Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ilka85 wrote:Tu chodzi o pewne zasady, potrącane mam z pensji kupę kasy, więc jako ubezpieczona powinnam móc zrobić chociaż obowiązkowe badania na NFZ, a nie żeby ktoś mi łaskę robił. Oczywiście olałam gościa i zapłaciłam za badania, tylko dlaczego taka patologia jest praktykowana...chodzę na wszystkie wizyty prywatnie i jak raz chciałam coś przyoszczędzić to jakiś palant swoje kompleksy uzewnętrzniał

zgadzam się w 100%!!!!!!!! jakby ktoś mnie pytał, to bym powiedziała, że chce dostawać tą kasę co mi odciągają co miesiąc i będę sobie chodzić prywatnie i za wszystko płacić, bez patrzenia i proszenia o łaskę z ich strony?! Chory kraj na każdym kroku:/
domiii lubi tę wiadomość

-
Ja na bakterie w moczu dostałam od gina urosept czy pomoże okaże się w piątek, nic mnie nie bolało ale z oddawaniem moczu teraz widzę ze jest lepiej więc chyba dzialaPianistka wrote:Ja gdzieś słyszałam, ze można brać w ciąży urosept... furagina nie ale urosept podobno ok!
Ale nie wiem czy to na bakterie w moczu... -
Taru ja chodzę do gina prywatnie, a to dlatego ze mój gin jest ordynatorem oddział położniczego i jedynie przyjmuje prywatnie. Zawsze mogę do niego zadzwonić na komórkę lub napisać sms i zawsze odpowie. Do tego dba o swoje pacjentki jak juz trafią na oddział. Co do nfz to jestem zrażona. Wiele razy chodziłam do ginow wlasnie na nfz i nigdy nie bylam zadowolona, a bylam u wielu wierzcie mi. Tak więc juz mialam dosyć i w końcu trafiłam na odpowiedniego lekarza. Za wizytę nie place bo mam prywatne ubezpieczenie zdrowotne co mi sie bardzo opłaca.
Zosia Ilka powodzenia!
Ja właśnie zjadłam pyszny obiad
byly frytki, pierś z kurczaka i mizeria. Teraz odpoczywam.
Mi tez ostatnio wyszły bakterie w moczu. Dzisiaj powtórzyłam badanie i zobaczymy. Żadnych objawów nie mamWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 16:28
zosiaaa, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
a ja pospałam i nie do życia jestem teraz, ale dojdę do siebie

A na obiad miałam kurczaczka w mleczku kokosowym, wiórkami i ananasem, pycha
a teraz lecę do sklepu i będę hobbita oglądać bo leci dziś
mam bzika na punkcie tego filmu
Pianistka lubi tę wiadomość
-
Taru, Pati dzięki za radę. Powiem szczerze, że zapalenia pęcherza nie miałam nigdy. Może pójdę na ostry dyżur, tak na wszelki wypadek.
Co do NFZ to powiem Wam, że zgadzam się z każdym Waszym słowem. Po prostu jest masakra.
Lelewela dlatego nie śpie w dzień, potem czuję się gorzej niż przed drzemką
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH