Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi2 wrote:
    jutro wizyta tak na nią czekałam a teraz umieram ze strachu:/ oszaleje chyba... szkoda że ruchów nie można odczuwać od samego poczatku wtedy byłoby spokojniej...

Justi chyba ten strach będzie nieodłącznym elementem naszych ciąż, będzie dobrze:) napewno! a to Twoja pierwsza wizyta? czy już któraś kolejna?

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • A.W. Przyjaciółka

Wysłany: 12 lipca 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia02 wrote:
    hihihihihi i co ja będę robic od 6 rano :P :>? Ja tam się na razie nigdzie nie wybieram, ale dziewczyny już chyba poszły.. eh. Tak poważnie, to już myślałam o tym zeby wstac rano to padnę wcześniej..,ale jakoś nie wychodzi ;):)

Doskonale rozumiem. Tak się składa że jestem osobą która uwielbia spać i największą tragedią jest dla mnie wczesne wstawianie. Więc nie mam pojęcia jak to będzie jak dzidziuś się urodzi :(

hchyyx8dalykvedv.png

23.06.15 beta-HCG 4895,0
    25.06.15 beta-HCG 9643,0 :)
  • A.W. Przyjaciółka

Wysłany: 12 lipca 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lece spać bo jutro o 6 trzeba wstać, dobranoc :)

hchyyx8dalykvedv.png

23.06.15 beta-HCG 4895,0
    25.06.15 beta-HCG 9643,0 :)
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.W. wrote:
    Doskonale rozumiem. Tak się składa że jestem osobą która uwielbia spać i największą tragedią jest dla mnie wczesne wstawianie. Więc nie mam pojęcia jak to będzie jak dzidziuś się urodzi :(

też się nad tym zastanawiam..mhhy, ale trzeba będzie jakoś znaleźc na to system:) mam nadzieje, że się uda. Ja teraz jak jestem na zwolnieniu, to korzystam, że mogę legalnie pospac :), chociaż budzę się rano, ale przerzucam się na drugi bok :]

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc, kolorowych snów :)

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • Justi2 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia02 wrote:
    Justi chyba ten strach będzie nieodłącznym elementem naszych ciąż, będzie dobrze:) napewno! a to Twoja pierwsza wizyta? czy już któraś kolejna?
    druga na serduszkowej już byłam ale to było cztery tygodnie temu a dla mnie to normalnie wieki

Justi2
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi2 wrote:
    druga na serduszkowej już byłam ale to było cztery tygodnie temu a dla mnie to normalnie wieki

Domyślam się.. ale niestety nie można chodzic częściej ;), ja na pierwszej potwierdzającej i serduszkowej jednocześnie byłam dopiero po zaczęciu 8 tyg( 7t2d) tyle gin kazała mi poczekac, a kolejną mam dopiero 27.07.. -to niby 3 tyg.,ale też już bym poszła, a dopiero byłam. Postaraj się nie stresowac za bardzo na zapas, będziemy trzymac kciuki mocno za jutrzejsze wizyty :)!!

Justi2 lubi tę wiadomość

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • lelewela Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie ta tabelka?

No i poszły wszystkie spać. A ja mam taki nastrój, że ciągle beczę :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 00:02

iv09l6d8dhueo2ma.png
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie spie,ale nie chce tez wyjsc na jakas nawiedzona,ze caly czas tu siedze..

Stało sie cos czy hormonki daja znac? Moze postaraj sie zasnac,a jutro będzie lepiej <przytula>

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tabelka odnośnie przewidywanej plci i reszty danych? Jest na google. Nie dostałaś linka?

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • lelewela Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie dostałam :(

Myślę, ze hormony dają mi sie we znaki i wkurza mnie to :(

iv09l6d8dhueo2ma.png
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez dostalam to dopiero kilka dni temu.. niestety nie moge Ci tego przeslac,bo teraz korzystam z tel.
    Mogą to przeslac Miszka lub Pianistka, pewnie zanim jutro wejde juz bedziesz miala linka:)).

Kurde nie sadzilam,ze to jest az taka burza hormonów.. niesamowite co się dzieje w głowie.. mam nadzieje ze to się potem normuje,bo to mozna zwariować. Nie chce na razie myśleć co sie dzieje z hormonami tuz przed porodem.. ale na szczęście mamy jeszcze trochę czasu;)

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • lelewela Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokładnie czasu mamy sporo. U mnie to hormony ale i na pewno długie oczekiwanie na wizytę. Miesiąc bez wieści co się dzieje u maluszka do wieczność :(

Zmykam spać i ja, spokojnej nocki :)

iv09l6d8dhueo2ma.png
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez uciekam. Dziękuję i wzajemnie :))

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • zosiaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Szykuję się do pracy... Nie chce mi się ;)

Dziewczyny to ja wam powiem, że prawdziwa i największa burza hormonów była po porodzie. To była masakra i chociaż teraz też jest u mnie ciężko, to aż się boję jak to będzie tym razem, gdy urodzę...

Miłego dnia i samych dobrych wieści z wizyt! :)

ijpbtv7310m1ozqf.png
    yuuds65ggbkid9zq.png
  • niezapominajka_86 Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry poniedziałek ;)

Zaraz biorę się za szykowanie do wyjścia. Dziś ten dzień-badanie krwi. Dam radę! Dla naszej dzidziulki :) Kciuki oczywiście nie zaszkodzą ;)

Lelewela wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek i chciałam Ci wysłać tę tabelkę, o którą pytałaś. Ale pewnie jak mnie zaakceptujesz, to będę już w pracy... :/ Nic się nie martw, na bank któraś z Lutówek Ci prześle :)

Trzymam kciuki za wszystkie dziś wizytujące. I czekam na dobre wieści :)

A ja-głowa do góry i szoruję na te badania... ;)

oar8skjolhdcmtjr.png

Wszystko ma swój czas. A na dobre rzeczy warto poczekać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

u mnie w miarę OK. Weekend zleciał dość szybko. Bez krwawych afer.

Brzuch cały czas boli - momentami bardo mocno. Plamienie utrzymuje się cały czas. Przy czym kolor póki co mnie nie niepokoi - więc staram się być spokojna.

Mam wrażenie, że mnie delikatnie mdli, ale nie mam pewności.

Do wizyty jeszcze 8 dni. Już jej wyczekuję. Ale potem mam kilka terminów tydzień po tygodniu - więc byle dotrwać.

• kada24 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hali hali ja ubieram się i jadę do sklepu hehe mam smak na paprykarz hihu

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O 21 mam wizytę więc proszę o trzymanie kciuków :)
    Pianistka jeżeli chodzi o tabelkę to możesz uzupełnić przeczucie dziewczynka(pierwszy raz w życiu mam trądzik haha) więc podobno dziewczynka bierze piękno mamie. Jeżeli chodzi o imię to Franek/Antosia

kada24, ilka85 lubią tę wiadomość

• Monkey Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!!!

Niezapominajko trzymam mocno kciuki ☺

Pianistko u Natki wszystko dobrze. Męczy się dalej z mdlosciami ale jakoś daje radę ☺

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
‹‹ 421 422 423 424 425 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ