Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
(nowa i zaznajomione)!
Ja się dziś czuje dużo lepiej, pamienia od dwóch dni praktycznie nie ma, dziś tyko takie zoltawe, ale to pisalyscie mi ze raczej normalne, bo wiele osob ma także się ciesze. Bylam w pracy i dalam rade, oby samopoczucie mi się utrzymalo
Dobrego dnia i udanych wizyt
ilka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie no Tysia, na weselu wiadomo... Ale ludzie którzy mają disco polo w samochodzie lub na ipodzie i słuchają TEGO namiętnie... coś takiego mnie zadziwia? zastanawia? Aczkolwiek u mnie na weselu nie było disco
Zamówiliśmy grupę instrumentalną 
Nie zdzierżę disco i wszelkiego rodzaju techno/house/trance itp itd
Ja już się wybrałam na USG i z radością stwierdzam że jak założyłam opiętą sukienkę, to brzuch jest... nie wiem na ile ciążowy a na ile wzdęciowy ale widać go
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 14:34
-
Iriss wrote:doti, a syrop z cebuli próbowałaś? robi się szybko, jest bezpiecnzy i skuteczny

Cebulę obierasz, kroisz, wrzucasz do słoika, zasypujesz cukrem (niektórzy miodem) i za kilka godz. puszcza sok i ten sok trzeba pić, ja piłam 3x1 łyżka stołowa
O bleeee.... Pamiętam jak za dzieciaka babcia mi to wciskala i na samą myśl już chce mi sów wymiotowac.
Pije herbatę z cytryna i miodem albo sam miód z cytryna.
Bo malin za bardzo nie można bo podobno skurcze mogą wywołac -
Doti, co do malin już kiedyś było że owoce we wszelkiej postaci można i nie powodują skurczów
Jedynie napar z LIŚCI malin
Już kiedyś się zastanawiałyśmy nad tym 
Tysia, ale ten mój brzuch to chyba wzdęciowy bo jakiś taki za ogromny...
Ja za godzinkę z hakiem wychodzę na USG ale zanim się tak stanie to chyba ugotuję sobie kukurydzę w kolbie
-
U nas w Warszawce pochmurno i chłodno, ale podobno od czwartku wracają upały - jakoś bardzo mnie to nie cieszy ;P
Idę z psiurem na spacer, powodzenia na waszych wizytach tomania i Pianistka!
U mnie na obiad dzisiaj pieczona polędwiczka wieprzowa, fasolka szparagowa (tysia, piona!) i ryż
-
Chyba to Iriss powinnaś przybic piątkę, ona pisała o fasolcePeggyOlsen wrote:U nas w Warszawce pochmurno i chłodno, ale podobno od czwartku wracają upały - jakoś bardzo mnie to nie cieszy ;P
Idę z psiurem na spacer, powodzenia na waszych wizytach tomania i Pianistka!
U mnie na obiad dzisiaj pieczona polędwiczka wieprzowa, fasolka szparagowa (tysia, piona!) i ryż
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

po usg pojedziemy z mężem szukać ale nie wiem czy w Norwegii jest bo nigdy nie widziałam...