Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie Pianistka - ale ja zastanawiam się czemu nie robią? Może jest na to jakieś wytłumaczenie?
Dziewczyny jest któraś z Was umówiona na usg genetyczne? Będziecie robiły badania z krwi pappa i wolna bhcg? (chyba jakoś tak te badania się nazywają)[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
Dziewczyny z ta beta to ja szalalam w poprzedniej ciazy, robilam ja co 48 h kilka razy, i co ladnie rosla a ciaza sie nie rozwinela. Teraz lekarz opowiadal mi przypadek ze dziewcynie po 48h beta spadla nie duzo ale spadla,wiec ona przygotowala siena najgorsze, wszystkie proszki odstawila, potygodniu nic sie niedzialo i przyszla do lekarzasprawdzic czy poronienie sie zacyna,a lekarz zobaczyl piekne dzieciatko z mocnym serduchem, wiec beta nie jest wyznacznikim tak jak wiele z was pisalo.
Kasia02 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za dobre słowo:-* Staram się myśleć pozytywnie i mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu ukaże się zarodek i nie będę musiała mieć w rok po łyżeczkowaniu kolejnego tylko teraz cięższego bo ciążowego... Tutaj 9przynajmniej w moim mieście w de) prywatnie tez nigdzie bety nie zrobisz... mi robią raz w tygodniu w klinice jak mam wizytę... Jejku jak mi teraz ciężko...
-
magdalenka_ka ja robię pappa między 6-10 lipca i na usg genetyczne umówiłam się na 22 lipca.
Pianistka tak się cieszę
juz się tyle nie martw
najważniejsze, że dzidzia cała i zdrowa i wcale już nie taka kruszynka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 16:40
-
Mila920 wrote:Kasia02 najbliższy termin udało mi się załatwić na środe.. jutro rano jeszcze obdzwonie inne miasta, może uda mi się gdzieś szybciej załatwić.. nie zmienia to faktu, że boję się, że to i tak będzie za późno, bo jestem juz w 8 tygodniu. Boje sie jak cholera, az sie poryczałam jak dzieciak..
postaraj się aż tak bardzo nie stresowac.., pomyśl sobie, że Ty już w 8 tyg. wiesz, że jestes w ciąży i możesz szybko reagowac. Niektóre dowiadują się dużo później więc jesteś w lepszej sytuacji. środa to całkiem nieźle, choc człowiek to by chciał już teraz natychmiast. Może Twoja gin.da Ci już jutro jakieś wstępne leki...które będziesz brac do wizyty u endo. Jutro się wyjaśni. Większośc z nas ma bolesny bagaż
dlatego tak się strasznie boimy.
Naprawdę człowiek mniej świadomy pewnych rzeczy jest szczęśliwszy, ale jak to już wiele razy tu bylo pisane w lutym będziemy się śmiac z tych lęków, wklejejąc fotki maluszków:)!!!!!!!! o!

-
Hej dziewczyny

Ja zdycham
Boli mnie wszystko, a najbardziej plecy
Nie wiem co jest grane....? Idę zaraz do wanny i do łóżka, bo mąż już przejął dzieci.
Pianistko na prawdę wiele jest przypadków, gdzie lekarze nie znajdują fizycznej przyczyny plamień. Może na prawdę jesteś jednym z nich? Według mnie, gdyby było coś na rzeczy, to już by to lekarze/położne znaleźli. Cieszę się,że maluszek ma się dobrze
Roxa trzymam kciuki za Was jeszcze mocniej!
Ja u siebie w Uk mogę zrobić betę prywatnie za 40f. Nie robię, bo nie chcę. Ciąża którą straciłam rozwijała się książkowo aż do 26tc, więc nic mi po tej becie. Progesteron zrobiłam dziś ze skierowania od rodzinnego, także u mnie ten system nie jest aż taki straszny
Kochane, poczytam dalej co u Was i pewnie się jeszcze odezwę. Za wszystkie dziś wizytujące wieczorem kciukasy trzymam
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]

-
Dziewczyny, widziałam moje maleństwo! jest wielkości 1,4 mm i w dodatku bije mu już serduszko!
póki co 100 ud/min - lekarz powiedział, że zaczęło bić dosyć niedawno, nawet kilka godzin temu i się rozkręca
popłakałam się ze wzruszenia... bezcenne przeżycie
czekolada, Kasia02, Anabel, zosiaaa, pati87, ilka85, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
magdalenka_ka wrote:Dziewczyny jest któraś z Was umówiona na usg genetyczne? Będziecie robiły badania z krwi pappa i wolna bhcg? (chyba jakoś tak te badania się nazywają)
Ja jeszcze nie wiem. W poprzednich robiłam, ale jak się okazuje ich wyniki niczemu nie służyły
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

13.08.2014

Już o tydzień wyprzedza wiek z OM