Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chcę rodzić siłami natury, mam nadzieję że nie będzie żadnych komplikacji żeby musiała mieć cc

Pierwszy poród miałam świetny więc, mam nadzieję że następne to będą już tylko lepsze
Jak widziałam dziewczyny po cc to naprawdę aż mi się ich szkoda robiło, biedne ledwo chodziły. Koleżanka miała nawet później komplikacje bo okazało się że była uczulona na te nici. Miała straszną gorączkę i cała rana zaszła jej ropą 
Oczywiście każdy ma swoje zdanie na ten temat
Monkey lubi tę wiadomość
-
misiaa wrote:Ja chcę rodzić siłami natury, mam nadzieję że nie będzie żadnych komplikacji żeby musiała mieć cc

Pierwszy poród miałam świetny więc, mam nadzieję że następne to będą już tylko lepsze
Jak widziałam dziewczyny po cc to naprawdę aż mi się ich szkoda robiło, biedne ledwo chodziły. Koleżanka miała nawet później komplikacje bo okazało się że była uczulona na te nici. Miała straszną gorączkę i cała rana zaszła jej ropą 
Oczywiście każdy ma swoje zdanie na ten temat
No ja tak dramatycznie po cc absolutnie nie miałam, ale jednak zawsze marzyłam o porodzie sn
Po każdej mojej cesarce byłam sprawna po 6 godzinach, czyli od kiedy wstałam
misiaa lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]

-
nick nieaktualny
-
miszkaaa wrote:domi śliczny groszek! wchodzę na ten link a tam mnie sie pyta czy mam ukończone 18 lat bo strona zawiera treści erotyczna! hahaha no nieżle Domi

Kada gratuluję
Haha, mi tak samo.. aż się zastanawiałam, czy nas domii nie troluje
domiii lubi tę wiadomość
-
misiaa wrote:Dziewczyny a Wy też tak macie że jak zaczyna Was ssać po żołądku to od razu odczuwacie mdłości?
Ja mam np tak że jak uda mi się przy małej dłużej pospać, to wstaje już taka głodna i od razu mam odruch wymiotny. Jeśli zjem coś szybko przechodzi. Po jakiś dwóch/trzech godzinach w zależności ile zjem znowu odczuwam mdłości i wiem że muszę coś zjeść chociaż wcale nie mam na to ochoty.. ;/ Tylko ja tak mam?
Ja mam tak samo. Tylko musze jeść co 1.5h mimo że nie jestem głodna.
Ja tez dziś po wizycie. Wszystko w jak najlepszym porządku. Ciąża wiekowo dokładnie taka jak Z OM co do dnia. Maluch ma 12mm serduszko pięknie bije 153 uderzenia na minutę. Szyjka super. Wiec same dobre wieści. Następne USG za 5 tyg i wtedy będę mogła zabrać dzieci bo juz się nie mogą doczekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 23:22
zosiaaa, tysiaa93, Bianka* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje dla was wszystkich które miałyscie wczoraj wizyty

Ja wczoraj padłam o godzinie 21, wynik wczorajszej bety teraz ogarnęłam. Przyrasta ładnie i wczoraj było 37377,0
teraz wyczekuje z niecierpliwością piątku i wizyty.
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!
Miłego dnia
Madlene84 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Zniosę wszystko, niech tylko na wizycie środowej będzie serducho! Proszę o kciuki dziewczyny