Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Justi2 wrote:jutro wizyta tak na nią czekałam a teraz umieram ze strachu:/ oszaleje chyba... szkoda że ruchów nie można odczuwać od samego poczatku wtedy byłoby spokojniej...
Justi chyba ten strach będzie nieodłącznym elementem naszych ciąż, będzie dobrze:) napewno! a to Twoja pierwsza wizyta? czy już któraś kolejna?

-
Kasia02 wrote:hihihihihi i co ja będę robic od 6 rano
:>? Ja tam się na razie nigdzie nie wybieram, ale dziewczyny już chyba poszły.. eh. Tak poważnie, to już myślałam o tym zeby wstac rano to padnę wcześniej..,ale jakoś nie wychodzi 

Doskonale rozumiem. Tak się składa że jestem osobą która uwielbia spać i największą tragedią jest dla mnie wczesne wstawianie. Więc nie mam pojęcia jak to będzie jak dzidziuś się urodzi
-
A.W. wrote:Doskonale rozumiem. Tak się składa że jestem osobą która uwielbia spać i największą tragedią jest dla mnie wczesne wstawianie. Więc nie mam pojęcia jak to będzie jak dzidziuś się urodzi

też się nad tym zastanawiam..mhhy, ale trzeba będzie jakoś znaleźc na to system:) mam nadzieje, że się uda. Ja teraz jak jestem na zwolnieniu, to korzystam, że mogę legalnie pospac
, chociaż budzę się rano, ale przerzucam się na drugi bok :]

-
druga na serduszkowej już byłam ale to było cztery tygodnie temu a dla mnie to normalnie wiekiKasia02 wrote:Justi chyba ten strach będzie nieodłącznym elementem naszych ciąż, będzie dobrze:) napewno! a to Twoja pierwsza wizyta? czy już któraś kolejna?Justi2
-
Justi2 wrote:druga na serduszkowej już byłam ale to było cztery tygodnie temu a dla mnie to normalnie wieki
Domyślam się.. ale niestety nie można chodzic częściej
, ja na pierwszej potwierdzającej i serduszkowej jednocześnie byłam dopiero po zaczęciu 8 tyg( 7t2d) tyle gin kazała mi poczekac, a kolejną mam dopiero 27.07.. -to niby 3 tyg.,ale też już bym poszła, a dopiero byłam. Postaraj się nie stresowac za bardzo na zapas, będziemy trzymac kciuki mocno za jutrzejsze wizyty
!!
Justi2 lubi tę wiadomość

-
Ja tez dostalam to dopiero kilka dni temu.. niestety nie moge Ci tego przeslac,bo teraz korzystam z tel.
Mogą to przeslac Miszka lub Pianistka, pewnie zanim jutro wejde juz bedziesz miala linka:)).
Kurde nie sadzilam,ze to jest az taka burza hormonów.. niesamowite co się dzieje w głowie.. mam nadzieje ze to się potem normuje,bo to mozna zwariować. Nie chce na razie myśleć co sie dzieje z hormonami tuz przed porodem.. ale na szczęście mamy jeszcze trochę czasu;)

-
Hej
Szykuję się do pracy... Nie chce mi się
Dziewczyny to ja wam powiem, że prawdziwa i największa burza hormonów była po porodzie. To była masakra i chociaż teraz też jest u mnie ciężko, to aż się boję jak to będzie tym razem, gdy urodzę...
Miłego dnia i samych dobrych wieści z wizyt!
-
Dzień dobry poniedziałek

Zaraz biorę się za szykowanie do wyjścia. Dziś ten dzień-badanie krwi. Dam radę! Dla naszej dzidziulki
Kciuki oczywiście nie zaszkodzą 
Lelewela wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek i chciałam Ci wysłać tę tabelkę, o którą pytałaś. Ale pewnie jak mnie zaakceptujesz, to będę już w pracy...
Nic się nie martw, na bank któraś z Lutówek Ci prześle 
Trzymam kciuki za wszystkie dziś wizytujące. I czekam na dobre wieści
A ja-głowa do góry i szoruję na te badania...
-
nick nieaktualnyDzień dobry,
u mnie w miarę OK. Weekend zleciał dość szybko. Bez krwawych afer.
Brzuch cały czas boli - momentami bardo mocno. Plamienie utrzymuje się cały czas. Przy czym kolor póki co mnie nie niepokoi - więc staram się być spokojna.
Mam wrażenie, że mnie delikatnie mdli, ale nie mam pewności.
Do wizyty jeszcze 8 dni. Już jej wyczekuję. Ale potem mam kilka terminów tydzień po tygodniu - więc byle dotrwać. -
nick nieaktualnyO 21 mam wizytę więc proszę o trzymanie kciuków

Pianistka jeżeli chodzi o tabelkę to możesz uzupełnić przeczucie dziewczynka(pierwszy raz w życiu mam trądzik haha) więc podobno dziewczynka bierze piękno mamie. Jeżeli chodzi o imię to Franek/Antosia
kada24, ilka85 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

13.08.2014