X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2017, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie to nie chciał nas w niedzielę, ale skoro mailowo mi napisał że jest szansa 100% to głupio się wykręcać hehehe :P\

Moje dziecko ma focha na jogurty. Dzisiaj rano się popłakałam... zrobiłam kanapki z almette i dżemem. No wyrzuciła szystko i płacz bo ona głodna a nie smakuje. Zrobiłam z szynką, zjadła tylko szynkę :/ Jajecznicy zjadła trochę, a ja żadnej kaszki w domu żeby zrobić awaryjnie. Ogólnie jak jadła wszystko, tak od jakiegoś czasu je tylko wybrane. Nie wiem ile ja już kilogramów makaronu i ryżu ugotowałam w ostatnim czasie :P

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Sorki za nieobecność! Dzięki za Pamięć Tusia :) już piszę usprawiedliwienie :)

Byłam w sobotę na pogrzebie. taki całodniowy wyjazd, więc w niedzielę rodzinnie musiałam nacieszyć się synkiem :) I mój brat wpadł z synem i tak rozrabiali, że ma guza mój mały, bo w grzejnik przyrżnął - niebezpieczne te zabawy :P

A dzisiaj nie wiem kiedy mi dzień minął. W sumie też na wyjazdach.

też byłam w Lidlu, ale ja chciałam legginsy, bo mi się wydaje, że mu najwygodniej w nich. Ale właśnie to, co Tusia pisze. Nie ma tego pomiędzy, co by mi pasowało. Ale w czwartek znowu coś ma być. To tata leci na 7:00 bić się o bluzę z literka "M" :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi piękne ciuszki :) Ale super będzie ubierać znowu takiego kurczaka, co? :)

Gratki dla Igusia co się coraz częściej puszcza :)

W ogóle piękne buciki pokupowałyście! Boskie! Aż moje mi się wydają brzydkie :( Ale dzięki linkom Mamusi już na późniejszą wiosnę mój Glucio będzie miał więcej fajnego obuwia :)

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze świetnie Gabi się prezentuje na spacerku w pierwszych bucikach. A tak jak tu dziewczyny pisały np mój bratanek nie chciał w ogóle stawać na trawie :( także różnie sobie dzieciaki ubzdurają w główkach...

biedronka robota świetna, warunki super. Zazdroszczę zwłaszcza latem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 18:49

tysiaa93 lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn pewnie przyjmie Was taki niski, lekko grubawy koleś. Jest tak nakręcony, że faktycznie nawet w nocy by doradzał ;) z tego co mówił, to na codzień pracuje jako ratownik medyczny w szpitalu dziecięcym.
    Kurcze korzystaj, bo my czekaliśmy w każdym sklepie po godzinie :/ oczywiście pełno dzieci, jedno je, drugie kaszle, inne znowu kupę zrobiło. Sajgon....

Tusia dobrze zrobiłaś! :) brawo Ty :)

vayn, Tusiaa lubią tę wiadomość

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktoś te wypociny w ogóle przeczyta? :O

Bo jeszcze chciałam napisać do Mili. Musisz cos zrobić. Bo nie możecie być w takim punkcie. Zwłaszcza, że chcecie wziąć ślub. Owszem faceci to dzieciaki, ale ile można wybaczać tracąc siebie i swoje zdanie. Potrząśnij nim. I co masz na myśli mówiąc "co dalej"? Ze nie miałabyś u kogo się zatrzymać gdybyś spakowała tą przysłowiową walizkę?

atdc6iyei0o27of5.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my chyba jeszcze w tym tyg pojedziemy po buciki. Mama obczaiła i mają wybór ale cenowo nie tak dobrze jak u Tuli bo 150-200 zł. Ale tatuś mówi że mam synkowi nie żałować. Z resztą może na drugie się przydadzą :) No i zakochałam się w hm-owskiej parce na wiosnę. W życiu bym 100 nie dała za kurteczkę ale tatuś mówi że przecież na drugie będzie :P No to korzystam póki taki hojny ;)

Baga nie wiem czy widziałaś mojego posta że w reserved mają bodziaki i spodenki ze SW. I chyba koszula też mi mignęła.

Vayn ja też bym pojechała. Przynajmniej w spokoju wybierzecie.

A z tymi ubrankami to muszę się hamować bo przecież tyle po Igorze czeka ale jakoś nie mogłam się oprzeć :P

vayn, Mamusia_synusia, Tusiaa lubią tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila macie dziecko więc to też trochę inaczej. Ale ja kiedyś też wszystko na jedną kartę postawiłam a byłam w obcym mieście. Zerwałam zaręczyny, wynajęłam sama pokój gdzie indziej. I opłaciło się. Czasami trzeba zdecydować co będzie mniejszym złem. A i tak wszystko w naszym życiu dzieje się po coś. Trochę przeszłam ale dzięki temu mam teraz wspaniałego Męża i cudownego Synka no i czekam na drugiego :P

Mamusia_synusia, dana222 lubią tę wiadomość

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2017, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja siedzę głodna! Polcia zjadła całego mojego gołąbka :P Najpierw przekroiłam na połowę bo myślałam że i tak nie zje bo ona takich "papek" nie lubi już. Wiecie co 2 minuty i nie było. Cały gołąbek jej zajął 5 minut - kapustę ja zjadłam, tyle mi łaskawie zostawiła haha

Mamusia_synusia, Lexi150, tysiaa93, Tusiaa lubią tę wiadomość

Wysłany: 6 marca 2017, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn ufff... cieszę się, że nie tylko mój ma taki spust do jedzonka ;) i też chudzinek :)
    Dzisiaj zjadł duuuży obiad, a za pół godziny biegał ze śliniakiem i krzyczał am ;)

Powiedzcie, czy duży grzech popełnię jak zamówię takie butki na ciepłe dni? Uwielbiam mokasynki <3
    http://allegro.pl/et-mokasyny-profilowane-w-skora-r18-12-5-gr-p100-i6731132753.html?reco_id=117a68e2-029f-11e7-a957-6c3be5bb71c0

Wysłany: 6 marca 2017, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę śmiechu: szykujemy się na święta ;) tylko trochę rozmiar za duży ;)
    http://allegro.pl/stroj-piskle-kurczaczek-maly-kurczak-104-gratis-i6683648838.html

I wersja dla dziewczynek ;)
    http://allegro.pl/stroj-zajaczka-sliniak-prezent-zajac-krolik-gratis-i6692238944.html

tysiaa93 lubi tę wiadomość

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Lexi widziałam twój wpis. ja byłam stacjonarnie w Reserved w Glogovi w sobote i nie widziałam :( A miałam kwotę i wydałam na co innego mu :(

Ale masz fajnie z tym swoim chłopem, ze ci każe kupować takie rzeczy :) Choć ja też mam dobrze. Dostał ostatnio podwyżkę i robi dużo nadgodzin to mu dogryzam, że mało małemu kupuje (a to akurat prawda:P) tylko ja się zawsze spłukam i po tygodniu tylko na suchy chleb mi zostaje :)I że od teraz co miesiąc przelew na 100 na Aliexpress dla małego :) Patrzę parę dni temu a tam jest! Przelew. Tytułem "NA ALI" (i to dwa razy więcej niż mówiłam. No ale to chyba dlatego, że mu pokazuję co rusz jakieś ubranka koszykarskie dla małego i on się tym jara, że będzie takie miał. A codzienne zaglądanie do skrzynki jak go uszczęśliwia... Nawet jak biżuteria przychodzi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 20:26

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi ja postąpiłam podobnie. też wszystko na jedna kartę.

Teraz mam 10000000000 razy lepiej - no i Senior Glutka <3. I myślę jak mogłam tyle lat znosić taki układ - a wtedy i jeszcze trochę po myślałam, że jest mi w tym dobrze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 21:12

atdc6iyei0o27of5.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas to w ogóle inaczej wygląda bo Mężu nie ma swojego konta tylko ma kartę do mojego. A 90% wypłaty oddaje mi, wpłacam na swoje konto i to ja pieniędzmi zarządzam. Także ten :P Kto ma kasę ten ma władzę :)

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia buciki fajne ale ja póki co wolałabym kupic takie za kostke :P a butki podobały by sie mojemu męzowi :D

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png

Wysłany: 6 marca 2017, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia ja jak zwykle wyłamana z zasad ;) ostatnio kupiłam małemu adidasy (czyli niskie) i popyla w nich po sklepach jak jesteśmy na zakupach :)

• dana222 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo Lexi super układ haha

Juz myślałam ze to moje dziecko ńie zasnie, z drugiej drzemki obudził sie dopiero o 18:40 a zasnął o 17:20 a o tej godz zazwyczaj sie budzi. Odkupiłam dzisiaj od jednej dziewczyny 2 kurtki do Michała na wiosnę, ale sa za duże, kiedyś umiałam kupic na oko rzeczy do Michała, teraz moje oko zawodzi

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia no to w takiej sytuacji nie patrz na nic, bierz i kupuj wszystko co się tobie podoba :P

Dana na oko to ja prawie nigdy nic dobrego nie kupiłam :D

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to widzę dziewczyny ze happy end tylko po rozstaniu.. On mnie nie szanuje po prostu.. tyle przykrych słów przez cale życie nie usłyszałam... baga pytałaś co potem, chodzi mi ogólnie o to ze Tymi będzie z rozbitej rodziny i to mnie boli strasznie no i gdzie bym poszła?do rodziców niby bym mogła, ale mi wstyd po prostu..a kumpela najlepsza mieszka z rodzicami to wiadomo ze odpada.. a jakiś tam koleżanek nie chce mieszać bo mi głupio.. druga najlepsza kumpela w Szczecinie mieszka, czyli pół Polski bym musiała przejechać.. może to bym nim wstrzasnelo jakbym poszła w pizdu.. a moze by się ucieszył, przez to jaki jest ostatnio sama nie wiem jakby się zachował. Tu nie chodzi o kurwienie czy imprezy, bo tego jestem pewna, a to taki typ co wypije piwko w domu, ewentualnie w garażu. Tu chodzi o brak szacunku, o problem z zajmowaniem się Tymonkiem, niby chce a wszystko ważniejsze. Ogólnie zmienił podejście do mnie.. Tak jakby myślał, ze teraz już z nim będę niezależnie od wszystkiego. I ze skrajności w skrajność albo do rany przełóż albo cham nad chamami. Wiem ze coś muszę zrobić tylko sama nie wiem co.. czuję się bezsilna i to jest najgorsze..

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila to moze terapia? Jeśli obydwoje chcecie być razem to powinna pomóc a jak nie to może każdemu z Was cos uświadomi.

Druga sprawa ze czesto lepiej dla dziecka jak rodzice sa osobno. Bo co Tymi ma patrzeć jak Tatuś odnosi sie do mamy? To przecież on później bedzie nasladowal. Przynajmniej tak ja o tym myślę. No i przepraszam że to powiem ale slub w waszej sytuacji to chyba nie najlepsze rozwiązanie

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
‹‹ 2588 2589 2590 2591 2592 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ