Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bry

Pianistka węgiel można i pij dużo coby się nie odwodnic za mocno
Wnerwa mam też na wszystkich. Obrywa w się mężowi, mamie, tacie i generalnie każdemu kto się nawinie. Tyko syna oszczędzam. W żadnej z ciąż aż tak nie miałam. Poza tym mdłości, zawroty głowy i juz mnie skurcze łydek łapią ;( kręgosłup zaczyna szwankowac. .. mój organizm mówi chyba basta! Trzy ciążę pod rząd to chyba przedobrzylam. No ale jakoś musze przetrwać. ..
Padłaś ? Powstań ! Popraw koronę i zapierdzielaj dalej! Eh życie. ..
a Pianistka ja sama tętna jeszcze nie odnalazłam. Zawiesiłam poszukiwania kropka detektorem na tydzień żeby się nie denerwować. -
"Należy pamiętać o zdrowym rozsądku w ciąży. Choć niejedna przyszła mama dałaby sobie zamontować w brzuchu kamerkę, by móc przez cały czas widzieć i słyszeć swoje dziecko"
własnie wyczytałam to w necie i podpisuję sie pod tym w 100%
Pianistka pytałam o gorączkę, bo wyczytałam, ze to moze być wtedy infekcja i trzeba do lekarza. Ale jak nie masz to dobrze, musisz tylko uważac zeby się nie odwodnić. I pisali jeszcze, ze moze to powodować również stres, a miałas ostatnio nie małe przezycia. -
Może tak być że przez stres albo jem zbyt dużo różności...

Ale jakoś się trzymam, piję dużo...
Madragora, ja wczesniej jak miałam USG i lekarz szukał maluszka to znajdowali po prawej stronie a teraz jest po lewej
Wczoraj szukaliśmy z mężem z 10 minut a dzisiaj chciałam rodzicom na skype pokazać to tylko przyłożyłam i znalazłam
I chyba maluszek spał bo tętno oscylowało ok 130
A wczoraj ok 150
Iriss, to kakao bardziej mi się podoba z opisu niż spalony chleb
Ale następnym razem gdyby się tak działo to będę próbować
Jesteście moją skarbnicą wiedzy o medycynie naturalnej bo u mnie w domu nigdy takich cudów nikt nie stosował...
Iriss, i gratuluję tak pozytywnej zmiany
-
nick nieaktualnyTak to za użycie karty rossnę(na ciążę) i rachunek przekroczył 50złIriss wrote:Pianistka kiedys pisalam moja babcia zakorzenila patent w domu na biegunke: pokroic chleb w kostkei na patelni zesmolic na czarno i to zjesc. Zawsze pomagalo. Albo lyzeczka suchego naturalnego kakao.
U mnie po 5 tygodniach meki chyba mdlisci idchodza
. Drugi dzien bez wymiotow i jem ze smaczkiem
. A dzisw realu znalazlam serek kanapkowy cos jak almette bez laktozy!!! Zwariowalam zradosci, w skladzie maslanka z mleka, smietanka z mleka i kultury bakterii..wiec zadnego syfku i chyba takie serki nam wolno co? 
Aaaa i robilismy zakupy w rossmanie i kupowalam zel pod prysznic babyder mwiec dalam karte rpssnne i pani mowi ze ma gratis dla mnie i dostalam krem do twarzy bielenda sexy mama:-D. Niewiem czy to dlatego ze przekroczylismy jakas kwote ale mialam ucieche:-D
Ja pracuje w rossmannie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 20:53
-
Pianistka węgiel spokojnie możesz, ja wczoraj też brałam przy biegunce, on się nie wchłania z przewodu pokarmowego, więc na dzidzię nie zadziała

Niezapominajka powodzenia jutro, nie martw się, pobieranie krwi to nic strasznego
Anabel udanej podróży
U mnie do wizyty jeszcze 3 dni... nie mogę się już doczekać!!
-
nick nieaktualny
-
aż z ciekawości od razu weszłam w tabelkeAgnesia wrote:Tak się zastanawiam, weszłam na naszą tablekę a tam już niektóre dziewczyny wpisały płeć dziecka
Umknęło mi jak sie chwaliły?
któraś dorobiła rubrykę płeć-przeczucia
więc jeśli przeczucia to realne że można wpisać
ja liczę że za miesiąc na USG sie dowiemy
-
nick nieaktualnyAaaaa, dziwnie tak że jest to napisane. Ostatnio dziewczny się chwaliły w poczekalni że poznały płeć 12-13 tydzień.mandragora wrote:Agnesia to tylko nasze przeczucia
za wcześnie jeszcze na poznanie płci 
Ja miałam przeczucie na bliźniaki:D moje się nie sprawdzają
Też sobie wpisałam, czuje że będzie córka bo za bardzo chce syna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 21:22
-
Kasia02 wrote:
Szara myszka, nie przejmuj się, a jak tam przeszło już?
Kasia plamienia o dziwo i odpukać dziś nie miałam poza dwoma plamkami kawy z mlekiem ale tym to się nie przejmuje
jestem trochę przeziebiona ale dostałam od teściowej syrop z sosny i inne rozne soki do herbaty i po dzisiejszym dniu już lepiej się czuje 
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Ale już jest lepiej po tym węglu bo póki co spokój