Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sorki nie doczytalam
, a to faktycznie bez makijazu to może pomoc
chociaż ja nawet pomalowana wygladam jak siedem nieszczęść... Mam cos z żołądkiem i już normalnie nie wiem co robić...juz przed ciąża miałam początek z wrzodami i nie wiem czy się odnowiły... Ale naprawdę siedze i płacze bo juz nie wiem czy głód czy wrzód...
-
Szara myszko wspolczuje..nalezy miec nadzieje ze szybko przejdzie.
Pianistka chyba faktycznie musisz nasiac troche traumy;)..
Czarna-ma ja tez jestem troche "lewa" w takich sprawach,tez nie umiem. Może faktycznie na fb..będzie duuzo latwiej. Ja jutro się postaram wrzucic:)
ilka85 lubi tę wiadomość

-
Z tymi wymiarami to powiem Wam, ze u mnie wyszlo, ze malenstwo nie rosnie ten mm dziennie tylko troszke mniej i wystraszylam sie nie na zarty.. Chociaz policzylam sobie to dopiero w domu, bo gin mowil, ze wszystko jest w najlepszym porzadku(po stracie jestem panikara, moj gin to wyczul i zawsze mnie tak jakos uspokaja) ale poczytalam, popytalam i jak sie okazalo to na poczatku dziecko rosnie OKOLO 1mm dziennie, czyli moze to byc np. 0,8 mm i tak jak ktos pisal wczesniej najwazniejsze, ze rosnie
tysiaa93, Kasia02 lubią tę wiadomość

-
No najpierw dwie godziny w kolejce,a byłam druga. Od 5 rano nie spie ze stresu czy jest ok,ale jak juz się zobaczy fasolke -bezcenne wszystko przechodzi:) śmiałam sie,gdy maleństwo machalo nam rączką,a mój juz zadowolony ze nóżki skrzyżowane jak on kiedy gra na Ps4
tysiaa93, lelewela, Kasia02, zosiaaa lubią tę wiadomość
-
Ja tez się staram nie nakrecac co do rosniecia. W piątek w szpitalu na usg było 12mm a za tydzień 16,2 u innego gina. On powiedział ze wszystko dobrze, ze rosnie i do dnia ciąży wielkość dobra. Ale ja się przestraszyłam najpierw a potem uznałam ze nie mogę się tym przejmować bo nie mam na to wpływu i musze zawierzyć ginowi który powiedział ze to roznie jest z tym 1mm i najważniejsze ze rosnie. także mam nadzieje ze tak jest
-
hehe jak tak czytam co piszecie o reakcjach facetów na usg, to oni widzą nawet więcej chyba niż lekarze hehe
wiecie co? idę sobie kanapkę z pomidorem zrobić heheWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 22:11
Pianistka, tysiaa93, ilka85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

moja fasolka 11t3d