Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pianistka wrote:mój mąż twierdzi, że widział siusiaka i to wielkiego xD
a może to pępowina
:>, hihihihihihih
ale obyście mieli synka, jak chcecie:).
Już za miesiąc możesz poznac płec
? jej to jakaś magia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 18:22

-
Co za wspaniałe wieści
dziewczyny gratuluję
Pianistka super to zdjęcie w 3D 
U mnie jednak fasolki nie było na obiad, bo była strasznie brzydka w sklepie i nie kupiłam. Zrobiłam tortille i tak się najadłam jak smok, aż się ruszyć nie mogę.
Też już zakupów nie moge się doczekać, dziś z daleka popatrzyłam na sliczne ciuszki ale nie oglądam jeszcze. -
Pianistka WOW!!!!!

Kurcze przez wakację mam tydzień wześniej USG będzie 8t5d nie mogę się doczekać co zboaczymy:)
Ja narazie wczoraj przejełąm od kogoś fazę na kiszoną kapustę...a w pracy popcor sobie zrobiłam, a mój koelga dbajać żebym się rozrosła przytargał do pracy worek słodyczy i mi podrzuca co chwilę...jak żyć talio żegnaj
Pianistka idę po bułeczkę z masełkiem i pomidorkiem bo mi smaka zrobiłaś
-
Nie ma się czym martwićPianistka wrote:ej, a nie jest coś nie bardzo że ostatnio maluch był wg USG starszy o 8 dni a teraz jest tylko o 2? Tak zwolnił bardzo...
Ważne, żeby teraz rósł ten 1 mm dziennie
Poza tym wystarczy, że gin nie do końca zmierzy malucha tylko zaznaczy trochę niżej tym wskaźnikiem i już na usg wychodzi, że jest młodszy.
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:ej, a nie jest coś nie bardzo że ostatnio maluch był wg USG starszy o 8 dni a teraz jest tylko o 2? Tak zwolnił bardzo...
To chyba jest trudność w dokładnym zmierzeniu.
Ja sobie założyłam, że pierwsze zakupy i pokoik będę organizować od tygodnia, który jest określony jako ten, w którym w razie wczesnego porodu istnieje szansa na utrzymanie dzieciątka przy życiu - chyba 26-27 tc.
Co nie oznacza, że już wcześniej nie będę miała wybranych mebelków i dodatków. Ciuszki zorganizuję szybko. Poza tym moi rodzice mają biznes dziecięcy (ubrania i zabawki) - więc w razie co weźmie się na szybko z półek ...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

.