Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie, moja siostra fakt, mieszka w UK wiec jej było łatwiej ukryć ciąże, ale to co ona odwaliła to nie spodziewałam sie. Poinformowała wszystkich dopiero miesiąc przed rozwiązaniem! Tak wiec gdy zjechaliśmy sie do rodzinnego domu na wakacje jak ja zobaczyłam z ogromnym brzucholem jak gdyby nigdy nic, to nie wiedziałam czy ja uścisnąć czy kopnąć w kostkę za to ukrywanie sie
. Wkurzyłam sie strasznie, teraz sama sie zastanawiam czy jej nie poinformować... ale juz po porodzie
.
Taru
https://www.maluchy.pl/ci-71245.png -
jak tak was czytam to trochę wam zazdroszczę tych pomysłów jak powiedzieć o ciązy najbliższym. U mnie nasze mamy wiedziały o naszych problemach z ciążą i wiedziały, ze podchodzimy do procedury także u nas było oczekiwanie i ogromnym stresie robienie pierwszej bety i oczekiwanie czy się udało tym razem czy nie. A jednocześnie mamy czekały na wiadomość jak wynik.
Ja nospę brałam moze ze 3 razy od początku. Ale wcześniej bardziej bolał mnie brzuch teraz coś tam czuje ale da się z tym żyć
-
Taru wrote:Wiecie, moja siostra fakt, mieszka w UK wiec jej było łatwiej ukryć ciąże, ale to co ona odwaliła to nie spodziewałam sie. Poinformowała wszystkich dopiero miesiąc przed rozwiązaniem! Tak wiec gdy zjechaliśmy sie do rodzinnego domu na wakacje jak ja zobaczyłam z ogromnym brzucholem jak gdyby nigdy nic, to nie wiedziałam czy ja uścisnąć czy kopnąć w kostkę za to ukrywanie sie
. Wkurzyłam sie strasznie, teraz sama sie zastanawiam czy jej nie poinformować... ale juz po porodzie
.
Taru moja rodzina dowiedziała sie w swieta Bożego Narodzenia a w połowie lutego urodziłam .
Wspominaliśmy im ok4 miesiaca , ale jakoś tak w zartobliwy sposób no i nie uwierzyli wtedy, wiec mieli taką samą mine jak ty kiedy zobaczyłąś siostre.
Mama do dziś mi to wypomina :0
co najlepsze jak sie z nimi widywałam co miesiac i nic nie zauwazyli
O tym ze dzieci sa juz po drugiej stronie brzycha tez dowaidywali sie po fakcie cc, co bym nie musiałą znosic wypytek bo nie nawidze tego,
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Dokładnie :p ja spróbuję przechodzić ciążę w leginsach, spodniach na gumce itp, wolałabym nie kupować ciuchów specjalnie na ciążę bo potem ich już szybko nie założęKasia02 wrote:jesteś w o tyle dobrej sytuacji, że je masz

, ja to niestety będę musiała wszystko kupic..mam nadzieje, że nie będzie tego dużo 
na szczęście teraz lato wiec sukienki, spódnice, spodenki i damy rade
najgorsza będzie zima
-
Dziewczyny i jak tu sie nie denerwować??? Zmylam pare talerzy zalegających w zlewie, po zakończeniu tej czynności zobaczyłam ze mój B wyciągnął nowa gąbkę i ja zostawił na zlewie (ja użyłam starej która była na chodzie). Zdziwiłam sie i zaczęłam analizować, ze on wczoraj sprzątał łazienkę, tknęło mnie i pisze do niego czy czasem gąbka z kuchni nie sprzątał łazienki. Oczywiście, ze TAK!! Zamiast ja wyrzucić, wrzucił mi z powrotem do zlewu w kuchni!!! Szlag mnie trafił :[.
A pamietam sytuacje z przeszłości, gdy byłam z innym chłopakiem, mieszkaliśmy razem, przyszła kolej sprzątania łazienki, i oczywiście ładnie posprzątał, ale kibel, wannę i zlew wyszorowal moja gąbka do ciała!
Faceci!Taru
https://www.maluchy.pl/ci-71245.png -
Taru wrote:Dziewczyny i jak tu sie nie denerwować??? Zmylam pare talerzy zalegających w zlewie, po zakończeniu tej czynności zobaczyłam ze mój B wyciągnął nowa gąbkę i ja zostawił na zlewie (ja użyłam starej która była na chodzie). Zdziwiłam sie i zaczęłam analizować, ze on wczoraj sprzątał łazienkę, tknęło mnie i pisze do niego czy czasem gąbka z kuchni nie sprzątał łazienki. Oczywiście, ze TAK!! Zamiast ja wyrzucić, wrzucił mi z powrotem do zlewu w kuchni!!! Szlag mnie trafił :[.
A pamietam sytuacje z przeszłości, gdy byłam z innym chłopakiem, mieszkaliśmy razem, przyszła kolej sprzątania łazienki, i oczywiście ładnie posprzątał, ale kibel, wannę i zlew wyszorowal moja gąbka do ciała!
Faceci!
Taru tylko spokój Cię może uratowac.., ale wcale Ci się nie dziwię.

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

13.08.2014