Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
I jeszcze jedno specjalnie do Pianistki

Byłaś dzisiaj na usg, maluchowi bije serce, ładnie się ruszał, podskakiwał, więc wszystko z nim w jak najlepszym porządku! Nie świruj i nie nakręcaj się! Na następnym usg może się okazać, że znowu wyprzedził termin z OM. Mój groszek jest mniejszy niż wynika z OM ale się tym nie przejmuję, bo najważniejsze jest to, ze rośnie. Nie ma dwóch identycznych kobiet i nie ma dwójki identycznych dzieci.
Masz kopa w dupkę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 19:51
-
nick nieaktualny
-
Pianistka jest klasycznym przykładem, ze jak już zobaczy i się uspokoi to na chwilę i będzie nowych rzeczy się doszukiwać
wszystko jest dobrze, nogi do góry i odpoczywaj.
A ja kichnęłam i tak mnie brzuch zabolał, że aż się zgięłam z bólu
ciekawe czemu
-
lelewela wrote:Pianistka jest klasycznym przykładem, ze jak już zobaczy i się uspokoi to na chwilę i będzie nowych rzeczy się doszukiwać
wszystko jest dobrze, nogi do góry i odpoczywaj.
A ja kichnęłam i tak mnie brzuch zabolał, że aż się zgięłam z bólu
ciekawe czemu
Nie no ja jestem spokojna tylko tak pytałam
nic nie przeżywam, wiem że wszystko ok 
Co do bólu brzucha przy kichaniu to też tak czasem mam... wydaje mi sie ze macica jak rosnie to napięte są więzadła i jak kichamy to takie jakby szarpnięcie czuć... nie wiem jak to określić
-
Otóż to Tysia Ma rację masz nas;) mój jak wyjechał miesiąc na poligon bo jest zawodowym wojskowym to myslalam,ze zwariuje a dopiero co dowiedzialam się o ciąży... Najgorszy czas dla mnie... A teraz siedzi na urlopie miesiąc i już go poinformowali ze w sierpniu jak wróci ma zas na 2tyg jechać na poligon wrr
mam dość już jego pracy wiecznie go Nie ma...
-
Czarna_ma dzisiaj byłam u połoznej na USG a jutro idę do lekarza pogadać i wyciągnąć zwolnienie... Chyba będę musiała się rozpłakać, pójść bez makijażu i wyglądać na zniszczoną... ^^
Madzia u mnie póki co +1,5 kg ale u mnie nie ma wcale wymiotów i mdłości za to apetyt mam jak wilk
No i zaraz 12 tc zaczynam
-
Pianistka ja już pisałam kiedyś, że w poprzedniej ciąży Ola była raz starsza z usg, później młodsza, a na końcu ciąży, jakoś w 37 tc, była w ogóle mocno do tyłu nawet chyba o 3 tygodnie, leżałam prawie tydzień w szpitalu z podejrzeniem hipotrofii płodu, ostatecznie urodziła się z wagą 2760g dzień po terminie jako zupełnie zdrowe dziecko
po prostu taka była jej uroda, że malutka, te wymiary z usg są orientacyjne, a każde dziecko rozwija się w swoim tempie
ważne, że rośnie
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

mowilam ze będzie dobrze,a jak ze zwolnieniem?
fajnie ze wizyty udane