Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hiihiihihihi mi tez brzuszek wywala czasem jak bym byla faktycznie 4-5 miesiac... ale mi tam sie podoba
fajnie to wyglada ....hihihihihi
Iriss!!!!!!!!!!!!! Ale mi narobiłaś ochoty na takie placki... oooo matko jedyna.... oszaaaleje zaraz....
Cos bym przekasila ale nie wiem coo ?!?!?! -
Iriss wrote:No to super
, ja codziennie biorę 2xMagneB6
ale jakby mi bardzo dokuczało coś to mogę zwiększyć dawkę, u ciężarnych jest większe zapotrzebowanie, magnez przeciwdziała skurczom więc już wogóle 
U mnie dziś malutko mdłości, ale były dwa pawie, ale chyba wole się porządnie pościskać ze dwa razy z klopem niż czuć się jak na tym mega kacu cały dzień.
Iriss też bym tak wolała... Czuje się jakbym miała połączenie kaca z chorobą lokomocyjną. Zaraz spać idę i mam nadzieję, że jutro będzie lepiej
-
Dziewczyny a Wy też tak macie że jak zaczyna Was ssać po żołądku to od razu odczuwacie mdłości?
Ja mam np tak że jak uda mi się przy małej dłużej pospać, to wstaje już taka głodna i od razu mam odruch wymiotny. Jeśli zjem coś szybko przechodzi. Po jakiś dwóch/trzech godzinach w zależności ile zjem znowu odczuwam mdłości i wiem że muszę coś zjeść chociaż wcale nie mam na to ochoty.. ;/ Tylko ja tak mam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 20:45
-
Ja aż do wczorajszego popołudnia czułam się dobrze - a teraz... Masakra. Iriss mi się zaczęło 6t0d więc ciekawe kiedy przejdzie. Może też zaopatrze się w te bransoletki. A co do wody to od dziś nie jestem w stanie jej pić, ale w sumie nic mi dzisiaj nie smakuje.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

13.08.2014