Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A co z temperatura? Utrzymuje sie wam na stałym podwyższonym poziomie? Ja mam cały czas 37.5 i szczerze powiedziawszy meczy mnie to. Podobno za wzrost temp odpowiada wzrost progesteronu, zastanawiam sie czy dosyć wysoka temp nie jest efektem sporego progesteronu, ale robiłam tylko raz progesteron na początku ciazy i wynosił 39 . Czy któraś z Was zauważyła tak u siebie?Taru
https://www.maluchy.pl/ci-71245.png -
nick nieaktualnyJa już wymiotowałam, na szczęście tylko kilka razy i zawsze przy obiedzie...
w połowie jedzenia nagły zwrot akcji - do kibla a potem wracałam i spokojnie mogłam już dokończyć obiadek. Ot, tak dziwnie u mnie było.
Oby się skończyło już, bo nie chce zamieszania przy stolikach nad morzem robić
-
nick nieaktualny
-
Witam nowe forumowiczki i gratuluję wizyt

Z sikaniem ja tez tak mam, niemal codziennie. Najbardziej wkurza mnie to w nocy, bo nic nie piję a wstaję min. 4 razy i pęcherz mam pełen. Ja nawet do sklepu dalej jak wyjdę to wracam już z bólem pęcherza tak mi się już chce.
Ja dawno nie mierzyłam i aż poszłam po termometr i mam podwyższoną nadal, teraz mam 37,0 a progesteron ostatnio miałam 76 chyba jeśli dobrze pamiętam.
milka1 lubi tę wiadomość
-
A moja gin pamiętała o mnie i dzwoniła dziś do mojej teściowej (obie pracują w tym samym szpitalu). Prosiła ją, żeby przyszła jutro do niej po skierowanie dla mnie, a we wtorek podeszła do endokrynolog skonsultować moje wyniki i ewentualnie umówić na wizytę
niezła akcja, ale inaczej się nie da, bo terminy do endokrynologów kosmiczne.
Pianistka, milka1 lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie nowe lutóweczki

Wróciłam od lekarza. To TSH mam za wysokie ale od razu zadzwoniła do znajomej endokrynolog i ta podała, co ma mi przepisać. I za miesiąc kontrola.
Co do bakterii w moczu to powiedziała, że skoro cała reszta jest w normie to nie ma stanu zapalnego w organizmie i mam dużo pić i ewentualnie sok z żurawiny i za miesiąc kontrola
I w końcu założyła mi kartę ciąży
A co do pappy to ustaliłyśmy, że w 13 tyg zrobię usg i jeżeli wszystko będzie dobrze to nie będę nic więcej robiła.
Kasia02, milka1 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH