Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
lelewela wrote:Skierka ja progesteron w 6 tyg. jak miałam pierwszą wizytę 156, a teraz tydzień temu 150, biorę cały czas luteinę od 12 maja więc na pewno dlatego
A w jakich jednostkach?Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]

-
nick nieaktualnyMambella wrote:Ehhh a ja mam plamienie/brudzenie. Jakie to wkurzajace raz w tygodniu jest. A na usg wszystko ok. Grrrrrrr
Wiem co czujesz - musimy się wspierać i nauczyć się z tym żyć. U każdej z nas plamiącej USG wychodzi ładne... i całe szczęście ! Może optymistycznym znakiem jest to, że było już plamienie a usg potwierdziło, że jest wszystko dobrze - czyli jest to zupełnie nie powiązana z ciążą sprawa - tak mi dziś powiedział gin
szara myszka lubi tę wiadomość
-
musiałam zerknąć w wyniki i na poczatku ciązy czyli tak ok. daty spodziewanej miesiączki miałam 60 ng/ml. A kolejne dwa badania robiłam już w swojej klinice gdzie się leczyłam i nie widziałam badania więc nie wiem w jakich jednostkach było robione szczerze mówiąc. Lekarz tylko powiedział progesteron wysoki....dobrze
-
lelewela wrote:musiałam zerknąć w wyniki i na poczatku ciązy czyli tak ok. daty spodziewanej miesiączki miałam 60 ng/ml. A kolejne dwa badania robiłam już w swojej klinice gdzie się leczyłam i nie widziałam badania więc nie wiem w jakich jednostkach było robione szczerze mówiąc. Lekarz tylko powiedział progesteron wysoki....dobrze
Rozumiem
Ja się cieszę,bo na moim etapie ten wynik jest wystarczająco dobry
Może faktycznie masz tak wysoki. Zapytałam z czystej ciekawości
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]

-
Ooooj całe dnie przesypiam... nawet nie jestem w stanie ogarnąć co pisałyście, bo "przeleciałam" co drugą stronę

Pianistka, wyślij zaproszenie do tajnej gruuupy
Lub ktokolwiek inny ;P Pianistkę już wyszpiegowałam na fejsie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 21:17
-
Hej dziewczyny!

Ja po dzisiejszej pierwszej wizycie
Lekarz zrobił mi szybkie USG dzidziuś ma 0,49cm i według USG to 6 tydzi i 1 dzień
Widziałam bijące serduszko więc jestem bardzo szczęśliwa 
Przepisał mi Luteinę dopochwowo, ze względu na moją pierwszą nie rozwijającą się ciąże ( dopochwowo dlatego że wymiotuję ). Pytał jak się czuję więc powiedziłam że mam mdłości i wymiotuję i nie mam ochoty w ogóle jeść, więc powiedział jak dalej tak będzie to będę musiała przyjechać do szpitala żebym się nie odwodniła. Przepisał mi na wymioty czopki torecan i krople na mdłości imbifem (jakaś nowość podobno). Przed chwilą zaczeło mnie mdlić więc zaraz po nie sięgnełam i przeszło mi
Przepisał mi też cyclonamine w razie gdybym zaczęła krawić/plamić ale mam nadzieję że do tego nie dojdzie
Następna wizyta za 3 tygodnie na 22 lipca 
Noo i oczywiście ja tez poprosze link na FB
tysiaa93, Deliliah, zosiaaa lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

13.08.2014