Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Iriss wrote:ilka85, zamartwianie się to najgorsza rzecz, ale to raczej wiesz, więc myśl o czymś miłym

MAm pytanie, kogo jeszcze bolą plecy? Kurde wczoraj się nastałam w kuchni i tak czuję w krzyżu ciągnie trochę, a może źle spałam, bo się wywijałam dziś na wszystkie strony, hmmm poproszę wieczorem o mały masażyk czy coś
Mnie czasem pobolewają, tak niby jak przed/podczas okresu.
Powiem wam, że ja dziś się czuje tragicznie. Zasypiam na siedząco, mdli mnie cały dzień, jak głodna jestem to mnie mdli, jak zjem to mi się wymiotować chce. Przepraszam, że tak marudzę, ale no masakra jakaś. Do tego wszystkiego w pracy siedzę, a marzę jedynie o położeniu się do łóżka.
W kwestii wzrostu to ja mam 170 cm, mój Luby ok 180 cm. Za to mój brat prawie 2 metry, więc zobaczymy w kogo dzieć się wda
-
ilka85 wiesz co weszłam, wzięłam najpierw numerek patrzę, przede mną 49 osób myślę sobie posiedze troche. Ale wszytskie okienka czynne chyba z 10 i czekałam zaledwie 20 minut. Więc szybko, sprawnie. Od razu udało mi się wziąć tez dla męża więc jestem happy.
Pianistka wesoło macie
no u nas też grzeje, ostatnio były chłodne dni więc aż miło
Mój księciunio w pracy do 18 ale może wyskocze troszkę na leżaczek poleniuchować
-
...my z uwagi na plany ciążowe podjęliśmy decyzję, że autem i też dopiwro po wizycie 15.07 wykupuje, bo wtedy będę wiedzieć na 100%, że jedziemy:) Ale z tego co czytałam to czasem krótki lot lepszy niż długa podróż autem, ale o tym to już po zaplanowaniu wakacji przeczytałam:P
-
Z Niemiec przyjechała moja licealna przyjaciółka, więc wczoraj byłam cały dzień poza domem. Stwierdzam, że chodzenie po centrum handlowym nie jest już dla mnie, za szybko się męczę
Ale przy okazji kupiłam kieckę na sierpniowe wesele i mam już spokój 
Bianka, miszkaaa, Mila920, A.W, Mambella, justikf gratuluję udanych wizyt
Zosiaa ale ci zazdroszczę tego morza!
zosiaaa lubi tę wiadomość
-
ilka85 ja lot miałam już wykupiony wcześniej, dopiero później dowiedziałam się o ciąży lot niecałe 2 godzinki, natomiast autem bym się musiała tłuc pewnie przeszło 20h.. więc jak już to tylko samolot. Loty znoszę dobrze, aczkolwiek w ciąży będzie to1 raz więc może być różnie. Opinie 3 lekarzy któych się radziłam były 2 na tak a 1 w sumie bardziej na nie ale po usg się okaże czy nieprawidłowości jakie były na ostatniej wizycie nadal sa i czy są groźne. jeśli coś będzie nie tak to z żalem ale zostanę w domu.
-
Tak, ale chodzi mi o wiek ciąży. Bo ja mam nieregularne cykle i w moim przypadku różnica jest duża... Na 2-óch usg w odstępie 2,5 tygodnia różnica jest taka sama więc nie wiem czy nie zmienić tego na paseczku...
Bo np czytam teraz że "zarodek ma długość ok 15 mm" pod paseczkiem, a mój ma już 25 mm
Wiesz o co chodzi...
-
A zauważyłyście, że wymiary z suwaczków są jakby 'o tydzień opóźnione' w stosunku do wymiarów z belly "ciąża tydzień po tygodniu"? Ja teraz jestem w 8 tygodniu i suwaczek pokazuje mi 6mm, a belly 1,7cm
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH