Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia a Ty jak żyjesz? Lepiej trochę?
Ostatnio coś był temat o cycuchach. Wy wiecie że moje dziecko ostatni raz jadło z cycka jak miało miesiąc a potrafi mi teraz rękę pod bluzkę wkładać i macać. A jak się ubieram i widzi gołe to tak mu się pyszczek cieszy że nie wiem i ręce do nich wyciąga No normalnie facet 100%
Jeszcze pytanko dziewczyny te Wasze tła z ali to jaką mają wysokość ściany? I jak/gdzie je montujecie. Bo się zbieram i chyba kupię i będę moim chłopakom zdjęcia ładne robić -
D a myślałam że nie smazysz
Też widziałam butki takie na sxnurowanie i rzep na górze za ok 140zl ale tyle nie wydam na raz i nie wiadomo jak długo posłużą chciałam do 50 zł kupić ale nie da rady niestety
Chciałam się o coś zapytać a kurczę nie pamiętam co
Kubuś
-
Pierwsze prawdziwe Gabrysiowe butki, śmiga w nich jak szalona Polecam sklep Bartek, bardzo pomocna obsługa, która sprawnie mierzy stópkę małego klienta A dzięki cioci Joli i kuponowi rabatowemu od niej, portfel tak bardzo nie ucierpiał Jestem bardzooo zadowolona z tych butków, ciągle na nie patrzę i nie mogę się nadziwić, że moje dziecko jest już tak "dorosłe", że ich potrzebuje Gabrysia po kiszeniu w domu zobaczyła dzisiaj tylu ludzi, że do każdego się uśmiechała a wybranych nawet zaczepiała
Rozmiar buta 19
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 19:30
Lexi150, Mamusia_synusia, vayn, Mila920, Tusiaa, d84, dana222 lubią tę wiadomość
-
U mnie koszenie to za karę bo mam dużo i jak ręczna to było trzeba robić to z 6 godz było No ale nam już traktorek tez
Ale robota taka inna niż wszystkie
To W ma 21 rozmiar. Jejku ale różnica! A butki super!
Nie chorować mi tu ! Zdrowieć!
Lexi widziałaś dziś suwczek ? Rok tydzień i dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 20:35
Lexi150, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Tysia a ile cm ma Gabrysi stópka? Tysia czekam na zdjecie Gabrysi w butkach jak stoi chciałabym zobaczyc pokąd jej but siega. No i butki eleganckie aa i jaka cena butków?
Ja w domu mierzyłam i łabaje ma 13cm a jak na miarce w ccc zmierzyłam to rozmiar wychodził ok 21,3 cm wiec buty powinnam kupic w rozmiarze 22cm ? bo w sumie nie wiem ile powinien miec jeszcze zapasu.
Vayn to cie pomyliłam ale nie wiem z kim. Któras pisała o butach ze kupoiła Mila czy Zosia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 21:09
tysiaa93 lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Kurde Biedronko dobrze się ogarnęłaś mieszka we Włoszech, ma ciepło i jeszcze jaka praca! super!
Tysia buciki przesłodkie
Mój Księciunio ma r.19/20 ogólnie ma małe stopy po tacie i nawet pieprzyki na prawej stopie mają w tym samym miejscutysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Tylko trawa jeszcze brzydka po zimie.
Dziewczyny mam pojebane pytanie hahha tak mnie naszla mysl w lazience jak sie ubieralam w pizame a wiec:
zakladacie gajdy pod pizame?boshe chyba mam cos z glowa haha ale kurcze ciekawi mnie to bardzo hahahahh -
a ja sie w bluzce dłuzszej albo w koszuli nocnej z majtami
O takie butki mi sie tez podobaja i sa tansze
http://sklep.befado.pl/outlet/414p006.html
Tysiaa jestem w szoku ja bym sie zle czuła ale fakt mąż by miał szybszy dostęp hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 21:08
Kubuś
-
Tusia jak jej sama mierzyłam w domu to mi wyszło 13 cm. A jak jej ta babka mierzyła to nawet nie zerknęłam ile wyszło. Stwierdziła, że rozmiar 19 i tyle. No i trochę ten but jednak musi mieć luzu. Według tabel w necie rozmiar 19 odpowiada 12 cm także coś podobnie jak mi wyszło http://www.rozmiar.com/rozmiary-dzieciece-buty-tabela.php
Zresztą ja tego za cholerę nie ogarniam, dlatego cieszę się, że ktoś dobrał rozmiar za mnie bo jakbym sama to zaczęła robić to jeszcze dziecku bym krzywdę zrobiła
Jutro cyknę foto w butach jak pójdziemy na spacerek A cena to 179 zł, z rabatem wyszło 109.
Tusiaa lubi tę wiadomość