Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze dziewczyny..... czasami mam lekką obawę czy nie za szybko robię niektóre rzeczy, ale... Księciunio pałaszuje siam od jakiś 2 miesięcy. Kładę na jego talerzyku kanapeczki albo bułkę z masełkiem i pokrojoną parówkę, obok stawiam niekapka z wodą i odchodzę robić sobie śniadanie/jem swoje. Albo dam mu pół banana w rączkę i szama. To samo z jedzeniem butli. Tylko obiady łyżeczką mu daję bo wiadomo, byłoby wszędzie
Tuli jednak dobrze pamiętałam, że w tym składzie coś jest nie halo -
nick nieaktualnyMamusiu ja chciałąm żeby Pola jadła sama, ale ona się bała dotknąć jedzenia. paluszkiem "dotknęła" i tyle szła dalej. Dopiero teraz mając 13 miesięcy się przekonała, że jednak jej to krzywdy nie zrobi.
Do tej pory pochłaniała wszystko co my jemy - kebsy, pizze, chińszczyznę no ale to mamusia musiała łądować do buzi. Teraz na szczęście powoli się to zmienia -
nick nieaktualny
-
Roberta u nas tak kręci głową od jakiś kilku miesięcy , wogle nie to jego ulubione słowo jak leci piosenka " nie nie nie nie to nie mówię nie gdy myśle nie" to chyba Hej ? To kręci głową śmiesznie . I czasem oczy do góry żeby się w głowie nie kręciło i dalej macha ale nie dotyka sobie uszka przy tym ani nic ? Może takie etap i już.
Niefart , poszły dwa balony literki , pękły przy pompowaniu ;( -
Baga zawsze moge Cie usunąc zebys mogła mnie z powrotem dodac
Mój jeszcze nie ma tego etapu ale ostatnio coraz czesciej sie tuli do mnie
Brusia ja tez mam kaskadera w domu , podstawia wszystko zeby sobie wejsc a teraz dodatkowo włazi do wywrotki i wez pchaj albo do jezdzika i sobie siedzi. Zastanawiam sie kiedy wymysli ze mozna wejsc na meble bo sa dosyc niskieKubuś
-
mój też strachajło.
Są tu jeszcze jakieś dzieci które nie stoją bez trzymanki??
moj czasem je sam łapkami obiady np. makaron w jakims sosie, rybe, pieczone ziemniaki, brokuły, kalafior itp. ostatnio dałam mu nawet całe upieczone odudzie z kurczaka i ładnie sobie chwycił i zjadł tak z 3/5. Zaczełam mu dawać łyżeczkę do kaszki jak mu ja daję ale bardziej niz jedzenie nią to woli wywalic trochę kaszki i ja rozmazać
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Dziękujemy z Wojtusiem za wszystkie zyczenia!:* ja sie dzisiaj rano pierwsza obudziłam, spojrzałam na te nasze spiace obok szczescie i się tak wzruszyłam... Dziecko to największy skarb na świecie
tysiaa93, d84, vayn, dana222 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚