Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wiem jedno, jeśli dziewczynka to Idalia, poznałam jakoś czas temu dziewczynę o tym imieniu i bardzo mi sie spodobało. A tak w ogóle to chciałabym jakieś imię na B, zarówno ja jak i mój narzeczony mamy imiona na B, po ślubie będziemy mieć identyczne inicjały, wiec bąbel tez mógłby sie wkomponować, w ramach żartu
.
Taru
https://www.maluchy.pl/ci-71245.png -
Iriss cieszę się i jednocześnie świruję, jak to kobieta w ciąży hehe
Dziś mam ambitny plan i dużo rzeczy zaplanowałam do zrobienia, gółwnie pranie, prasowanie, sprzątnie ;( a jak wyjdzie to się okaże bo puki co cięzko mi z łózka wyjść
Czy Wasi faceci są bałaganiarzami ? bo ja czasami muszę się powstrzymywać, zeby swojego nie zamordować
-
Bianka, a u nas nie było celowania bo jednak po kilku latach to już człowiek ma gdzieś czy będzie chłopak czy dziewczynka... Ale wypadło akurat tak, że dzień po owulacji mąż musiał wyjechać służbowo przez co staranka były tylko 3 razy! I byłam pewna że nic z tego
A jednak... i wg kalendarza, powinien byc chlopak 
Ale zobaczymy
-
Pianistka wrote:Mój to straszny syfiarz... tzn nie lubi jak jest brudno w mieszkaniu ale rzuca wszystko wszędzie
ciuchy, jakieś kabelki itd... a potem nigdy nie wie gdzie co jest... ^^ normalka
o rany normalnie jak bym o swoim czytała
myslałam, ze tylko ja mam aż tak
mój pół zycia chyba zmarnuje na szukanie wszystkiego, portfela, kluczy, dokumentów, dosłownie wszystkiego 
-
Ja sie niestety awanturuje, ale to jest tez przez to ze jestem najmłodsza w rodzinie, zawsze walczyłam o to zeby mieć to samo co starsze siostry. Z automatu, musiałam pokazać ze o mnie nie można zapominaćPianistka wrote:A co do emocji to mam tak jak Iriss
rozklejam się, beczeć mi się chce... takie ciepłe kluchy
.
Mój jest poukładanym facetem, umie wszystko zrobic wokół siebie, zadbać, posprzątać etc. Na szczęście nie jest pedantem. Ale , co 2 tyg do fryzjera musi byc bo mu sie fryzura zepsuje
. Jak go poznałam, to pierwsze co musiałam zmienić, to jego fryzurę. Nie znoszę obecnej mody wsród facetów, pół głowy króciutko, druga połowa długa zaczesywana na bok ( jak większość polskich piłkarzy oni wylansowali ten styl). Blee ... Na szczęście juz jej nie ma
.
Taru
https://www.maluchy.pl/ci-71245.png -
Część dziewczyny, ja juz po USG nasza kruszynka ma się dobrze ma 5cm,fakt ze ciąża niby o tydzień starsza ale jest dobrze 11t3d
teraz tylko mogę dzwonić na plenatarne i się umawiać
Taru, Malvinka, tomania2806, Bianka*, pati87, Doti87, justikf, zosiaaa, Kasia02, PeggyOlsen, szara myszka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o imiona to u nas tylko dziewczynka jest wybrana. Od lat wiemy, ze będzie Tosia, bo ja zawsze "jak córka to Tosia" i monsz się potulnie zgodził. A chłopak dalej w rozkminie - Sylwek, Dominik, Franek...
A bałaganiara ja jestem gorsza niz mój mąz. I to on szału ze mną dostaje
Aha, to i nerwowa jakos nie jestem. Chyba, ze się wyjątkowo jakos gorzej czuję. Ale generalnie nad wyraz stabilna emocjonalnie się zrobiłam... Chyba
-
Mój nie ma zadych problemów z fryzurą, bo jej nie ma wcale hehe jest łysy

Ale jego rzeczy są dosłownie wszędzie, ze nie wspomnę o kubkach po kawie, które tez są wszędzie. Czasem gdybym była postacią z kreskówki to byłabym cała czerwona ze złości aż dym by mi szedł uszami, hehe -
Czarna ma! Super
gratulacje 
Ja za 5,5 godziny obejrzę naszą fasolkę
Póki co leżę pod kocykiem i wypoczywam bo nie wiem czy dostanę zwolnienie... Tak sobie myślę, że jesli nawet nie dostanę to od środy do piątku wezmę sobie takie zwolnienie, które sama mogę sobie wziąć na maksymalnie 3 dni
Ale mam nadzieję, że lekarz mi da aż do końca ciąży
czarna_ma, pati87 lubią tę wiadomość
-
czarna_ma, takie duze juz? O jej! Gratulacje
Kurde, drugi raz w ciazy jestem i drugi raz mnie ten proces zadziwia. Ostatnio sobie czytałam. Robal w moim brzuchu ma jakies 1.5cm, i na tym 1.5 cm palce u rąk, oczy, uszy, wątrobę i jelita na wierzchu
No czad normalnie. Jestesmy zajebiste dziewczyny, ze takie cos wyhodowac potrafimy
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH