Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cynamonowa Tysiaa ma rację, teraz odpoczywaj i regeneruj siły w miarę możliwości. Jej jak ja pomyśle, że miałabym iśc do pracy to wyglądam jak kot nad wielką miską wody
hahahaha. Z jednej strony w domu troche mi się nudzi, ale niedługo zaczne sobie robi jakieś porządi to od razu będzie lepiej.. do pracy się nie wybieram..
Ja powiedziałam w pracy, we wtorek(przez tel.),a wczoraj doszły mnie newsiki, że ktoś ma przyjśc na zastępstwo.. szybko działają
,a najlepsze jest to, że nie powiedziałam, że na 100% juz nie wrócę..

-
Ja chyba mam suwaczek wg daty owu z ovufriend. Według mojego usg to dziś mam 8 tydzień 3 dzień. Kolejna wizytę mam w czwartek. Ja @ miałam 10 maja ale mialam długie cykle 33-37 dni. Według usg termin mam na 17.02.2016Kasia02 wrote:pati87 czy ty masz suwaczek wg OM?
-
szara myszka wrote:Hej dziewczyny, ja już po wizycie!
Na szczęście wszystko jest w porządku!
Dzidzia rosnie, wielkość wg gina 8t2d czyli dokładnie tak jak od OM i tak jak pokazuje suwaczek, data porodu na 20 lutego 
Założył mi karte ciąży, zrobil usg - serduszko bije i wg niego wszystko wygląda bardzo dobrze.
Skad plamienie.... nie wiadomo. Nic się nie odkleja, nie ma krwiaka. Powiedzial ze takie kawa z mlekiem ma bardzo dużo kobiet i żeby postarać się tym nie martwic, dziś mam wziąć na noc jednorazowo 3dupki a od jutra 3x1. Jakby była krew to wtedy dzwonic, a jak brazowe to postarać się być spokojnym, nastepna wizyta za dwa tygodnie.
Dostalam zdjecie pierwszy raz i caly czas się na nie patrze

Ulzylo mi i postaram się być spokojna, najważniejsze ze bije serduszko
mysza super:)
!!!!!!!! ahh my się musimy nastresowac.
Zastanawia mnie tylko jedno Ty masz wg. OM 8t2d i masz termin na 20.02, a ja mam 8t tez termin na 20.02 .. wiem wiem , że to się jeszcze zmieni;), ale śmiesznie

-
mnie nie trzeba długo namawiaćtysiaa93 wrote:Miszkaaa to zrób taka rubryczke, jak któraś będzie miała ochotę to się wpisze

rubryka zrobiona, zapraszam do wpisywania 
szara myszka gratuluje udanej wizyty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 17:56
szara myszka lubi tę wiadomość
-
pati87 wrote:Ja chyba mam suwaczek wg daty owu z ovufriend. Według mojego usg to dziś mam 8 tydzień 3 dzień. Kolejna wizytę mam w czwartek. Ja @ miałam 10 maja ale mialam długie cykle 33-37 dni. Według usg termin mam na 17.02.2016
aaaha to wiele wyjaśnia

-
miszkaaa wrote:Cynamonowa ja tez sie trzęsłam przed rozmowa w pracy, ale nie bylo źle. Teraz jestem dużo spokojniejsza.
A mam pomysł moze w tabelce dopiszemy przeczucia co do płci, a w kolejnej rubryce jak juz ją poznamy. Ciekawa jestem jak to sie sprawdzi. Co Wy na to?
a ja nie mam dostępu do żadnej tabelki..

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH