Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustaw, Zosiaaa dzięki za przywitanie
Z serduszkiem właśnie wszystko zależy od tego ile ma zarodek dni, czyli kiedy owulacja była. Bezpieczniej byłoby poczekać do 7 tyg i wtedy wybrać się na pierwszą wizytę i serduszko powinno być, a znam i takie przypadki kiedy dziewczyny dopiero po 8 tyg widziały serce -
nick nieaktualny
-
Bella w jakim wieku masz synka?
Ja w ciąży z Olą byłam w 5+2 i też był tylko pęcherzyk, ale wtedy też miałam trochę później owulację. 2 tygodnie później było serduszko Teraz jak w środę będzie sam pęcherzyk to też się umówię może 2 tygodnie później -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.
Chyba najwyższy czas dopisać się do lutowek. .. dzień planowanej @ minął spokojnie wiec mam nadzieje ze tak.juz będzie do samego porodu
Dziś jest 4tc + 2dc. Termin porodu 13.02 chociaz wydaje mi sie ze samo zagniezdzenie bylo dosc pozno. Także dopiero początek 5tego tygodnia. Korci mnie już też wizyta u lekarza ale sensu nie ma bo za wcześnie. Mieszkam w IRL. .. tu ciążę prowadzi lekarz ogólny a kartę ciąży zakłada na podstawie testu sikanego są 2-3 wizyty w szpitalu ale to chyba od 20 tyg. Tym bardziej ze u mnie to 3cia ciąża wiec się pewnie spieszyć nie będą. Takze w 7-8 tyg pojde na USG prywatnie. No i właśnie jestem mamą 8letniej Emilii i 6letniego Davida. O 3cie maleństwo staraliśmy się 9 miesięcy. .. z czego w obecnym cyklu miała być przerwa ale owulka się pospieszyla. ... i tym sposobem będę lutowka po raz drugi....
To tak na dobry początek.
Wszystkim nam życzę spokojnych cudownych 8 miesięcyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 22:50
zosiaaa, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Natalii00 wrote:a kiedy mialas owulacje?
W 13 dc
Ja już nie pamiętam jak to było dokładnie z tym serduszkiem, ale na pewno słyszałam coś to właściwie nie jest serduszko tylko tętno. A moja gin dopplera nie ma, więc to na pewno nie było to.
Madlene witaj
Uciekam spać, dobranoc.Madlene84 lubi tę wiadomość
-
Bella Madlene witamy
Jak się dziś czujecie?
Bo ja się nie mogę dobudzić...
PeggyOlsen, Natalii00, Bella podajcie proszę daty porodówWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 07:16
tysiaa93, Madlene84 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)