Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie

Jeszcze raz gratuluję udanych wizyt dziewczyny.
Roxa kochana bądź dobrej myśli. Twój kropek to wstydniś ale zobaczysz na następnej wizycie na pewno sie pokaże
Cynamonowa beta pięknie przyrasta
A ja poproszę o kciukasy. Wizyta na 16.50. Jeszcze musze jakoś wytrzymać caly dzień w pracy. Masakra!
Miłego dnia
roxa, ilka85, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ;p
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące, niech Wam groszek rośnie zdrowo

Roxa nie przepowiadać żadnych złych myśli, będzie dobrze, zobaczysz
U nas dziś słonecznie, także zabieram małą i jadę do mojej mamy na wieś
troszkę odpoczniemy od tego deszczu, zimna itp
A co do samopoczucia to nic na tą chwilę mi nie dolega, żadnych mdłości itp - oby tak było do końca 
roxa lubi tę wiadomość
-
roxa wrote:Ehhh jak tak patrze na wasze suwaczki i czytam o przebiegu wizyt to coraz mniej wierze w to ze nasz dzidzius sie jeszcze pojawi

roxa pamiętaj że w naszym przypadku przy pcos ciąża może być młodsza więc możemy później obserwować serduszko itd. sama jeszcze nie widziałam zarodka a kolejne usg lekarz mi zaproponował między 11 a 14 tygodniem bo powiedział, że do tej pory wcale nie ma potrzeby podglądania co u niego słychać chyba że mocno będę chciała. Kiedy masz wizytę?
roxa lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć,
wczoraj miałam najbardziej lajtowy dzień ciąży - nie wzięłam ani jednej nospy. Byl to któryś dzień z rzędu, w którym nie było plamienia...Bajka !!!
A dziś rano przy parciu do kupy wyleciało troszkę brunatnej, rozwodnionej wydzieliny, która w ogóle mi się nie podobała (oczywiście wiem, z którego miejsca to wyleciało bo ostatnio w szpitalu lekarz na mnie krzyczała, że pewnie mylę).
Od razu mnie to zestresowało. W zeszłym tygodniu jak pojechałam do szpitala to również troszkę krwi wyleciało przy toalecie - a w szpitalu już po niej śladu nie było.
Teraz też jest sucho... nic nie boli. Więc nie panikuję zanadto.
W razie co jadę do kliniki i wbijam się na wizytę.
Ale liczę, że wytrzymam do planowego terminu w czwartek i wówczas zobaczę to co trzeba.
Trzymajcie kciuki. Ale ostatnie 3 dni spokoju i pewności zostały nieco zaburzone ;-( -
nick nieaktualnyWiecie co. Zauważyłam że mój pies odkąd jestem w ciąży kładzie się spać po lewej stronie mojego ciała, zawsze spała po prawej od ściany bo ściana ja chodziła i spała z paskiem wyciągnięte na poduszkę. Teraz śpi na siedząco z pyskiem na moim podbrzuszu. Dziwne
justikf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziekuje wam dziewczyny :-* Ja bylam wcxoraj tak rozbita ta wiadomoscia ze beta od zeszlego tygodnia troche za malo przyrosla ze oczywiscie mialam wszystkie mysli juz w glowie... Spalam rownie kiepsko mimo mega zmeczenia ktore odczuwalam od poludnia udalo mi sie zasnac dopiero kolo pierwszej a o 8 juz sie obudzilam mimo ze potrafilam jeszcze 3 dni temu i do 12 pospac...
Madzia :-* wiem ze przy pcos moze byc inaczej, ale liczylam ze stymulowany cykl itp to powinno byc normalnie... no nic pozostaje mi sie modlic o zarodek i prosic dzidziusia zeby sie w poniedzialek pokazal... Wizyte kolejna mam w poniedziałek...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 08:32
-
Zosiaaa milego odpoczywania nad morzem.. ale z checia bym tez wybrala sie na taki weekendzik
zjadła rybke... mniam mniam
hihihihih
ja jeszcze w lozku leze i nie chce mi sie ruszyc... ale zaraz sie ogarne bo mam w planach sprzatanie kolejnego pokoju
hehehehe
zosiaaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak ja Wam zwolnień zazdroszczę, tzn tego, że jesteście w domu. Pocieszenia tyle, że piątek wzięłam wolny bo wizyta o 11. Więc jak przetrwam dziś to jeszcze 2 dni i 3 dniowy weekend.
Pianistka dobrze, że w domu jesteś.
Skierka jak zdrowie?
Zosiaaa też bym na urlop z chęcią wyjechała
i rybki smazonej bym zjadła. Ehhhh...
Trzymam kciuki i wracam do pracy.
zosiaaa, Skierka lubią tę wiadomość
-
Wczoraj wieczorem mąż był w łazience no i poszłam się przebrać do spania...
Mąż zrobił oczy taki
jak złotówki i się pyta uradowany co mi się z piersiami stało??
Ja patrzę i mówię że nic (po jego tonie już się obawiałam że może jakieś rude futro mi tam rośnie)
A on na to "wieeeeelkie są"...
ilka85 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH