X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga dla mnie też by pewnie była tylko muszę mieć przesiadke do celu. Ale może mama te 50 km podjedzie do Torunia i wrócimy razem pociągiem bo gdybym tu wsiadla i na miejscu wysiadla to spoko luz by był. Dobra biorę się za żurek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 12:37

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2017, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No zrobiłam jeszcze jedną, sobie stoi zadowolona i je. Ogólnie moje dziecko samo ptorafi jeść tylko na stojąco

Wczoraj zrobiła mi zadymę bo bawiła się w kuchni to chciałam ją tam nakarmić. Matko jedyna jaka histeria, ubeczana poszła do pokoju siadła i czekała aż ja przyjdę. Bo przecież ona zawsze je w dużym pokoju na podłodze. Eh te nawyki

Mnie SW zaraził małżu także liczymy, że Polucha też będzie fanką. Czekam na ten komplet z ali :P

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wojtus, Michalek spelnienia wszystkich marzen chlopaki <3

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja srednio lubi chlebek, jak juz to musi byc obowiazkowo bardzooo mieciutki i grubo posmarowany maslem

A z "zakazanych rzeczy" to zjadla z okazji tlustego czwartku prawie calego pączusia :) ja narazie mam tylko dwa na koncie ale zaraz się to zmieni :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn masz na myśli to?

Dodaję, że dziecko wychowywane bezcukrowo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 13:38

vayn, tulipanna, Kri, Mila920, tysiaa93, Bruśka, Mamusia_synusia, L, d84, dana222, Lexi150, Tusiaa, Moniaa lubią tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2017, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Baga nie obraź sie... ale aż się samo ciśnie na język, piękną masz córkę <3

Polka nie jest bezcukrowa a pączala nie dostała, wzgardziła mi. Wolała chleb z szynką. Może później jeszcze skubnie

Mamusia_synusia, Moniaa lubią tę wiadomość

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja córcia ( :) ) zlizał trochę lukru i ugryzł ze dwa razy. A w domu "mnam dam" i pokazał na ugotowane warzywa. Właśnie wpierdziela.

atdc6iyei0o27of5.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

http://static.pokazywarka.pl/n/7/h/174f5905bc904cb31da7a6f3d8ecdcfe_orig.jpg
    Dla Was ode mnie:) Smacznego Laseczki!

Kri, tysiaa93, Bruśka, vayn, Mamusia_synusia, L, d84, dana222, Lexi150, Tusiaa lubią tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my szykowalismy sie do jedzenia paczkow, ide po Jagode i gdzie jest moja Corka? Siedzi na łozku! Wlazla sama! Tak ja zastalam:) na drugim zdjeciu perfect sister:) (pomińmy fakt ze zalany siokiem)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 06:37

tysiaa93, Bruśka, vayn, L, d84, dana222, Lexi150, Tusiaa lubią tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to teraz strach Tuli. Tzn ja się będę bać jak mój się nauczy wspinać na kanapę czy łóżko :/

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak wasze dzieci ale mój to z wszystkie podest robi byle wyżej. A co najlepsze do łóżeczka przez wyjęte szczebelki tak srednoi mu chyba dlatego że ledwo się mieści. Śpi nadal od 12 a ja ugotwalam zjadłam i czytam książkę choć nie powiem teraz mnie zmulilo. I bym pospala. Aaaaaa no i chwałę się dziś mój Janek przespal od 20 do 7 uwaga BEZ MLEKAAAAAAAAAA! normalnie szok. Za to kot od dwóch dni usilnie budzi nas o 4 i drapie do małego i tylko nas WKU.... W dzień się picza wyspi a pitem lata jak że smrodem. Ahhh.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasza Miszelka jest strasznie słodka. A Jagodka sprytna bardzo i kocham jej spojrzenie. Takie mądre.

tulipanna lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Jagoda to ma niesamowity odcień oczu. Taki wpadający w szary...

atdc6iyei0o27of5.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga prześliczna ta Twoja córcia ;D tata nie strzela za spineczkę? ;)

My jedliśmy pączki na spółkę: mama 1,5 syncio 0,5 :) ale cmokał i uradowany po pachy! :) należało nam się bo sami poszliśmy na spacer do cukierni najdalej od domu, ze 3 km :/

Ale Wam zazdroszczę. Mój włazi na łóżka już od grudnia, tatuś nauczył jak siedzieli sami w domu przez 2 godziny :/ ostatnio wyczaił, że w sypialni wygodniej się wspina po szafce nocnej :/ no mówię Wam, zawału można dostać :/ 3 sekundy i na górze, później złazi i tak w kółko

• Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra laski. Teraz HELP! Pełna koncentracja.
    Za tydzień mamy sesję. Do tego czasu muszę oswoić Księciunia z kremem, żeby upaćkał się w torcie (teraz boi się i nawet rączki nie wyciąga).
    No i tu problem. Nigdy nie robiłam tortu/kremu :/ jak to się robi, żeby było gęste, sztywne i najlepiej nie lodowate?
    Czy zamiast śmietany mogę zrobić z czegoś innego? Np jakiegoś serka, a najlepiej czegoś bez mleka, żeby na wszelki wypadek po kilku próbach nie wysypało go na samą sesję :/

POMOCY!!!!!!!

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ma być bez nabiału to tylko mi do głowy przychodzi krem z kaszy jaglanej.

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia za spineczke strzela. Woli gumki, ale ja tam się obawiam, że obciążają włosy i żeby łysy nie był :) Poza tym spineczka szybciej :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mały twój jadł już kokosa? bo jak tak może być krem na bazie ubitej śmietanki kokosowej.

atdc6iyei0o27of5.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bagabaga wrote:
    No Jagoda to ma niesamowity odcień oczu. Taki wpadający w szary...
    Dziekujemy za komplement:) te jej oczy to roznie wygladaja w zaleznosci od tego w co sie ja ubierze i jakie jest slonce. Czasem sa takie blekitne a czasem takie lodowe wszary wpadajace:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi na nysl przychodzi maslo z cukrem pudrem-nazwyklejszy w swiecie najprostszy krem maslany. Raczej nie powinno nic sie dziac. Ale Mamusia mam pytanie.. Po co on sie ma wyciapac w tym?

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
‹‹ 2552 2553 2554 2555 2556 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ