Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pisałyście o bieganiu do wc w nocy. Ja wcześniej biegałam 2 razy, a teraz normalnie przesypiam do rana. Co dziwne jak nie byłam w ciąży to też zazwyczaj raz szłam, a teraz aż mnie dziwi ten spokój.
Właśnie podjadam rodzynki. Ostatnio po nich wymiotowałam, ale wtedy faktycznie sporo zjadłam, muszę się dzisiaj pilnować
-
Długo ci się utrzymują ja mam w drugą stronę i dlatego brzuch często mnie boli
ale taki urok.
A ja tak sobie myslę...progesteron mam wysoki, temp. nadal podwyższona....musi być dobrze, jeszcze 6 dni, wytrzymam.
A wiecie na czym teraz przyłapałam swojego, co w necie oglądał?...filmiki z usg z 12 tyg. i nie mógł sie nadziwić jak juz taka fasolka się rusza bardzo
...oby do środy.
Ja zmykam już spać, spokojnej nocy -
nick nieaktualnyDobrego dnia!
Witam się z początkiem 10 tygodnia. Dumniej już to będzie brzmiało
U mnie w miarę OK. Krwawienie, ocenione jako to z nadżerki, się chyba wycisza.
Wielkimi krokami zbliża się wtorkowa wizyta więc spokojnie robię swoje !
Książkowe objawy się trzymają ode mnie z daleka - nie wiem co to mdłości etc.
milka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCynamonowa wrote:Justikf fajnie,że krwawienie się już uspokaja.
Mi niestety mdłości wróciły, miałam jakiś tydzień przerwy ale od niedzieli znów mnie męczą. Do tego doszło chroniczne zmęczenie. Dobrze, że już prawie weekend.
To jest wieczna sinusoida - jakoś sama nie wierzę w to, że w najbliższych dniach nastąpi całkowite wyciszenie. Lekarz prognozuje mi takie nieprzyjemności nawet do 15 tc. -
Dzień dobry
witam się 
Nie wiem co mi się porobiło, ale przed ciążą, mając dzień wolny mogłam spać do południa a teraz wstaje o 8 i jest ok!
Dzisiaj ostatni dzień pracy mojego D i zaczyna wakacje
a w poniedziałek jedzie do Polski
Ja dzisiaj znowu trochę posprzątam w domu i muszę upiec jakieś ciasto bo będziemy mieli gościa wieczorem
Miłego dzionka
-
nick nieaktualnyoh widzę, że kapusta nie tylko u mnie
ja z kolei narobiłam wczoraj garnek łazanek 
Co do spania, to mogłaby, spać cały dzień i całą noc. Cała energia skumulowana na tej małej budowie pod sercem i dla mnie już energii nie ma prawie wogóle
do tego mega niskie ciśnienie.
Miłego dnia mamuśki
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

.

13.08.2014