Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
tysiaa93 wrote:Ciąża obumarla nie daje żadnych oznak. Dopiero na kontrolnym usg dowiadujemy się ze serduszko juz nie bije...
cały czas byłam przekonana, że jak już się zarodek i serduszko pojawi, to jeśli coś się będzie źle działo, to organizm daje jakieś sygnały
Dlaczego tak się dzieje
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jak to jest z tym obumieraniem ciąży? Przepraszam za ciężki temat, ale tak mnie naszło.
Najpierw ciąża umiera i potem spada beta hcg czy odwrotnie? Bo kurde, bardzo mi ta beta spadła ostatnio, a na USG w dniu drugiej bety dziecko żyło i miało się dobrze. To możliwe, że dopiero później by umarło? -
Nie wiem jak jest z beta bo nigdy nie robiłam. Dopiero na usg się dowiedziałam, że maluch nie żyje.PeggyOlsen wrote:Dziewczyny, jak to jest z tym obumieraniem ciąży? Przepraszam za ciężki temat, ale tak mnie naszło.
Najpierw ciąża umiera i potem spada beta hcg czy odwrotnie? Bo kurde, bardzo mi ta beta spadła ostatnio, a na USG w dniu drugiej bety dziecko żyło i miało się dobrze. To możliwe, że dopiero później by umarło?
Twój maluch żyje!
Więcej złych wieści nie ma prawa się tu pojawić... -
Peggy - nie mam pojęcia, ale mam nadzieję, że u Ciebie u całej naszej reszty będzie już dobrze. Już i tak za dużo fasolek nasza grupa straciła

Ja nic już nie sprawdzam sobie, mi ginekolog mówił, żebym nie chodziła na betę, żeby się na zapas nie denerwować.
Prawdę mówiąc za tydzień we wtorek mam wizytę i planowałam mówić, żeby mi usg nie robiła, żeby nie było za często. Ale w takim wypadku chyba będę musiała sprawdzić czy jest wszystko ok. -
Mi lekarz powiedział na wizycie w 9 tyg., ze bata bedzie spadac teraz wiec nie martw się na zapas. Wiem, ze się martwisz, bo myslę ze ta straszna sytuacja dotyka nas wszystkie. Ja też jestem na etapie ze usg miałam w 9tc i nie wiem co się dzieje od tamtej pory, też się zaniepokoiłam. Zazdroszczę Pianistce tego detektora. Teraz będziemy świrowały jeszcze bardziej. Życie jest na prawde bardzo ale to bardzo nie sprawiedliwe
chyba dzis nie będę mogła zasnąć
-
nick nieaktualny
-
Mnie po tej wiadomości zrobiło sie niedobrze, mam nadzieje ze nie skończę w toalecie. Mdli mnie, ale to efekt stresu. Ja byłam równo tydzien temu na usg i cieszyłam sie ze wszystko jest ok, teraz następna wizytę mam dopiero 03.08.. I do tego czasu stres
.
Taru
https://www.maluchy.pl/ci-71245.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH