Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wiem,ze te nocne wstawanie to bardziej jest po to zeby sie przytulic,ale na dzien dzisiejszy to niewyobrazam sobie nocy bez cycka tylko cycek ja usypia.Zobaczymy jak to bedzie.
danna wszystkiego najlepszegodana222 lubi tę wiadomość
-
A u nas Kuba dostaje 240ml mm i się różnie budzi. Raz przed 4 a innym razem przed 6 . Nie rozumiem tego. kiedyś zrobiłam 240ml mm + 6 niatek kaszki i nie zjadł do końca ok 60-70ml zostawił... Już sama nie wiem czy on głodny czy co. W nocy budzi się i pokazuje palcem na parapet bo tam butelka, mleko, woda .
Teraz tak myślę . Ze karmienie butla wcale nie jest talię źle. Nie ma problemu z odcycowaniemjak mi się uda drugie karmić cycem to myślę że pociągnęła do 8-9 Msc i chyba tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2017, 13:36
Kubuś
-
boże to mój się budzi multum razy, a jak był młodszy to się budził 2 razy. A teraz co 2h. Ja na kolację ok 20-21 daję 5 łyżek kaszki mlecznej na wodzie z łyżeczki. I 21-21:30 cyca. I u nas ewidentnie w nocy to je zazwyczaj raz reszta to cmokanie.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Dana sto lat
Lexi jaki brzusiooooehhhhh kiedy to było.... mega zgrabniutki
super dekoracje i piękny Iguś
Udało się przypadkiem z zakupami!!! Jechaliśmy do świata dziecka żeby kupić fotelik i spacerówkę (min. 3 godziny wybierania i gęsia skórka), bo w nosidełku już nie mogę wozić małego. Chciałam jeszcze zobaczyć spacerówkę, której nie ma w tym sklepie, więc po drodze zajechaliśmy do jakiegoś małego. Weszliśmy do sklepu 10 min przed zamknięciem. Mamy fotelik z 4* adac na isofixie i spacerówkę joie litetrax 4+ gratis śpiworek
Kurcze, nastraszyłyście mnie, że kosztuje 1200, a ja nie wiedziałam, że z tego 320 zł dopłaca się za pompowane koła i inne kolorymam granatowy mat
(za 880)
tysiaa93, dana222 lubią tę wiadomość
-
O ja. A ja tych spacerówek ogarnąć nie mogę. Jak zwykle to, co mi się podoba to droogieee. No nawet bym wydała te monety, bo strasznie mi się greentom podoba, ale czytam, że pasy ciasne, że płytkie siedzisko itp... znowu pod względem wyglądu czaderski i taki minimalistyczny. No i eko. I weź tu bądź mądry. Jak wy podjęłyście decyzję?
A może czyjaś koleżanka ma tego greentoma i może wiecie coś o nim z pierwszej ręki? -
Lexi super brzusio i dekoracje, a mina Igora na focie z myszką miki hahhah -chyba balon zrobił na nim wrażenie.
A ja w 2 wózkach tym 3w1 cybex i tanim chicco mam koła piankowe i nie narzekam, wszędzie pojedzie. Zwłaszcza cybex nawet po korzeniach, po leśnej części parku daje rade. Wiadomo tylko plaza odpada.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Tuli wzięłam na tych piankowych, pomimo tego że kocham pompowane. Ale ten wózek tak super lekko jeździ, że zaryzykowałam
no i ma amortyzatory, więc będzie miękko
poza tym, my mieszczuchy bez spacerów w offroad czy po piachu. Co najwyżej sklepy
Baga nam poprostu wpadła w oko w sklepieten greentom fajny (kocham biały stelaż) ale wydaje się mały. Sprawdź czy w okolicy nie mają w sklepie. Albo zamów w necie, to będziesz mogła zwrócić
Tysia ja kupiłam tylko po to, żeby w sklepach go ogarnąćbo na spacery będzie rowerek
-
No niby wersja classic do 4 lat służy czy coś takiego. Ja mieszkam w takiej okolicy, ze na pewno ich nie ma
Ale pojeżdzę i popatrzę za innymi. Nam zależy aby mało miejsca zajmował po złożeniu jak w trasę ruszymy i pojechał po dziurach lub błocie, bo na wsi mieszkamy. -
nick nieaktualnyLeci piękny brzusio! Igorek też pierwsza klasa!
Mamusiu jaki fotelik kupiliście?
Dana najlepsze życzenia urodzinowe :*
Ja dzisiaj pierwszy raz robiłam makaron ze szpinakiem. Mąż i Pola to jedli aż się im uszy trzęsły. Ja musiałam się zadowolić makaronem z masłem i cukrem bo szpinak to nie mój klimatWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2017, 18:32
dana222 lubi tę wiadomość
-
Ja też kupiłam ten Joie na piankowych bo 2 w 1 mam na pompowanych. Póki co jedyny minus tego wózka to rączka, która jakby z pianki. W lato będzie się strasznie kleić moim zdaniem i trudniej wyczyścić. Jechałam specjalnie 60 km aby przymierzyć. Jakbym miała więcej kasy to bym kupiła valco baby snap 4 bo waży tylko 6,6 kg.
-
Vayn fotelik wzięliśmy migo saturn kolor black. Pierwszy raz widzę taki. Dla mnie ważne, że ma prawdziwe 4* adac za bezpieczeństwo (romer np ma 4* ale tylko 3* za bezpieczeństwo a reszta to łatwość prania itp) i super, że po bokach ma pionowe wycięcia, czyli na lato lepsza wentylacja. Jeszcze mega ważne, że super się rozsuwa do spania. No i bajer (dla mnie akurat dodatkowy) czyli obracanie bokiem do wsadzenia dziecka. Aaaa i jeszcze ważne, że samym pasem też można przypiąć, a nie tylko isofix. Więc reasumując zajebiaszcza cena do jakości. Zobaczymy jak będzie w praktyce
-
No właśnie mam nadzieję, że pomimo tego że firma nieznana to będzie ok. Zwłaszcza, że nawet mega ostatecznie mogę go wpiąć pasami obok mnie z przodu, jak sami będziemy jechać.
Baga a gabarytem jest jak Twój, bo też mierzyliśmy do samochodu
Tylko trochę zestresowałam się spacerówką bo teoretycznie jest do 15 kg, a u nas na wadze 12rozumiem, że teraz powinien już zwolnić, ale wszyscy mi to mówią od 3 miesięcy i nic
a dzisiaj 13 miesiąc puknął
jak nadal tak będzie szalał to za następny wózek płace z jego konta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2017, 20:46