Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
PeggyOlsen, jeśli chodzi o chusty to na yt jest masa filmików jak motać, to naprawdę nie jest tak tajemna wiedza jak próbują to głosić "specjalistki". Wierz mi, znam to środowisko od środka, tam głównie o kasę chodzi niestety
oglądaj sobie filmiki, cwicz na lalkach, a jak się maluch urodzi to daj sobie chwile na dojście do perfekcji. I może się okazać, że warsztaty nie są Ci potrzebne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 12:43
-
...hejo przczytałam wszystko...ja wczoraj po zakupach padłam, najbardziej przeszkadzały mi zapachy w sklepach, nigdy nie zwracałam na nie uwagi ale wczoraj to gehenna:/
Co do humorów w ciąży, szczęśliwie narazie brak, a ja z tych co może awantury nei zrobią ale foch na porządku dziennym był, a teraz od długiego czasu ciszaaa...aż mąż się śmieje, że strach się bać jakiejś kumulacji:P
Byłam dzisiaj na badaniach jedyne 460 zł ze zniżką zostawiłam, więć tym bardziej zaraz biorę się do klecenia skargi do NFZ i RPP na "szanownego" pana doktora...no i HIV był bez jakchkolwiek pytań i skierowaniw. Powoli pojawiają się wyniki i wygląją dobrze, przynajmniej mi się tak wydaję, ale TSH 1,10 to chyba gicior:)
Co do płci dzidzi przeczucia miałam meGa na dziewczynkę, a teraz już sama nie wiem:P Ale zadowolona będę z każdej opcji;)
Oby do środy, bo wtedy wizyta:)
-
cześc
.
a ja zaraz jadę do lekarza po recepte, bo jak byłam tydzień temu to z tego wszystkiego zapomniałam..,a nie ma mojej gin i ide do innej. Mam nadzieje, że obejdzie się bez większych problemów.
Ilka ładnie zapłaciłaś..
Cynamonowa dziękuję, za listę lekarzy usg
!
miłego dnia

-
Monkey, w sumie różni się wyglądem i ceną... Nie wiem czemu bo nazywa się tak samo
Grunt żeby nam serduszko pokazywał a jak wygląda to nie ważne! 
Ja nadal na sofie, zaraz idę ogarnąć w kuchni i może jakoś szybciej ten czas zleci do wizyty... szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie, co ja bede robic na tym zwolnieniu jeśli je dostane!
-
PeggyOlsen no duza,ale lekarz twierdzi ze jest dobrze.
ale Ci zazdroszcze taki wujek to skarb
chociaż ja sama bym już wszystko kupiła,ale juz powiedziałam za dwa tyg po plenatarnych cos pomału pokupujemy
chociaż ja zaraz jak się dowiedzilam o ciąży kupilam sobie małe niedrapki i skarpetki aby nie zapeszyc
i siee sprawdziło
-
Iriss wrote:Ilka, ogromna suma za te badania
u mnie wyszło 180zł, ale może miałaś coś więcej. No teraz widać, jak to jest opłacać składki i g... z tego mieć.
z dodatkowych to tylko chyba witaminę D3 i fakt to 105 zł, ale to i tak jak za zboże, a powinnam mieć za friko
ale co poradzić...mam nadzieję, że Pan doktor dla innych po mojej rekcji będzie już milszy...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaki ja mam dziś zajebisty humor:) czuję i wiem ze dziś na wizycie będzie wszystko dobrze
do tego mam tak dobry humor ze zrobiłam obiad dwudaniowy ha a niech maz ma jak wróci z pracy psu ugotowałam zeby boroczek nie jadł suchego cały czas caly czas maluszkowi śpiewam albo mu opowiadam no wariatka ze mnie 
Wgl mam newsa moze juz wiecie ale jeżeli w waszej najbliższej rodzinie (mama,tata,maz,rodzeństwo i dziadki)
występuje choroba genetyczna albo wrodzona to prenatalne badania sa z nfz. Musicie o to zapytać waszych gin i mają obowiązek dac wam skierowanie. Moja kuzynka np miała z nfzWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 13:28
-
wysłałam ci zaproszenie, jak je przyjmiesz to wyślę ci link:)marissith wrote:Dziewczyny a gdzie jest ta tabelka, o której piszecie?
Tomania, no to super że humor dopisuje!
A co masz na obiadek dobrego? U mnie dzisiaj skromniej
Naleśniki z owocami
i obowiązkowo kakao 
Mąż przyjedzie po mnie równo o 16 i wyjeżdżamy na USG
już się nie mogę doczekać
pierwszy raz gdy pójdziemy na USG razem
-
a ja już po wizycie:))) z dzidzią wszystko ok:))) widok poruszających się tyci rączek i nóżek bezcenny...z usg to 11 tydzień w przyszłym tygodniu mam przyjsć na dokładniejsze usg więc super bo znowu zobaczę moje maleństwo ja to wogóle bym mogła tak co tydzień chodzić na usg aż do końca ciąży;)
ilka85, Taru, Kasia02, czekolada, tysiaa93, szara myszka, Max, zosiaaa lubią tę wiadomość
Justi2 -
Będzie pod wrażeniem Pianistka, mój jak zobaczył serduszko to teściowa opowiadała, że cały się trząsł z wrażenia jak opowiadał jej o tym na drugi dzień, a po powrocie zasnąć nie mógł do 2:) Ciekawe co zobaczymy w środę

Ja czekam na moją pierwszą @ po tej, która oznaczała ciąże...wypada 18.07, a bezpieczna granica wg. belly wypada 30.07:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 13:34
-
nick nieaktualny
-
Wy to już porządnie zakręcone jesteście
Ja takiej muzyki nie będę słuchała w ciąży bo mnie drażni i wywołuje uczucie irytacji
Wolę slipknota
z resztą maluch niech się przyzwyczaja że u tatusia w samochodzie słucha się tylko death metalu 
Tomania, a adres?
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH