Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
MiSia, dzięki za wpis ale jesli "Mucia" to ty, to popraw proszę na nick jakiego tu uzywasz bo dziewczyny mogą nie kojarzyc wpisu z Tobą
Zosia, to nawet nie brąz... a w zasadzie wiesz do czego można to porównać konsystencją i kolorem? To wydzieliny nosowej xD mam nadzieję że będzie ok -
Aisa no przy takim dziecku trochę nie ma wyjścia, nie? Ola już duża, ale czasem trzeba ją gdzieś posadzić czy przenieść, mam nadzieję, że nie zaszkodzi to maleństwu...
Misia ja i wózek i łóżeczko mam po Oli i właściwie większość rzeczy mam więc w sumie niewiele będę musiała kupićMiSia :) lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny
Chętnie dołącze do Was lutówek
Tak szczerze to jestem w 5 tyg ciąży potwierdzonej tylko testami i betą, bo do lekarza było za wcześnie, dopiero mam wizytę we wtorek i może będzie usg, ale naczytałam się może niepotrzebnie, że zdarza się, że ciąża niby jest ale pęcherzyk jest pusty i trzeba usuwać tego tak bardzo się boje. Nie wiem czy to się często zdarza? Czy muszą być jakieś konkretne powody ku temu? Myślicie, że jak pójdę teraz we wtorek to będzie już coś widać ? A konkretnie czy pęcherzyk nie jest pusty ? Już chyba świruję... wcześniej świrowałam, czekając wogole na dwie kreseczki na teście, a teraz jak już są to świruję, czy wszystko dobrze. Przyznam, że doktor zleciła tylko dwie bety bo jedna wyszła 22, następna po dwóch dniach 105,9 (01.06) i pózniej juz nie kazała robić tylko stwierdziła ciąże i umówiła wizyte na wtorek.MiSia :) lubi tę wiadomość
-
Miśka witaj
Nie stresuj się, my tu wszystkie w stresie
A tak serio to będzie dobrze, innej opcji nie ma
Mnie dzis strasznie brzuchol bolał, miałam jeden wielki skurcz tak przez godzinę. Wzięłam nospę i przeszło.
Mam nadzieję, że to były tylko rewolucje po zimnej kiełbasie z grilla zagryzionej kilogramem brzoskwiń
Dla bezpieczeństwa i świętego spokoju siedzę dzisiaj w domu. Mąż z córeczką pojechali nad wodę i trochę mi żal...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 16:35
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
A mi trochę żal jak piszecie o tych grillach, opalaniu i tarasach a u mnie NADAL 8 stopni
Monkey, co do bólu brzucha, ja jak zjadłam całego arbuza a potem zjadłam kanapke z jajkiem i łososiem a na koniec wypiłam kakao to też mnie bolał
Ale mam dzisiaj złe samopoczucie.... Chce mi się spać, baaardzo...
MiSia :) lubi tę wiadomość
-
Ja już w domu, mąż ogląda mecz, dziecko bajkę, chwila dla siebie
Pianistka no te 8 stopni to też przegięcie ale u nas dziś w głębokim cieniu pokazywało 30 stopni jakby tak było 10 mniej to byłoby super już w nocy podobno ma popadać i jutro będzie przyjemniej -
nick nieaktualnyhej no mnie upaly tez strasznie męczą i dają w kość dobrze ze jak bedziemy duze to bedzie juz zimno, dzis zrobilam drugi test z innej firmy i co II krechy
uzupełniłam tabelke
Ja to bym mogła spać i spać caly dzień...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 18:57
-
Jejku ja ledwo żywa jesten Mielismy jechać na Jezioro Genewskie, a w ostatniej chwili zmienilismy plany i postanowilismy jechać do włoskiej częsci Szwajcarii, bo tam jeszcze nie bylismy i wracając utknęliśmy w korku na autostradzie ... 2,5 godziny stanie w słoncu... koszmar ... Jeszcze rozladowaly nam sie telefony, mojego męza coś ugryzło, a już raz miał wstrząs anafilaktyczny, wiec ja spanikowalam... Odechciało mi się wyjazdów na długo
Widzę, ze prawię wszytkie dopada senność Ja tez bym mogla spac i spać i to chyba jedyny objaw hehe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 19:36
-
Współczuję Justaw 2,5 godz w korku masakra:) jeszcze w slońcu. Mnie ostatnio ciągle coś denerwuje, a do tego płaczę z byle powodu ciągle czuje taki niepokój. Już nie mogę się doczekać pierwszego USG. A czy większość z Was lub może wszystkie jesteście przed tym pierwszym USG ? W sensie czy widziałyście już swój pęcherzyk ?