Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kri a niech się wstydzi ten kto czyta haha
Za nami pierwszy spacerek po dworzu na własnych nogach, Gabrysia trochę pośmigała, były dwa upadki na tyłek i potem próby chodzenia zaniechała, postawiłam ją i płacz Muszę z nią codziennie chodzić to się przyzwyczaiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2017, 19:42
vayn lubi tę wiadomość
-
Buty dla malucha - na tej stronce dziś widziałam przepiękne reeboczki turkusowe dla dziewczynki za niecałe 70 zł zobaczcie sobie może akurat którejś się przydadzą ....a właśnie a te pierwsze buciki to mogą być adidaski takie czy lepiej takie wiecie "specjalne"?
-
nam się dziś przebijała druga czwórka - masakra jakaś w nocy o 3 ryk, dziś od 17 to samo ale już delikatnie dziadostwo się przebiło. Jeszcze go wysypało coś, jest w czerwonych plamach więc go uczula coś jeszcze oprócz jajka ale nie mam pomysłu co.
napisałam dziś wniosek o wychowawczy i będę go mieć od 17/4-29/9 i w tym okresie chcę zaciążyć. Mały od września do żłobka. Ale jak się naczytałam o powikłaniach jakie mogę mieć o których mi ginka mówiła to aż mi słabo, ale warto zaryzykować.vayn lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
D mi sie wydaje że musiala Cie uprzedzić o ewentualnych komplikacjach ale są one rzadkie. Nie martw się. Wszystko będzie ok.
Tuli zakochałam się normalnie w tych emelkach. Ale kurczę w Szczecinie nudzie stacjonarnie nie kupię. U mnie w rodzinnej miescinie ponoc sa ale mama ma zajrzeć i zobaczyc czy mają jakiś wybór. -
Ooo spóźniłam sie na foto butów tez dzis kupiliśmy emelki różowe z granatowa podeszwa, pani mierzyła stopę i wyszło 11,5cm i wyszedł rozmiar 20 (w ogole zmierzenie stopy pani musiała prawie leżeć na ziemi haha) super wchodzą na stopę tylko cena wyższa moze przez to ze to niby outlet ale jednak galeria w duży mieście i dałam 169zl. A tak jak Tuli pisała podobno szybko idą i powiem szczerze ze duzo fajnych bylina chłopca no musztardowe piękne nawet bym wzięła ale tylko rozmiar 19 został
Pojechaliśmy po fotelik przy okazji no kolejka 3 pary z dziećmi jedno mierzenie minimum 30 min plus milion pytac i zmian decyzji i po 40min skapitulowalismy...trzeba bedzie jechac tam jeszcze raz
Co do gaci to tez zawsze zakładam i Dana słyszę od męża co Ty od mamy że nie ma kiedy sie przewietrzyć i sobie odciskam brzuch gumą ale jakos nie potrafię bez -
A codo butów to kapalam z babcia ze takie ceny sobie wymyślają a kiedys babcia mowi, ze wszystkie miały giętka podeszwę i sztywna cholewkę, teraz to sie porobiło tego tyle ze nie wiadomo co kupic.
-
D grunt to dobry plan! nie martw się na zapas. Podejrzewam, że dużo dziewczyn też tak ma i nawet o tym nie wie. Ja jak byłam u lekarki na pierwszej wizycie kontrolnej po cc (czyli po 6 tyg) to pytała kiedy druga ciąża mi zrobiło się słabo na samą myśl, ale ona stwierdziła, że nawet po tak krótkim czasie ona poradzi sobie z prowadzeniem. Wiem, że u Ciebie jest inna kwestia, ale myślę tak jak Lexi napisała. Więc głowa do góry i nie muszę mówić co masz robić
-
Fakt ładne te Emelki ale cena tez ładna i ciekawe jak długo posłuża takie buciki.
Biedronko a jak noga szefowej urosnie i butki beda na styk lub przymałe?
Mi sie znowu podobaja strasznie buciki takie bardziej na sportowo jak trampeczki
cos Baga zamilkłaKubuś
-
Kupiłam takie
http://www.m.mivo.pl/product-pol-28854-Emel-Trzewiki-Dzieciece-E716-3.html
Mysle ze wystawie na Olx pozniej to zawsze cos sie zwróci kaski mysle ze posłużą z 3 mce do lata i potem adidaski i sandały trzeba bedzie kupic bo pogoda zmiennavayn lubi tę wiadomość
-
co by nie było od maja zaczynamy, do tego czasu muszę małemu zlikwidować cyca w dzień i zostawiam tylko karmienie do snu lub 1 w nocy. Sama gin mi mówiła że te komplikacje rzadkie są ale ja mam wybujałą fantazję ....
A my butki kupimy chyba dopiero w pierwszy weekend kwietnia bo mały to ani myśli chodzić, i kupimy chyba te befado chyba że nam inne zaproponują. Przejrzałam te butki po kuzynie to większość nawet śladu używania nie ma więc pewnie któreś wykorzystamy.
Dana no się nie pochwaliłaś nowym fryzem Michałka a włoski rosną i rosną17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Dziewczyny pisalyscie że te byty teraz to lobby i takue ceny. Ze kiedyś było inaczej. No było inaczej bo każdy chodził w porządnych butach bo badziewia nie robili. Z reguły buty były że skóry z dobrą podeszwa nie do zdarcia. Ja innych butów niż skórzane nie mogę mieć bo wytrzymują dwa tyg i się rozklejaja. Kiedyś kupiłam super buty fajne piękne drogie wytrzymały dwa tyg bo się rozpuscily bo by uwaga się okazało z orasowanej tektury. No jak można? A już widzę że niestety syncio po mamusi pitliwa stopę zebrał więc też trzrba będzie dobre buty brać. Byle nie szedł w rozmiar w ojca bo ciężko będzie już ma dużą stopę 13,5 cm.
-
D no właśnie mam takie podejście jak Ty. Widząc buciki po 170 zł z opcją używania przez 2 m-ce to jakoś nie mogę się przełamać i ich kupić. Absolutnie nie skąpię dziecku, ale te wszystkie strachy na lachy, odbieram jako tani chwyt marketingowy i zarabianie na straszeniu rodziców
Nie mam też nic do osób, które tak kupują, szanuję decyzje i podziwiam.
Ja kupiłam sandałki Befado do chodzenia po domu i jestem zadowolona bardzo fajne, wentylowane, polskie i taniochy w ogóle na allegro jest spory wybór
właśnie kupiłam trampeczki http://allegro.pl/trampki-befado-rozm-20-ze-skorzana-wkladka-i6536823762.html
I jeszcze myślę o takich http://allegro.pl/trzewiki-befado-rozm-20-ze-skorzana-wkladka-i6536819517.html
http://allegro.pl/nowosc-poltrampki-befado-rozm-20-skorzana-wkladka-i6341275296.html -
Mamusia to nie mierzylas ich na stope? Tylko tak przez neta? Mamy befado po domu jako kapcie. Ale nigdy bym nie kupiła buta tak na oko lub wg tabeli bo liczy się jeszcze tegosc i podbicie niby jasiek powien mieć 20 ale przez podbicie jest rozmiar 21.