Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam dzisiaj spadek formy mdli mnie, ledwo coś wciskam do buzi...chyba najgorszy dzeiń od dawna
A taką miałam ochotę na sok, mąż zakupił owoce a mi po wodzie niedobrze...stan ciążowy zaskakuje co dnia :p
Ja mam wizytę w środę 8t5d liczę na widok małego człowieczka
-
No mam spodnie ciążowe eleganckie bluzka ładna i dużo tunik ale jeszcze jeans sobie kupię hm mama bo miałam ale przetargaly mi się w praniu automat mi dziurę w nich zrobił zahaczyly o jakiś drut i po nich było a takie wygodne
-
ilka85 wrote:Ja mam dzisiaj spadek formy mdli mnie, ledwo coś wciskam do buzi...chyba najgorszy dzeiń od dawna
A taką miałam ochotę na sok, mąż zakupił owoce a mi po wodzie niedobrze...stan ciążowy zaskakuje co dnia :p
Ja mam wizytę w środę 8t5d liczę na widok małego człowieczka
ja na szczęście nie mam mdłości, ale też nie czuje się za dobrze, pewnie przez tą pogodę..albo jest gorąco nie do wytrzymania, albo zimno;/! nie może byc po środku?!?! Ja w ogole od jakiś 2 tyg. nie mam energii, nie mam na nic siły ani chęci, czy to normalne?

-
Ja mam nadzieję, że te ciążowe ubrania późno mi się przydadzą, bo kurde u mnie jeans w pracy nie ma racji bytu i będę musiała zainwestować w garderobę na raz
Teraz kurczę przed wyjazdem na wakacje rozkminiam kostium jednoczęściowy z uwagi na wzdęcia :p
Kasia podobno zmienia się to w II trymestrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 15:26
-
Tysia to u Ciebie jeszcze jakies 3 tyg.., a u mnie 5 tyg. haha to jeszcze troche..

, ale oby było jak mówisz.
Kurde powinnam isc na pocztę wysłac zwolnienie, ale zimno, wieje i deszcz pada.. nie chce mi się wyłazic spod koca:(
tysiaa93 lubi tę wiadomość

-
ilka85 wrote:Jusatw my też do Chorwacji

dziewczyny, my jak gdzieś to TYLKO Chorwacja
w, którą czesc Chorwacji się wybieracie?
my byliśmy 2 lata temu w Vodicach, jakoś koło połowy sierpnia i była taaaka zimna woda, że dużej niż min nie dało się wysiedziec brryy. Wiem,że ciężko w to uwierzy, też byliśmy zaskoczeni, że jak to w Chorwacji zimna woda
?! hihhihi, a jednak

-
Hejka
ale żeście naprodukowaly
ja mam dzisiaj spadek i strasznego spiocha. Ciążowe ciuchy juz powyciagane bo brzuszek juz zaookraglony i normalne rzeczy powoli cisnac zaczynają.
Kciuki za plamiace Wizytujace będzie wszystko Oki
U mnie wizyta jutro i mam stresa.
Co do wiadomości o ciąży to już wszyscy u mnie wiedzą i rodzina i znajomi i w pracy. Nie bawię się już w niezapeszanie. Nic dwa razy się nie zdarza i musi być dobrze
pokój tez będe szykować jak tylko dowiem się jak płeć
a właśnie macie już jakieś przeczucia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 15:52
-
Iriss wrote:U nas wyjazdu urlopowego w tym roku nie będzie, mamy kilka tematów remontowych no i teraz oszczędzamy
. Ale może w październiku pojedziemy nad morze?
powdychać jodu
pospacerować 
Spagetti wyszło mniam
u nas też tak naprawde znalazło by się kilka rzeczy, które dobrze by było zrobi teraz latem, niz w zimę
, ale my lubimy tak na odwrót
.
oo a ja bym zjadła spagetti carbonara
mniam

-
Justaw wrote:Tak
najpierw jedziemy do Polski na tydzień, z Polski na tydzień do Chorwacji i wracamy do Szwajcarii
Uznaliśmy, ze to w pewnym sensie oszczędność, bo tylko raz zaplacimy za paliwo do Chorwacji 
no i pewnie:)! bardzo dobry plan
,
a wy Ilka też autem?

-
Iriss wrote:Ja jeszcze z innej beczki zapytam, rozmawiałyśmy już o rozpieraniu i kłuciu związanym z rozciąganiem macicy, macie jakieś odczucia hmm w okolicach wejścia do pochwy, ja mam czasami wrażenie jakby coś mnie uciskało albo ciągnęło w obie strony, ciężko mi to wytłumaczyć

ja raczej nie.., tak jak pisałam wcześniej mnie za bardzo nic nie boli..rzadko i do tego delikatnie, że dla odmiany też się zastanawiam, czy to dobrze..

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH