Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czekam na to skierowanie do ginekologa i termin... Jak dostanę gina w połowie sierpnia to pójdę do gina a jeśli w lipcu to będzie szybciej dodatkowe USGBianka* wrote:Jakoś nie chcę mi się w to wierzyć, że wytrzymasz

Ale teraz jak mam detektor już jakoś mi łatwiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 17:23
-
nick nieaktualny
-
szara myszka nie znam wymiarów, bo to nie było planowane usg,pozatym u obcej pani dr:), ale jest tak fajna, że nie wiem czy się nie przepiszę do niej
. Poszłam tylko po receptę, nawet nie śmiałam spytac czy możemy podejrzec, ale ona sama to zarządziła:)
Pianistka super maluszek:)
!!! Mój jest z 2 tyg.młodszy od Twojego 
P.S. jak się wrzuca zdjęcia, bo ja nie umiem..
P.P.S. u mnie też była fasolka z bułeczką tartą jako dodatek do obiadu
!!!!!
MNIAM. Zjadłam dużo, ale poszło jak w studnię bez dna, prawie w ogole nie czułam, że coś jadłam

-
PeggyOlsen wrote:Kasia, Pianistka, ale super wieści! Macie wydruki z USG? Wrzućcie nam tu zdjęcia!
Cholera jasna, teraz ja z kolei zaczęłam plamić
Na brązowo niby, ale sporo - widać i na majtkach i na papierze. Oby się nie rozkręciło. Pokłóciłam się z dobrą koleżanką dzisiaj a potem poszłam z psem na spacer szybkim tempem, może dlatego? Niech szlag trafi ten cały stres!!
PeggyOlsen, też uważam, że to za stresu i zmęczenia.Połóż się odpocznij i już się nie stresuj! będzie dobrze

-
Tadaaaaaam
Jestem i żyję
Dziękuję Wam Dziewczyny za wsparcie i pamięć
Strach ma wielkie oczy
Trochę paniki nasiałam, ale ogólnie poszło zadziwiająco gładko, 3 fiolki krwi mi upuścili i nawet nie wiem kiedy i jak...
Lecę coś zjeść bo padam z głodu
Odezwę się troszkę później 
Gratuluję tych udanych wizyt
Cudowne wieści
I tak ma już pozostać do samego lutego
Monkey, zosiaaa, Kasia02 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH