Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja przy córci do 8 msc ciąży jeździłam ma rowerze i nic nie było nam a przy mateuszku od 14 tyg nonstop po szpitalach cchodziłam to anemia to skurcze to 33 tyg b ak ruchów i nie umiała położna znaleźć tętna to pod ktg później nawet na internie wylądowałam na tydzień po zemdlalam na ktg i holtera miałam i mój puls miejscami miał do 132 wiec mdlalam a tersz narazie jest ok
-
własnie macie rację ciągle jakiś stres
kobiety mają przekichane.
Wczoraj jak byłam na pobraniu krwi na pappa to mówię do pielęgniarki że ciągle jakiś stres na każdym etapie inny. Wczesniej z niezachodzeniem, potem z leczeniem długim a teraz nadal stres innego rodzaju, a ta pielęgniarka mówi nie pociesze pani bo niestety my kobiety to już bedziemy miały taki stres do końca życia, jak się dziecko urodzi i nawet jak na studia pójdzie wiem coś o tym.
Taru lubi tę wiadomość
-
Właśnie wróciłam...
Wiem tyle że nic nie wiem...
Nie skierowali mnie na USG bo stwierdził lekarz że o tej porze nie ma ginekologa, który mógłby zrobić USG...
Powiedział że jedyne co to możemy spróbować dopplerem czyli sprzętem, któremu nie ufam...
No i lekarz stwierdził że znalazł tętno i pokazał mi na wyświetlaczu 153...
Tylko że dla mnie to cholernie podejrzane i mu nie ufam bo jak do tej pory na USG i dopplerem znajdywali dzidzię koło pachwiny po prawej, to nagle dzisiaj to tętno znalazł lekarz koło pępka ?! WTF?!
Kontaktowałam się z położną, w poniedziałek mnie przyjmie po pacjentkach o 16 15 a do poniedziałku dostałam zwolnienie z pracy... Mam nadzieję, że położna da mi do końca tygodnia chociaż... -
Dobrze, ze jesteś. Nie nakręcaj się, najwazniejszę, ze znlazł tętno, przecież chyba nic innego by nie wykryło jak tętno dziecka. A skoro jest to najważniejsze.
I najważniejszę to jest to że masz zwolnienie, masz odpoczywać, bo praca jak widać ci nie służy w tym stanie.
madzia2526 tak lekarz mi zlecił to badanie powiedział w jakich dniach je zrobić i w jakich dniach umówić się na usg genetyczne.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

13.08.2014

Jeszcze Patryk i Maja mi się podoba