Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A może chciała np. mięska? Ja już widzę chęć do komunikacji u naszych dzieci ale im to nie wychodzi jeszcze. Mój juz próbuje dużo powiedzieć ale w większości z rozpędu mu bam bam wychodzi i jak nie wiem co on chce i się denerwuje. No nie miał takiej histerii jak Pola, ale robi sceny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2017, 21:11
-
Baga ma racje, teraz nasze dzieci próbują sie z nami porozumieć. Moj zazwyczaj pokazuje paluszkiem co chce, gorzej jest jak jest więcej rzeczy na polce i jak nie trafie za pierwszym razem co chce to jest płacz, machanie ręka i głowa. Najgorzej jest jak siedzi w krzesełku i je i nagle cos sobie wymyśli i pokazuje palcem po całej kuchni, ja oczywiście ńie wiem co chce, on zaczyna sie denerwować i nie chce jeść
-
Baga już mi mignęła taka myśl, ale jednak trzeba chociaż troszkę być zaprzyjaźnionym z maszyną do szycia
Ja owszem, jak byłam w ciąży to zażyczyłam sobie maszynę a co! hormony mąż kupił, 2 dni postała w domu (w kartonie) i już miałam jej dość hahaha... więc to by było na tyle jeśli chodzi o moje szycie
Szukam torby do wózka bo mój 2w1 już ma kupca, więc trza nową torbę ogarnąć
No i zastanawiam się.... kupić skip hop, bo wiadomo, że później spokojnie mogę opchnąć używkę, czy kupić sobie zwykłego szrotka do 100 zł i olać temat? Dla jasności: nie używam jej na spacerach, nie czepiam do wózka, tylko potrzebuję jak do kogoś idziemy na dłużej.
Np taką http://allegro.pl/hit-uniwersalna-torba-do-wozka-baby-merc-i5935655384.html -
Mamusia już kiedyś pisałam ale jak chcesz coś niedrogiego i fajnego to polecam Babyono SoCity. Ja mam szarą. Fajnie wygląda, jest pojemna i jak za tą cenę serio ok jakość. Chorowałam na skip-hop ale szkoda mi było 3 stówek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2017, 21:52
Mamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
BAga niestety spamu urodzinowego brak ... matka dziś odwiedziła lekarza bo od 3 dni temperatura ponad 39, roczek miał się odbyć jutro ale przełożyłam na przyszly tydzień. Nie pamiętam kiedy aż tak mocno mnie wzięło choróbsko dziś w nocy przebierałam się z 5 razy bo wszystko było tak mokre ze można było obrane wykręcić. Po lekarzu tylko odebrałam zamówione muffiny, macaronsy i cake popsy bo juz były prawie gotowe i nie mogłam odmówić. Ale tort udało się przełożyć na przyszly tydzień.
Dziś robiąc sobie herbatę i 2 kanapki wymeczyło mnie to tak aż dostalam zadyszki. Jestem mega osłabiona
Także spam będzie za tydzień. Obiecuję -
Monia wierze! Stres tez zrobił swoje pewnie. W końcu raz w życiu pierworodne młode kończy rok. Kuruj się. Dzięki temu maraton roczkowy trochę nam się przeciągnie
Mamusia no maszyna potrzebna. Ja wychodzę z założenia ze jak czegoś nie umiem zrobić to trzeba innym dać zarobic, ale mierzi mnie jak niektórzy czują popyt i zdzierają kasę horrendalną. Niestety w świecie produktów dla dziecii to najczęstszeMamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
Oj Dziewczynyborzeztwam dokladbie to samo, cały czas tylko ma ręce, a jak chodzi po domu to jęczy i jęczy, wywraca wszystko, rzuca, ściąga, wyciąga, przerzuca wchodzi na parapet z kanapy bo jest stosunkowo nisko...jak maz przychodzi z pracy to sie pyta co za tornado przeszło przez mieszkanie wstała o 5...zasnęła juz o 18 drugi dzien z rzędu bez mycia...do 21 obudziła sie 3 razy, a ja dopiero sie wykapalam...a pobudka pewbie znow o 5 brrrr moze to jakos skok rozwojowy czy co??
Fotelik kupujemy tyłem, mąż stwierdził ze w dupie ma jej wygodę, ma byc bezpiecznie haha -
Nie widziaąłm Fotek
A ja własnie jakos załuje ze nie wziełam montowanego obustronie. No ale tak juz bywa.. i to najlepsze ze nie wiedziałam ze jest niecałe 200zł drozszy ale montowany obustronnie. Jestem zła troche na siebie no ale i tak sie wysłuzy ten fotelik
Monia wracaj do zdrowia !
Marika sto lat , duzo zdrówka
Moje dziecko dzisiaj w ogóle nie spało w dzien. Wscikudupy dostaje i non stop chodzi . Jak ejstem w pokoju ucieka do kuchni jak jestem w kuchni ucieka do pokoju NIc nie mozna zrobic i non stop tylko patrzec trzeba zeby nic sobie nie zrobił Na auta , na wywrotke siada. raz sie wyrypał ale dalej wchodzi i schodzi
Co do jeczenia to tak samo , jeczy i jeczy i nie wiadomo o co chodzi.
Aaa jesli chodzi o montaz fotelika tyłem to wcale nie jest jakis mega trudny. Sa dwa pasy [przymocowane do przedniego siedzenia i ich sie juz nie rusza a poźniej przypina sie reszte. Nie ma duzo zachodu
Tez siadam z tyłu. w ogóle musze kupic jakies lusterko zebym mogła Kube widziec jak bede za kierownica tylko nie mam pojecia jakie maja dobra widocznosc. No i mnie tez czesto mdli jak siedze z tyłu wole jezdzic z przodu no ale czego sie nie robi dla dzieckaMoniaa lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Monia zdrówka :* mailowałam z moją pediatrą i podobno strasznie szaleje rota i rotopodobne więc jest sieczka. Dobrze, że chociaż nie lecisz na dwa fronty pogoda jeszcze sprzyja wirusom, takie 2-10 stopni raz słońce, za chwile wiatr i deszcz
Baga no właśnie... jak w nazwie jest dla dzieci, albo do ślubu, to ceny szał macicy
Lexi też dodałam tą torbę do obserwowanych bo fajna mi się wydawała a skipy bywają już w promocji od 180-240 ale nie wiem sama. Wpadła mi też jakaś reklama takiej zwykłej torebki, której ostatecznie mogę zmienić przeznaczenie na pieluchową, bo lubię granatowy kolor http://allegro.pl/monnari-duzy-shopperbag-torebka-damska-zarka-new-i6717582333.htmlMoniaa lubi tę wiadomość
-
U nas dziewczyny tez byl taki czas ze maly jeczal i jeczal, caly czas fuczał, na wszystko zły, trwało to z 3 tygodnie chyba po czym z dnia na dzien pogodny i wesoly, mozliwe ze tez mial skok albo kwestia zebow bo mu wtedy szly to moze o to chodzilo, choc teraz tez mu ida
-
nick nieaktualny