Planujesz zajść w ciążę jesienią?

Odkryj dopasowaną formułę z aktywnym folianem na czas starań o dziecko.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)

Jeszcze raz gratuluję udanych wizyt dziewczyny.

Roxa kochana bądź dobrej myśli. Twój kropek to wstydniś ale zobaczysz na następnej wizycie na pewno sie pokaże <3

Cynamonowa beta pięknie przyrasta :)

A ja poproszę o kciukasy. Wizyta na 16.50. Jeszcze musze jakoś wytrzymać caly dzień w pracy. Masakra!

Miłego dnia :)

nick nieaktualny, ilka85, Madlene84 lubią tę wiadomość

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;p

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące, niech Wam groszek rośnie zdrowo :):)

Roxa nie przepowiadać żadnych złych myśli, będzie dobrze, zobaczysz :)

U nas dziś słonecznie, także zabieram małą i jadę do mojej mamy na wieś :) troszkę odpoczniemy od tego deszczu, zimna itp :) A co do samopoczucia to nic na tą chwilę mi nie dolega, żadnych mdłości itp - oby tak było do końca :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• madzia2526 Ekspertka

Wysłany: 30 czerwca 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roxa wrote:
    Ehhh jak tak patrze na wasze suwaczki i czytam o przebiegu wizyt to coraz mniej wierze w to ze nasz dzidzius sie jeszcze pojawi :-(

roxa pamiętaj że w naszym przypadku przy pcos ciąża może być młodsza więc możemy później obserwować serduszko itd. sama jeszcze nie widziałam zarodka a kolejne usg lekarz mi zaproponował między 11 a 14 tygodniem bo powiedział, że do tej pory wcale nie ma potrzeby podglądania co u niego słychać chyba że mocno będę chciała. Kiedy masz wizytę?

7a4ap07wpy0eq58n.png
  • madzia2526 Ekspertka

Wysłany: 30 czerwca 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a myślicie już o spodniach ciążowych? Zastanawiam się od którego miesiąca mogą być konieczne?

7a4ap07wpy0eq58n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia odezwij się na grudniowym wątku bo Mysza urodzi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

wczoraj miałam najbardziej lajtowy dzień ciąży - nie wzięłam ani jednej nospy. Byl to któryś dzień z rzędu, w którym nie było plamienia...Bajka !!!

A dziś rano przy parciu do kupy wyleciało troszkę brunatnej, rozwodnionej wydzieliny, która w ogóle mi się nie podobała (oczywiście wiem, z którego miejsca to wyleciało bo ostatnio w szpitalu lekarz na mnie krzyczała, że pewnie mylę).

Od razu mnie to zestresowało. W zeszłym tygodniu jak pojechałam do szpitala to również troszkę krwi wyleciało przy toalecie - a w szpitalu już po niej śladu nie było.

Teraz też jest sucho... nic nie boli. Więc nie panikuję zanadto.
    W razie co jadę do kliniki i wbijam się na wizytę.
    Ale liczę, że wytrzymam do planowego terminu w czwartek i wówczas zobaczę to co trzeba.

Trzymajcie kciuki. Ale ostatnie 3 dni spokoju i pewności zostały nieco zaburzone ;-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co. Zauważyłam że mój pies odkąd jestem w ciąży kładzie się spać po lewej stronie mojego ciała, zawsze spała po prawej od ściany bo ściana ja chodziła i spała z paskiem wyciągnięte na poduszkę. Teraz śpi na siedząco z pyskiem na moim podbrzuszu. Dziwne :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje wam dziewczyny :-* Ja bylam wcxoraj tak rozbita ta wiadomoscia ze beta od zeszlego tygodnia troche za malo przyrosla ze oczywiscie mialam wszystkie mysli juz w glowie... Spalam rownie kiepsko mimo mega zmeczenia ktore odczuwalam od poludnia udalo mi sie zasnac dopiero kolo pierwszej a o 8 juz sie obudzilam mimo ze potrafilam jeszcze 3 dni temu i do 12 pospac...

Madzia :-* wiem ze przy pcos moze byc inaczej, ale liczylam ze stymulowany cykl itp to powinno byc normalnie... no nic pozostaje mi sie modlic o zarodek i prosic dzidziusia zeby sie w poniedzialek pokazal... Wizyte kolejna mam w poniedziałek...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 08:32

• madzia2526 Ekspertka

Wysłany: 30 czerwca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roxa a który masz tydzień i dzień w tej chwili? zobaczysz doczekamy się :)

7a4ap07wpy0eq58n.png
  • zosiaaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Jakoś dziwnie na wczasach budzę się wcześniej niż moje dziecko, co się nigdy nie zdarzało ;)

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!

Miłego dnia, u nas piękne słonko, więc za chwilę ruszymy gdzieś nad morze :D

Bianka* lubi tę wiadomość

ijpbtv7310m1ozqf.png
    yuuds65ggbkid9zq.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia Bianka :) TRzymam kciuki, Bedzie dobrze zobaczysz !!! :)

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiaaa milego odpoczywania nad morzem.. ale z checia bym tez wybrala sie na taki weekendzik :) zjadła rybke... mniam mniam :) hihihihih

ja jeszcze w lozku leze i nie chce mi sie ruszyc... ale zaraz sie ogarne bo mam w planach sprzatanie kolejnego pokoju :D hehehehe

zosiaaa lubi tę wiadomość

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bianka trzymam kciuki :)

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • Monkey Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)

Ja juz po pobraniu krwi. Wróciłam z 5 wkłuciami :P

Bianka kciukamy!!!

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • Skierka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny :)

Za wszystkie wizyty mocno trzymam kciuki. Również je trzymam za każdą potrzebującą i życzę wszystkim udanego dnia :)

miszkaaa, Bianka* lubią tę wiadomość

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • Monkey Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skiera jak Wasze zdrówko?

Skierka lubi tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam :) wciąż siedzę na swoim zwolnieniu bo skoro już je wzięłam do czwartku to korzystam :)
    Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty!!! :)

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i bardzo dobrze Pianistka :) leniuchuj sobie do woli... a ja musze w koncu wygramolic sie z lozka.....

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Cynamonowa Ekspertka

Wysłany: 30 czerwca 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak ja Wam zwolnień zazdroszczę, tzn tego, że jesteście w domu. Pocieszenia tyle, że piątek wzięłam wolny bo wizyta o 11. Więc jak przetrwam dziś to jeszcze 2 dni i 3 dniowy weekend.

Pianistka dobrze, że w domu jesteś.

Skierka jak zdrowie?

Zosiaaa też bym na urlop z chęcią wyjechała :) i rybki smazonej bym zjadła. Ehhhh...

Trzymam kciuki i wracam do pracy.

zosiaaa, Skierka lubią tę wiadomość

qb3ckqi1kauxi3zl.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj wieczorem mąż był w łazience no i poszłam się przebrać do spania...
    Mąż zrobił oczy taki O.o jak złotówki i się pyta uradowany co mi się z piersiami stało??
    Ja patrzę i mówię że nic (po jego tonie już się obawiałam że może jakieś rude futro mi tam rośnie)
    A on na to "wieeeeelkie są"...
    :D

ilka85 lubi tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
‹‹ 310 311 312 313 314 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ