Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas Marysia albo Pola, a na chłopca to nie mam pojęcia za dużo imion mi się podobaPeggyOlsen wrote:mandragora, dla dziewczynki wymyśliliśmy Sara albo Ewa. Dla chłopca nie mamy pojęcia! Myślałam nad Tymonem, ale teraz co drugi w szkole to Tymek

A wy jakie macie typy co do imion?
-
Pianistka wrote:Max, brzuch mnie bolał od rana cały dzień... potem przeszło...
Czy dużo? Nie jak przy @ ale więcej niż 2 tyg temu...
Tysiaa albo praca albo wczorajsze nerwy...
Chyba nie obędzie się bez zwolnienia...
Pianistka też mi się wydaje, że to ciąg dalszy wczorajszych nerw.., ale rozumiem, że już jesteś w domku i już więcej tam nie wracasz?

-
Hej ja dopiero się włączam bo długo mnie nie było i zaraz będę was nadrabiać, ale Pianistka Tobie też moze nerwy wychodzą i stąd ten ból.
A ja się zdołowałam trochę bo wiecie co się stało
dziś zmarł mąż mojej sąsiadki z góry. Oboje mieli coś nieco po 30-stce. Dwójka małych dzieci. Nie znam szczegółów ale cos się stało, ona wezwała karetkę, reanimowali go 1,5 godziny i zmarł. Dramat. Ciągle o tym myślę
-
lelewela wrote:Hej ja dopiero się włączam bo długo mnie nie było i zaraz będę was nadrabiać, ale Pianistka Tobie też moze nerwy wychodzą i stąd ten ból.
A ja się zdołowałam trochę bo wiecie co się stało
dziś zmarł mąż mojej sąsiadki z góry. Oboje mieli coś nieco po 30-stce. Dwójka małych dzieci. Nie znam szczegółów ale cos się stało, ona wezwała karetkę, reanimowali go 1,5 godziny i zmarł. Dramat. Ciągle o tym myślę 
szok! szok! szok!!

-
Lelewela
Najgorsze jest gdy ktoś tak młody umiera niespodziewanie... Pamiętam jak kiedyś nasz kolega motocyklista zmarł... pojechaliśmy po niego bo nie przyjechał w umówione miejsce, niedziela rano... Myślimy - zabalował... Przychodzimy, jego matka mówi że jeszcze śpi, no to my w śmiech że mu ładną pobudkę urządzimy...
Niestety chłopak się już nigdy nie obudził, zmarł we śnie - 26 lat
I potem każdy pyta jak to się mogło stać 
To okropne gdy tak młody człowiek odchodzi, zostawia rodzinę, małe dzieci
okropieństwo
U mnie teraz nadeszła faza na "brąz" i wiem na pewno - Rynkowski kłamie! Ja wcale nie lubię brązu
Myślicie że powinnam jechać na pogotowie? -
Pianistka czy Ty czasem nie przezywalas od samego rana ze musisz do tej pracy wrócić?? Moze tak reagujesz na stres. Ja zauważyłam ze jak sie zdenerwuje, to od razu boli mnie brzuch, w dolnej części, nieprzyjemne uczucie jakby dziecku cos przeszkadzało. Właśnie mam teraz ten stan bo mnie rodzinka zdenerwowała głupotami. Ehhhh....Taru
https://www.maluchy.pl/ci-71245.png -
Tysia, tylko wiesz jak mnie ostatnio potraktowali... Usg nikt nie zrobił... Tym razem będzie jeszcze gorzej jak mnie zobaczą ponownie... Ginekolog mówił że dopóki nie ma jak przy @ i/lub strasznego bólu to spokojnie...
Chyba jednak namówię męża na ten doppler...
Na pewno wzięłam sobie już wolne na jutro...
Chyba jednak pójdę do położnej w poniedziałek sprawdzić co u malucha... Tak chciałam żeby mąż szedł ze mną ale on nie może
-
Taru wrote:Pianistka czy Ty czasem nie przezywalas od samego rana ze musisz do tej pracy wrócić?? Moze tak reagujesz na stres. Ja zauważyłam ze jak sie zdenerwuje, to od razu boli mnie brzuch, w dolnej części, nieprzyjemne uczucie jakby dziecku cos przeszkadzało. Właśnie mam teraz ten stan bo mnie rodzinka zdenerwowała głupotami. Ehhhh....
Taru a u Ciebie co znowu:(?
Pianistka ja mysle,ze to przez stres i jutro przejdzie,ale jesli ma Cie to uspokoic to jedz!!
Daj znac

-
Pianistka a duże tego plamienia masz, bo może faktycznie warto jechać.
No ja znałam ich z widzenia tylko i na cześć ale i tak mam doła bo to straszna tragedia dla tej dziewczyny. A tym bardziej zrobiłam się niespokojna bo mój facet pojechał 120 km do kolegi i wróci jutro. Teraz zdecydowanie wolę jak jest w domu i sam nigdzie nie jeździ.
A co przeczuć. Ja nie mam przeczucia tylko wiem, ze będę miała syna
a imiona? u nas zawsze była mowa o Aleksandrze, ale o Aleksandra walczyliśmy ponad 3 lata, kilka nieudanych prób, ciąża biochemiczna i ja powiedziałam teraz ze nie chce tego imienia za długo czekaliśmy. Ja teraz myslę nad Adasiem, ale nie wiem czy to nie za pospolicie
a dla dziewczynki nie mamy wybranego, bo przecież będzie chłopak
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH