Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
lelewela wrote:ja niestety zawsze na kolanach.
Idę poleżeć bo znowu głowa zaczyna mnie boleć, jak się rozbuja tak jak ostatnio to chyba umrę
na właśnie ja też.. a nie wiem czy to dobre..,ale dobra nie ma się chyba aż tak co nakręcać.
Idź, żeby Cie nie dopadło:(, mnie też coś zaczyna mulić..
, a jest piękna pogoda?! ehh

-
Ja już po wizycie - jednak mój gin to prawdziwy luzak
Najpierw założył mi kartę ciąży, wszystko tam popisał, a dopiero potem badał. Aż mnie korciło, żeby zapytać, czy nie lepiej najpierw zbadać... 
Dzidzia ma 1,86cm i bijące jak szalone serduszko
Wszystko jest w porządku, badania też wszystkie w normie. Jedynym problemem jest widoczny drugi pęcherzyk, pusty. Był już podczas pierwszej wizyty, teraz jest większy. Lekarz mówi, żeby na razie się nim nie martwić, że najpewniej sam się wchłonie, w miarę jak dzidzia będzie rosła i żeby go po prostu monitorować.
tysiaa93, Bianka*, Kasia02, zosiaaa lubią tę wiadomość
-
Wysłałam ci wiadomośćjustikf wrote:również poproszę

Ja korzystam z komputera stacjonarnego i z tableta bo laptopa nie posiadam
Fleur-de-lis super wieści
a ten pęcherzyk pewnie się po prostu wchłonie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 19:40
-
Ja do Was dołącze jak na jutrzejszej wizycie się okaże, że wszystko ok.
Na chwilę obecną śluz czysty, brzuch odrobinę pobolewa ale u mnie tak często jest. Mam nadzieję, że to plamienie było jednorazowe a w moim brzuchu bije maleńkie serduszko -
Hej tysia, wysłałam Ci zaproszenie. Chętnie dołączę do grupy na fb. Dziś, tak jak i wczoraj jestem kompletnie bez humoru, chce mi się ryczeć... A do tego brzuch mam jak balon... Nic mi się nie chce. Lecę pod prysznic i pewnie do łóżka, męża przez cały tydzień nie ma, więc i chęci na cokolwiek zerowe...
-
Hej dziewczyny!
Ja już po wizycie i mam dobre wieści
Widziałam zarodek, wg gina beta jest dobra, po usg wygląda na 6 tydzień, czyli troszkę mlodsza ciaza niż suwaczek pokazuje ale mowi ze to jeszcze ciężko dokładnie okreslic. Za dwa tygodnie kazal przyjść posluchac serduszka.
Co do plamienia to zrobil badanie wziernikiem i nie było zadnych sladow ze cos peklo, krwawilo itd. Powiedzial ze najprawdopodobniej to po wysiłku. Do duphastonu dodał mi na dwa tygodnie luteinę dopochwowa rano i wieczorem.
Dal tez skierowanie na badania - glukoza na czczo, mocz, morfologia, grupa krwi i jeszcze kilka ale nie pamietam bo to były skroty a nie mam tej kartki kolo siebie
Ogolnie mnie dość uspokoil, powiedział ze wszystko wygląda bardzo ladnie
Fleur-de-lis, tysiaa93, zosiaaa, justikf lubią tę wiadomość
-
ja tez chce dolaczyctysiaa93 wrote:Grupa na fejsie jest założona, jak któraś będzie chciała dołączyć to niech pisze bo grupa jest tajna
A jak nie to będziemy tam tylko we dwie z Tomanią i będzie nam smutno 
-
Dzięki fleur-de-lis
Jestem pozytywnie nastawiona, trochę mnie brzuch pobolewa, mowil żeby wziąć magnez jakby bolał to wzielam. Troche mnie to wkurza ze nie wiem w końcu w którym jestem tygodniu ^^ ale to z mojej zbyt dużej potrzeby dokladnosci, liczb, itd.
Mowie sobie ze po prostu jestem w 2 miesiącu
-
Dziewczyny, ja od wczoraj pędzę jak szalona. Byłam dziś na szkolnym show u dzieci....Ale się uryczałam !
One już takie duże, a ja taka z nich dumna 
Poza tym zrobiłam progesteron. Mam 29, więc ładnie urósł, skoro 7dpo miałam zaledwie 12,3. Jutro dzwonię do położnej w końcu, bo czas leeeeeciiii...
Samopoczucie u mnie lepsze. Objawów brak, poza sennością, ale ta mnie zabija
Padam na twarz szybciej niż dzieci 
Gratuluję Wam wszystkich udanych wizyt i oczywiście za każde kolejne trzymam mocno kciuki
tysiaa93 lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

fajnie, że wchodzimy w genetykę