Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
justikf wrote:Wiem co czujesz - musimy się wspierać i nauczyć się z tym żyć. U każdej z nas plamiącej USG wychodzi ładne... i całe szczęście ! Może optymistycznym znakiem jest to, że było już plamienie a usg potwierdziło, że jest wszystko dobrze - czyli jest to zupełnie nie powiązana z ciążą sprawa - tak mi dziś powiedział gin
Mam nadzieję, że to moje dzisiejsze plamienie będzie podobnie jak u Was niezagrażające fasolce. Jutro rano powinnam się dowiedzieć. Chyba nie będę mogła dzisiaj zasnąć z nerwów przed wizytą. -
nick nieaktualny
-
O matko... ale nędznie się dziś czuję... Najchętniej poszłabym do łazienki zwrócić spaghetti z obiadu, bo chyba coś z nim było nie tak. I jeszcze zorientowałam się, że wczoraj kwasu foliowego nie wzięłam... Pięknie. Lecę Kochane, mam nadzieję, że wstanę w zupełnie innym humorze
Gratuluję wszystkich udanych wizyt! Trzymajcie się :*
-
Potrzebuje pomocy, jak mam odczytywac ten wykres wielkosci crl dziecka? Na gorze jest legenda i na moj chlopski/damski rozum powinnny isc cztery linie - 3 z tych centyli i 4 z moimi danymi wpisanymi, a jest tylko jedna linia z moich danych, czy ja cos zle wpisuje?:p help

-
jeśli nie masz wykupionego abonamentu premium to niestety nie ma tych liniiMila920 wrote:Potrzebuje pomocy, jak mam odczytywac ten wykres wielkosci crl dziecka? Na gorze jest legenda i na moj chlopski/damski rozum powinnny isc cztery linie - 3 z tych centyli i 4 z moimi danymi wpisanymi, a jest tylko jedna linia z moich danych, czy ja cos zle wpisuje?:p help
-
nick nieaktualnyDzień dobry,
życzę dzisiejszych udanych wizyt i dobrego dnia, w którym nasze okruszki będą się dobrze z nami czuć. Ja już jestem po najbardziej kryzysowym momencie dnia - niezbyt wulgarnie mówiąc oddawaniu stolcu. I nie było krwawienia - może coś tam przy podcieraniu z resztek wczorajszego. Duża szansa, że taki będzie cały dzień.
Brzusio mnie niestety tylko pobolewa i nie wiem czy nowy lek, który zapisał mi wczoraj lekarz działa na mnie tak samo dobrze jak nospa ... -
nick nieaktualny
-
Tomania chyba jedynie paracetamol jest bezpieczny
A tak w ogóle to Dzień dobry wszystkim
Ja chyba zaczynam poznawać uroki ciąży m.in nudności. Nie jest to tal ze chce mi się wymiotować ale strasznie mnie muli i do tego mam strasznego głoda.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH