Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pianisto czy ten doppler jest szkodliwy?
Znowu podsłuchiwałam groszka bo to serducho nie dawało mi spokoju. Znalazłam go tak jak trzeba
Wrzucę zaraz na grupę
Zosia cudnie
Wracaj szybko z relacjami!
Szara myszko leż i odpoczywaj. Będzie dobrze
zosiaaa lubi tę wiadomość

ek + 09.05.2014 (9tc)

-
Czytałam w wielu źródłach że nie jest szkodliwy
ja przez pierwsze 3 dni słuchałam kilka razy dziennie... teraz mi już przeszło 
Ale faktycznie dźwięk serduszka jest nieco inny, prawda?
Zaczniesz to rozróżniać po dźwięku bo serce ma takie bum bum a to szuranie to pępowina
-
Monkey, w tym wieku ciąży tak wysokie tętno to norma
dopiero po 12 tygodniu się unormuje 
Ja w poniedziałek na USG miałam mierzone to groszek miał 172
A jak mierzę detektorem to mierzyłam wczoraj to cały czas jest ok 160... skacze od 155 do nawet 170 
Ale ty detektorem to też zależy jak złapiesz... ja to traktuję bardziej orientacyjnie
-
Pianistka wrote:szara myszka, ja na noc zapomniałam wziąć luteiny i rano było baaaardzo dużo brązowego

Ale wzięłam rano i jest już ok
pilnuj leków i obserwuj...
poza tym brązowy jest niegroźny
oby faktycznie był niegroźny .. eh bezsilność totalna mnie ogarnela,leze i ogladam magde m xD
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny mam nadzieję, że u was wszystko dobrze!
U mnie niestety nic się nie ruszyło, ani plamki krwi, a do tego byłam już dwa razy w tym tyg w klinice bo w poniedziałek byłam zrobić hcg czy dobrze spada a okazało się, że rośnie... no i chciał zrobić usg jeszcze, ale niestety dalej bez zmian z tym, że powoli zaczął się bać czy to nie ciąża pozamaciczna
Jakby tego było mało podczas sprawdzania na usg czy widać cos w jajowodzie okazało się że mam na jajniku cyste... Dostałam skierowanie na zabieg... Jutro jadę do kliniki ginekologii operacyjnej na badania przed zabiegiem i moze dowiem się więcej...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

(((( dwa dni spokoju i znowuuuuuu