Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo to Tysia interes życia! Bardzo fajna cena.
Ja śpię w majtach i koszuli ale to teraz bo biorę lutke i nie lubie jak mi coś cieknie po nogach a normalnie bez. Jak pizama to tez bez gaci. A najlepiej to w ogóle na golasa -
Lexi na golasa? ja jak leże na golaska to sie źle czuje raz próbowałam zasnać tak ale miałam wrazenie że ktos mnie obserwuje i musiałam sie ubrac hehehe
No faktycznie interes zycia
Ja juz mierzyłam Kubie nogi prz scianie i na kartce rysowałam stope i mierzyłam metrem heheh wyszło jak nic 13 cm tylko but butowi nie równyKubuś
-
No nas na 10 piętrze raczej nikt nie obserwuje z resztą żaluzje zaslaniamy a Młode to i tak jeszcze nie kumaja ze na golasa się nie paraduje to korzystam
Kri nie zwróciłam na to wcześniej uwagi
Tysia nawet 2 browarkiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 21:28
tysiaa93, vayn lubią tę wiadomość
-
To ja tez zaprezentuje nasze butki:) Emelki:) Jagoda polubila je od razu. Mierzylismy w sklepgie na skarpetke tylko bo ja nigdy nie zakladam i rajtuz i skarpet. To jest rozmiar 21. Bartek ma inna rozmiarowke z tego co sie orientowalam bo z Bartka rozmiar 20 na Jagode pani proponowala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2017, 17:05
Tusiaa, Lexi150, d84, Mamusia_synusia, tysiaa93, Kri, dana222, vayn, Mila920 lubią tę wiadomość
-
Tuli buciki super widać że Jagodzie pasują zadowolona i szczęśliwa
Kurka ale noc znowu się budził i pół nocy nie spał w efekcie spaliśmy do 9:30 no ale wolałabym noc przespać i wstać normalnie o 8Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2017, 09:41
Kubuś
-
Igor sie nie budzi ale kreci sie jakby mial robaki w tylku. I coraz bardziej jestem pewna ze to bedzie kolejny duzy skok. Chyba zacznie dreptac. Bo tak samo ciężkie noce były przed raczkowaniem.
-
Biedronko to na grubo stroisz się na noc
Tuli śliczne te buciki
Tysia kurde dobry rabat! szkoda aż nie skorzystać noooo faktycznie to chyba za 2 piwka
Wiecie co... tak czasami myślę.... jak byliśmy mali to buty były przechodnie. Nikt nie szalał, że tylko nowe, tylko tej firmy itp... czyżby marketing i kasa tak zadziałały? To jest aż nieprawdopodobne!
W tym wieku jedliśmy pomidory, piliśmy krowie mleko i jedliśmy inne rzeczy, które teraz są surowo zabronione do kilku lat wow!tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Ale śliczne butki Jagódka ! Przepiękne ! My jeszcze nie chhozimy także zakupy jeszcze nie dla nas póki co mamy attipasy
Ja dałam Wojtkowi ogórka konserwowego myślałam ze ocet to wypluje ale dwa kawałeczki zjadł
Wiecie co takie mamy tu tematy jak ktoś postronny to czyta Haha kurczę możnaby jakos zahasłowac nasze forum -
Lexi dzieci lubią cytrynę mój też lizał już w święta i mu smakowała wiesz to jest odczyn zasadowy, więc chyba organizm to lubi
Ogórki kiszone wcina jak małpa kit
Co do butów. Każda z nas kiedyś uczyła się chodzić w bucikach. Teraz tylko zalecają skarpetki. Ja Księciuniowi zakładałam sandałki jak się uczył (bo mega zimna podłoga) i moje koleżanki też tak robiły. Teraz chodzi różnie, raz w sandałkach, raz w skarach z abs-em i w ogóle to mu lotto a jak przed kąpielą idzie boso do wanny to jak czapla kolankami prawie dotyka do łokci hahahaha -
Ojaaa Biedronko rozbawiłaś mnie rano, niestety nie miałam jak napisac bo młody nie dał mi spokoju. Ja śpię w majtkach i nieważne czy mam koszule czy spodenki, gola sie czuje bez majtek, moja mama twierdzi ze moja pipka nie ma sie kiedy wietrzyć hahaha, niech ona sie o to nie martwi. Pamietam jak na porodówkę kazali przyjść bez bielizny i jak sie szło z oddziału na porodówkę to był mega długi korytarz, jak juz doszłam to powiedziałam położnej ze poczułam tam wiatr.
Piękne te buciki macie, moj nie chodzi wiec na razie nie rozglądam sie. Zobaczę co powie w środę ortopeda na jego stopkę, moze on mi podpowie jakie butki najlepsze bedą dla MichałaBiedroneczka29 lubi tę wiadomość