam sie nad wizyta u psychologa ;( a chcecie cos smiesznego? :D sama nim jestem xD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 15:16

tysiaa93, Kri lubią tę wiadomość

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko ja mam czesto dosc a nie pracuje jeszcze. Dzieci bardziej rozrabiaja . Kuba dzisiaj przeszedł samego siebie jak cos mu niewychodzi to sie złosci , płacze, krzyczy , idzie zwariowac :/ Dalej karmisz cycem ?

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko trzymaj się mocno, bo będzie dobrze. Ja pracuję 3 razy w tygodniu po 2h na razie tylko a czasami mam dość. Myślę, że to normalne. Raz jest lepiej, raz gorzej. A niestety cura te ipsum w sprawach psychiki nie działa :( My tu takie trochę psycholożkowa grupa wsparcia. Lekkie przypadki załatwiamy od ręki na cuda trzeba trochę poczekać :) Także zaglądaj do nas. Opłaca się :P

szara myszka lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj to tez pokazuje swoje złości, wszystkim wokół sie dostaje, ja tyle razy po twarzy dostałam ze tego sie nie da zliczyć, jak sie na cos zezłości to tez uderzy, np bawi sie przy rowerku nagle mu cos nie pasuje i buch w rowerek, ostatnio sie przewrócił blisko okna to oknu sie oberwało. Próbujemy mu trzymać rączki jak nas bije ale wtedy jest jeszcze gorszy, wije i sie i płacze. Nie wiem czy to poprostu taki etap i nie potrafi swoich emocji inaczej wyrazić czy poprostu rośnie mi mały złośnik

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wojtusiu! Igusiu! 100 lat kochane Chlopaki! Usmiechu duzo!Zdrowka dla Obu! Igusiu-dla Ciebie jeszcze cierpliwosci dla Braciszka a dla Wojtusia dodatkowa porcja zdrowka i sio sio uczulenie na mleko etc! Sio,sio! Usciski i buziale!

Lexi150, Kri lubią tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My zębow mamy 12! 1,2,4 wszystkie.

Tusiaa, vayn, tysiaa93, Moniaa lubią tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wow ! Tyle zebów :O szok

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa wrote:
    Myszko ja mam czesto dosc a nie pracuje jeszcze. Dzieci bardziej rozrabiaja . Kuba dzisiaj przeszedł samego siebie jak cos mu niewychodzi to sie złosci , płacze, krzyczy , idzie zwariowac :/ Dalej karmisz cycem ?

Karmie go 1, max 2 razy w nocy. Czasami sie uda go odlozyc bez karmienia, zawsze probojemy ale w koncu jest taki krzyk ze sie nie da inaczej ;/ narazie nie mam sily zeby cos z tym zrobic, widocznie tego jeszcze potrzebuje

Tusia dobrze doczytalam ze Ty idziesz do psychologa? Moge zapytac dlaczego? Czy cos mi zle mignelo?

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
‹‹ 2557 2558 2559 2560 2561 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ