Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
D wymiatasz hahaha
Lexi cudne ciuszki, już niedługo będą w użytkowaniu ah
Mimo brzydkiej pogody dworek zaliczony. Jak to jest... Gabrysia po domu śmiga w butkach a po dworzu się boi, dzisiaj stała jak zaczarowana i nie zrobiła ani kroku Mam nadzieję, że systematyczność przyniesie efekty -
nick nieaktualnyNo, mi się udało w końcu dodzwonić do osiemgwiazdek. I mamy rezerwację na niedzielę. Specjalnie będą nam sklep otwierać, czuję się jak jakaś gwiazda haha. Nie no żartuję, nie wiem czy jednak pojedziemy. Pan będzie wracał z Wrocławia i jedzie prosto do sklepu żeby nam z fotelikiem pomóc. Nie wiem czy z czystej ludzkiej życzlowości nie odmówić, bo on też będzie zmęczony. Mi godzina też średnio pasuje bo między 14 a 16, więc nim nam pomierzy etc to będziemy wracac koło 19. Mąż w przeciwieństwie do mnie zachwycony godziną bo cytuję o której byśmy do Wawy nie pojechali to i tak będzie zajeb#&$^
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 15:37
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
Vayn nie przejmuj sie , ja bym jechała . Innym razem moze sie nie nadazyc taka okazja. a pomysl ze teraz prawdopodobnie tylko Wy bedziecie a innym razem moze musielibyscie czekac bo np by było 2-3 pary.
U nas w natarciu dwie dolne 4 jeju niech te zeby wychodza bo juz kolejna noc z rzedu przejebana...
W biedrze pampesry dady fioletowe na promo sa. A ja w lidlu kupiłam dzisiaj body dla małego. BYłam po 8 bo wracałam tak od lekarza a tam juz poprzebierane w chuj.. kupiłam na rozmiar 86-92 także jeszcze troche poczekaja. Wkrzua mnie ze nie ma tam rozmiarówki 80-86 chciałam wziac spodnie dla niego w dwupaku ale były albo 74-80 malutkie jakies albo 86-92 wielkie ze chyba za rok by je ubrał .vayn lubi tę wiadomość
Kubuś
-
nick nieaktualny
-
Wydaje mi sie , że jak juz Was wział w niedziele to i moze jakies inne pary umówił na inne godziny skoro dla Was przyjezdza
przypuszczam ze dobrze sie zna na fotelikach i nawet w środku nocy jakbys go obudziła to by Ci przymierzył i doradził ma to we krwi
No i gdyby nie chciał to by Wam niedzieli nie proponował tylko od razu by Wam kazał przyjechac na tygodniuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 17:59
Kubuś
-
dzisiał byłm u lekarza. Postawiłam auto na wieeelkim parkingu i czaicie ze mnie jakis chuj zastawił i w ogóle nie tylko mnie .Ale sie wkurwiłam , zaczełam trabic ale nic to nie dało. Na szczescie jakis koles z przodu ale z boku wyjechał i jakos sie przecisnełam miedzy dwoma autami. No ale wynalazłam karteczki samoprzylepne i napisałam : naucz sie parkowac !! i przykleiłam na bocznych lusterkach i na przedniej szybie ale byłam z siebie dumna . Szkoda ze nie miałam tasmy bezbarwnej to bym mu obkleiła lusterka jeszcze i by ten ktos zapamietał
Mamusia_synusia lubi tę wiadomość
Kubuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny