Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja byłam po receptę i dostałam na refundację (a jednak można
) !!
a do tego obejrzałam fasolinkę!!!!! ale urosła, przypomina już człowieczka i widziałam jak macha główką hihihi widziałam serduszko i słyszałam!!!! 178, albo 173 nie pamiętam
!!! Nie spodziewałam się, że spotka mnie dziś takie szczęście, ostatnio byłam tydzień temu
Fajnie, że u was też na wizytach wszystko dobrze
Ciekawe jak niezpominajka ..

szara myszka, tysiaa93, Bianka*, zosiaaa, czekolada, Max, ilka85 lubią tę wiadomość

-
dziewczyny czy ktoras z Was slyszala cos od kogos albo najlepiej sama rodzila w Krakowie w szpitalu na ujastku??
wiem ze jeszcze dużo czasu ale mój szpital nie robi na mnie dobrego wrazenia, mieszkam w malym miasteczku, może nie byłoby głupie dojechać do krakowa (choć to 100km) -
Kasia02 wrote:a ja byłam po receptę i dostałam na refundację (a jednak można
) !!
a do tego obejrzałam fasolinkę!!!!! ale urosła, przypomina już człowieczka i widziałam jak macha główką hihihi widziałam serduszko i słyszałam!!!! 178, albo 173 nie pamiętam
!!! Nie spodziewałam się, że spotka mnie dziś takie szczęście, ostatnio byłam tydzień temu
Fajnie, że u was też na wizytach wszystko dobrze
Ciekawe jak niezpominajka ..

Super!! Jak duza jest Twoja fasolinka?
-
Ja właśnie zjadłam obiad. Przepyszne puree, mizerię i smazony kurczak z wczorajszego rosołu. I mnie zemdliło
Bleh.
Za to syn jadł az się uszy trzęsly
Jeszcze na jutro trochę rosołu mi zostało. Moze przegotuje z koncentratem i pomidorówka będzie
Mama moja twierdzi, ze rosołowi w lodówce od wczoraj do jutra nic nie będzie. Jak myślicie?
-
Ja też właśnie wróciłam
Wszystko ok, tak jak myślałam - zero krwi... Babka powiedziała że dużo ciężarnych krwawi/plami w pierwszym trymestrze i często nie oznacza to nic złego... nie ma krwi w okolicach płodu, w macicy...
Dzieciaczek ruszał się niesamowicie
na początku tak machał rączkami i nózkami, głową kiwnął a mój mąż siedział jak zaczarowany!
Serduszka posłuchaliśmy i zmierzyła - 172 dość wysoko ale ruszał się bardzo więc to dlatego 
No i CRL 4,2 cm... myślałam że będzie więcej ale każde dzieciątko rośnie we własnym tempie
BPD-15 
Wg USG ciąża starsza tym razem o 2 dni bo 10+6...
tysiaa93, Taru, szara myszka, Bianka*, justikf, czekolada, ilka85, czarna_ma lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasia, Pianistka, ale super wieści! Macie wydruki z USG? Wrzućcie nam tu zdjęcia!
Cholera jasna, teraz ja z kolei zaczęłam plamić
Na brązowo niby, ale sporo - widać i na majtkach i na papierze. Oby się nie rozkręciło. Pokłóciłam się z dobrą koleżanką dzisiaj a potem poszłam z psem na spacer szybkim tempem, może dlatego? Niech szlag trafi ten cały stres!!
-
PeggyOlsen wrote:Kasia, Pianistka, ale super wieści! Macie wydruki z USG? Wrzućcie nam tu zdjęcia!
Cholera jasna, teraz ja z kolei zaczęłam plamić
Na brązowo niby, ale sporo - widać i na majtkach i na papierze. Oby się nie rozkręciło. Pokłóciłam się z dobrą koleżanką dzisiaj a potem poszłam z psem na spacer szybkim tempem, może dlatego? Niech szlag trafi ten cały stres!!
Może być przez stres! Połóż się i odpocznij, trzymam kciuki żeby się nie rozkrecilo! -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH