Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny

Ale zimno dzisiaj, wiatrzysko straszne wiec z mężem tylko na zakupy pojechałam - w sumie to mnie siłą z mieszkania wyciągnął :p
Co do płci zawsze myślałam, że będzie dziewczynka ale teraz mamy przeczucie że chłopak będzie
I powiem Wam że strasznie chciałabym iść na zwolnienie ale że względu na czas wakacyjny i urlopy boję się że komuś pokrzyżuję plany
ale jak moje samopoczucie się nie zmieni to od 2 tyg sierpnia zmykam na zwolnienie 
A co do jedzenia, nie wiem jak sobie z tym radzicie ale ją wczoraj zjadłam przepyszny barszcz ukraiński a dzisiaj nie mogłam go zjeść bo mi nie smakował ;( jestem tym szczerze wykończona...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 18:36
-
Kasia02 wrote:mysza super:)
!!!!!!!! ahh my się musimy nastresowac.
Zastanawia mnie tylko jedno Ty masz wg. OM 8t2d i masz termin na 20.02, a ja mam 8t tez termin na 20.02 .. wiem wiem , że to się jeszcze zmieni;), ale śmiesznie
no dziwne
tak mi dziś wyliczyl, może się machnal na tym kolku albo cos
w każdym razie tak mi wpisal do karty ciąży
-
szara myszka wrote:no dziwne
tak mi dziś wyliczyl, może się machnal na tym kolku albo cos
w każdym razie tak mi wpisal do karty ciąży 
nie no u Ciebie to bardziej aktualne
, ja byłam w poniedziałek, a Ty dziś, więc Twoje się bardziej liczy
ilka85 lubi tę wiadomość

-
Ja mam męża Wojtka wiec nie chce juz juniora, a też mi się podoba. My z męskimi mamy większy problem, chociaż mi się podoba Maksymilian. Dla dziewczynek Oliwa lub Gabrysia.
Dziś zauważyłam znów śluz przybrudzony
miałam sprzątać a teraz się boje z łóżka wstać i coś robić. Mam nadzieję, że to tylko odrobina jak ostatnio i że jest ok.
-
Ahhhh a mi się prawie żadne imie nie podoba!

myśleliśmy nad michał albo Bartłomiej, a dla dziewczynki ola/basia/zosia/alicja ale nie umiem jakos wybrać takiego co by mnie powalilo
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

13.08.2014