Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Podejrzewam, że wczorajszy stres tak wpłynął... Nie omieszkałam jednak zadzwonić do tej suki i powiedzieć że przez jej wrzaski jestem z krwawieniem na pogotowiu... Niech myśli cały weekend...
Krwawienie ustało...
Nie nakręcam się bo tętno 153 na bank nie było moje bo miałam 68... ale tak wysoko powinno byc w 20 tygodniu a nie 11
Do poniedziałku odpoczywam i mam ogromną nadzieję, że położna da mi zwolnienie... a potem będę gadać z rodzinnym... -
ech, mnie jakoś brzuch dziś cały boli, mocniej niż zwykle. Mam nadzieję, że jest ok i dzidzia wytrzymuje mój kaszel i smarkanie.
tak narzekalam, że nie mam mdlosci a dzisiaj obejmowanie kibelka rano i wieczorem. Chyba nie mogę jeść płatków z mlekiem albo jednego z tych dwóch... -
Kurcze, trochę mnie nie było i tyle się dzieje...
Pianistka ale się przestraszyłam jak przeczytałam, co się dzieje u Ciebie! Dobrze, że tętno jest, oby już akcja się nie powtórzyła.
Śmierć młodych ludzi zawsze jest straszna, ani nie chcę o tym myśleć...
Co do imion to my dla chłopca prawdopodobnie Adaś, a dla dziewczynki nie mamy pojęcia
Coś jeszcze miałam pisać, ale nie pamiętam... -
Pianistka wrote:Twierdził że nie ma ginekologa... Tak, jasne, porodówka za ścianą i ginekologa nie ma!

Oni tutaj do 12 tc ciąży nie ratują... oby tylko dożyć do poniedziałku do USG...
całe szczęście, że jest tętno. teraz myjku i leżec, lezec i jeszcze raz lezec do znudzenia.. do poniedziałku. Napewno będzie wszystko dobrze. Moja gin.mówi, że o ciąże czasem trzeba powalczyc i WALCZMY

-
Ja lece spać dziewczyny. Miałam jeszcze sprzątnąć łazienkę, bo dziadkowie jutro przyjeżdżają zobaczyć po raz pierwszy nasze mieszkanie z rodzicami moimi, ale chyba muszę to zostawić na jutro. Obym dala rade.
Pewnie Was odwiedzę jutro popołudniu. Trzymajcie się -
Pianistka kochana leniuchuj cały weekend i dużo dużo.odpoczywaj.
Bardzo dobrze ze zadzwonilas do szefowej, niech ja wyrzuty sumienia gryzą bardzo mocno..A ty staraj się nie przejmować żeby nie plamic bardziej.
Mi dla chłopca podoba się PIOTRUŚ
a dla dziewczynki nie mam nic wybranego
-
O, źle popatrzyłam... zwolnienie mam do wtorku
Mam nadzieję że położna przedłuży do końca tygodnia...
I w tym momencie mąż zgodził się na zakup detektora tętna płodu... Jeśli znów zacznę plamić/krwawić to sprawdzę i się uspokoję... I obędzie się bez pogotowia...
Ale przynajmniej zrobili mi badania krwi te co u fastlege na infekcje i wszystko negatywne...
-
Max wrote:Ja lece spać dziewczyny. Miałam jeszcze sprzątnąć łazienkę, bo dziadkowie jutro przyjeżdżają zobaczyć po raz pierwszy nasze mieszkanie z rodzicami moimi, ale chyba muszę to zostawić na jutro. Obym dala rade.
Pewnie Was odwiedzę jutro popołudniu. Trzymajcie się
Max kolorowych snów i duuzo zdrówka

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH