Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Baga dla mnie też by pewnie była tylko muszę mieć przesiadke do celu. Ale może mama te 50 km podjedzie do Torunia i wrócimy razem pociągiem bo gdybym tu wsiadla i na miejscu wysiadla to spoko luz by był. Dobra biorę się za żurek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 12:37
-
nick nieaktualnyNo zrobiłam jeszcze jedną, sobie stoi zadowolona i je. Ogólnie moje dziecko samo ptorafi jeść tylko na stojąco
Wczoraj zrobiła mi zadymę bo bawiła się w kuchni to chciałam ją tam nakarmić. Matko jedyna jaka histeria, ubeczana poszła do pokoju siadła i czekała aż ja przyjdę. Bo przecież ona zawsze je w dużym pokoju na podłodze. Eh te nawyki
Mnie SW zaraził małżu także liczymy, że Polucha też będzie fanką. Czekam na ten komplet z ali -
Moja srednio lubi chlebek, jak juz to musi byc obowiazkowo bardzooo mieciutki i grubo posmarowany maslem
A z "zakazanych rzeczy" to zjadla z okazji tlustego czwartku prawie calego pączusia ja narazie mam tylko dwa na koncie ale zaraz się to zmieni -
Vayn masz na myśli to?
Dodaję, że dziecko wychowywane bezcukrowoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 13:38
vayn, tulipanna, Kri, Mila920, tysiaa93, Bruśka, Mamusia_synusia, L, d84, dana222, Lexi150, Tusiaa, Moniaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A my szykowalismy sie do jedzenia paczkow, ide po Jagode i gdzie jest moja Corka? Siedzi na łozku! Wlazla sama! Tak ja zastalam:) na drugim zdjeciu perfect sister:) (pomińmy fakt ze zalany siokiem)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 06:37
tysiaa93, Bruśka, vayn, L, d84, dana222, Lexi150, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Nie wiem jak wasze dzieci ale mój to z wszystkie podest robi byle wyżej. A co najlepsze do łóżeczka przez wyjęte szczebelki tak srednoi mu chyba dlatego że ledwo się mieści. Śpi nadal od 12 a ja ugotwalam zjadłam i czytam książkę choć nie powiem teraz mnie zmulilo. I bym pospala. Aaaaaa no i chwałę się dziś mój Janek przespal od 20 do 7 uwaga BEZ MLEKAAAAAAAAAA! normalnie szok. Za to kot od dwóch dni usilnie budzi nas o 4 i drapie do małego i tylko nas WKU.... W dzień się picza wyspi a pitem lata jak że smrodem. Ahhh.
-
Baga prześliczna ta Twoja córcia tata nie strzela za spineczkę?
My jedliśmy pączki na spółkę: mama 1,5 syncio 0,5 ale cmokał i uradowany po pachy! należało nam się bo sami poszliśmy na spacer do cukierni najdalej od domu, ze 3 km
Ale Wam zazdroszczę. Mój włazi na łóżka już od grudnia, tatuś nauczył jak siedzieli sami w domu przez 2 godziny ostatnio wyczaił, że w sypialni wygodniej się wspina po szafce nocnej no mówię Wam, zawału można dostać 3 sekundy i na górze, później złazi i tak w kółko -
Dobra laski. Teraz HELP! Pełna koncentracja.
Za tydzień mamy sesję. Do tego czasu muszę oswoić Księciunia z kremem, żeby upaćkał się w torcie (teraz boi się i nawet rączki nie wyciąga).
No i tu problem. Nigdy nie robiłam tortu/kremu jak to się robi, żeby było gęste, sztywne i najlepiej nie lodowate?
Czy zamiast śmietany mogę zrobić z czegoś innego? Np jakiegoś serka, a najlepiej czegoś bez mleka, żeby na wszelki wypadek po kilku próbach nie wysypało go na samą sesję
POMOCY!!!!!!! -
Bagabaga wrote:No Jagoda to ma niesamowity odcień oczu. Taki wpadający w szary...