Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nic nie czytam i nic nie szukamkkkaaarrr wrote:A zauważyłyście, że wymiary z suwaczków są jakby 'o tydzień opóźnione' w stosunku do wymiarów z belly "ciąża tydzień po tygodniu"? Ja teraz jestem w 8 tygodniu i suwaczek pokazuje mi 6mm, a belly 1,7cm
Skoro gin mówi, że jest dobrze to na pewno jest
Trzeba pamiętać, że każda ciąża jest inna, owulacja mogła być wcześniej, mogła być później.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 15:22
-
Ale ja nie twierdze, ze cokolwiek jest z nami zle, wrecz przeciwnie, wydaje mi sie, ze suwaczki sa 'kopniete' o jeden tydzientysiaa93 wrote:Ja nic nie czytam i nic nie szukam
Skoro gin mówi, że jest dobrze to na pewno jest
Trzeba pamiętać, że każda ciąża jest inna, owulacja mogła być wcześniej, mogła być później. -
To podaj sprawdzoną stronkę na której to czytaszPianistka wrote:Kkkaaarrr ja miałam USG w tym dniu w którym ty dzisiaj jesteś i CRL było 15 mm

Tysiaa, a ja lubie sobie poczytać jak tydzień po tygodniu mój maluszek się rozwija
wiem, że wszystko jest ok ale lubię
Bo jak kiedyś szukałam informacji to na kilku było co innego, i bądź tu mądry 
Ja lubię szperać na tej stronce: http://www.supermamy.pl/
-
Co by tylko dowodziło teorii o 'kopniętych suwaczkach'Pianistka wrote:Kkkaaarrr ja miałam USG w tym dniu w którym ty dzisiaj jesteś i CRL było 15 mm

Tysiaa, a ja lubie sobie poczytać jak tydzień po tygodniu mój maluszek się rozwija
wiem, że wszystko jest ok ale lubię
-
bellybestfirendtysiaa93 wrote:To podaj sprawdzoną stronkę na której to czytasz
Bo jak kiedyś szukałam informacji to na kilku było co innego, i bądź tu mądry 
Ja lubię szperać na tej stronce: http://www.supermamy.pl/
kliknij u góry w menu na "MOJE BELLY" a potem "Ciąża tydzień po tygodniu"
-
Ok, czyli według belly: Twoje dziecko mierzy już około 2.2 do 3 cm (0,9 do 1,2 cali).kkkaaarrr wrote:bellybestfirend
kliknij u góry w menu na "MOJE BELLY" a potem "Ciąża tydzień po tygodniu"
A na wizycie USG moje dziecko mierzyło 14 mm i gin mówił, że jest w porządku. Może mam się zacząć martwić tym, że jednak jest za małe?
-
A ja właśnie korzystając z toalety zauważyłam na papierze przezroczysty śluz z brązowymi grudeczkami... I się zaczynam martwić, bo wcześniej było wszystko ok. Włożyłam sobie końcówkę palca i w środku śluz jest zwykły przezroczysty z białymi grudkami. Tzn plytko nie wiem jak jest głębiej i czy coś się dzieje czy to jednorazowa sytuacja...
-
Max, sama będziesz widziała ile tego jest i jak wygląda... Mi lekarz powiedział że ja jestem z tych "plamiących" bez przyczyny i dopóki nie ma tyle krwi co przy @ to mam nie panikować bo wszystko jest super...

EDIT: żadna z nas nie powie Ci żebyś czekała... musisz postąpić w zgodzie z sumieniem bo stres jest gorszy... ale ja uważam, że nic złego się nie dzieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 16:24
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Dlatego ufam swojemu ginekologowi, który twierdzi, ze wszystko jest git malina