Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tego co widziałam to ten lek jest przepisywany żeby lepiej krew dochodziła do łożyska i żeby nie doszło do poronienia przez to ze bobo się nie rozwija. Tak wyczytałam w necie.
A mojego gin nie pytałam dokładnie bo powiedział ze ok jest tylko mam dodatkowo brać acard. Nie chce się zamartwiaj zamartwiac na zapas.
justikf lubi tę wiadomość
-
Pianistka wrote:Mam magnez... lepszy? Ja się bólu nie boję bo mi nie straszny ale nie chcę by ból zaszkodził maleństwu...
Bezpieczniejszy
Nawet w szpitalach przy skurczach nadmiernych dają kroplówki z magnezem. Ja zawsze przy silniejszym bólu biorę sporą dawkę i jest lepiej
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]

-
Biedroneczka29 wrote:Gratuluje dziwczyny serduszek

a ja mam pytanie co do USG,jakie mialyscie dopochwowo czy przez brzuch??
ja bylam w 27dpo najpierw gin zrobil mi przez brzuch stwierdzil ciaze ale pow ze ciaza jest mloda i musi zrobic dopochwowo zeby miec lepszy obraz -
Doti87 wrote:Skierka w profilaktyce p/zakrzepowej... Hmm a po usg dopochwowyn by cis wyczytał z tego? Bo nie wiem czy się martwić....
Doti z tego co zauważyłam to polscy lekarze ostatnimi czasy zalecają branie nospy, luteiny i acardu profilaktycznie - często bez robienia żadnych badań, bo podobno te leki nie szkodzą a mogą pomóc.
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
Doti87 wrote:Skierka w profilaktyce p/zakrzepowej... Hmm a po usg dopochwowyn by cis wyczytał z tego? Bo nie wiem czy się martwić....
Doti na pewno się nie martwić
Magdalenka dobrze prawi...wielu daje to na wszelki wypadek,choć osobiście bym zapytała lekarza o to

-
Biedroneczka29 wrote:Gratuluje dziwczyny serduszek

a ja mam pytanie co do USG,jakie mialyscie dopochwowo czy przez brzuch??
Ja w 8tc z synkiem miałam już przez brzuch i było pięknie wszystko widać

-
Hej Dziewczyny. Ja miałam dziś kryzys, myślałam że nie dam rady w pracy, tak mnie mdliło...
A do tego w ogóle spać nie mogłam, budziłam się co 10 minut, to pewnie dlatego, że Męża nie ma do soboty...
Gratuluję wszystkich wizytowych dobrych nowin
Konwalijka, myślę o Tobie stale i trzymam kciuki. Tak jak za całą naszą lutową paczkę 
A teraz pytanie-czy któraś z Was też ma taki wielki brzuch? Ja wyglądam jakbym koło 5 m-ca była, staram się jeść rozważnie, wcale się nie obżeram (no może czasem
) a brzuch rośnie i rośnie
Szok, aż mi głupio
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH