Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale się dzisiaj najadłam, za wszystkie czasy Właśnie dlatego uwielbiam takie rodzinne imprezy
U mnie się ochłodziło pod wieczór, od razu przyjemniej
Miśka ja widziałam już pęcherzyk Ale to nie był ekscytujący widok. Wzruszę się dopiero jak zobaczę serduszko -
nick nieaktualny
-
Bianka* wrote:Uzupełniłam tabelkę
Teraz idę spać bo mam za sobą 10 godzin podróży, z czego 4 za kierownicą
Nastrój super, bo za mną już termin @, i żadnych plamień, więc kolejny mały kroczek do przodu -
Justaw wrote:Mnie za niespełna 2 tygodnie czeka 1300 km... Mieliśmy już bilety na samolot, ale ponoć na początku lepiej nie latać, więc jedziemy...
-
Justaw wrote:Mnie za niespełna 2 tygodnie czeka 1300 km... Mieliśmy już bilety na samolot, ale ponoć na początku lepiej nie latać, więc jedziemy...
Wiem coś na ten temat...
Latam do Polski max raz w roku i akurat kupiłam bilety na 22 czerwca i nie lecę Nie będę ryzykować...
3 lata walczyliśmy o tego groszka... nie pozwolę go skrzywdzić
A na październik na wykupiliśmy wycieczkę na Majorkę... Też nie wiem czy polecimy... okaże sięzosiaaa lubi tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:O cholercia, ale długa podróż was czeka... Do Polski jedziecie? No podobno samolotem można latać od 12 tygodnia ale chyba co ginekolog to inna opinia, też bym nie ryzykowała lotu.
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Pianistka wrote:Wiem coś na ten temat...
Latam do Polski max raz w roku i akurat kupiłam bilety na 22 czerwca i nie lecę Nie będę ryzykować...
3 lata walczyliśmy o tego groszka... nie pozwolę go skrzywdzić
A na październik na wykupiliśmy wycieczkę na Majorkę... Też nie wiem czy polecimy... okaże się