Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pianistko to mogą być ślady po pękających naczynkach, zwłaszcza jeżeli codziennie gmerasz tam aplikatorem z lutki
Bać byś się mogła gdy najpierw bolał Cię brzuch, z dużą częstotliwością...
Będzie git!tysiaa93 lubi tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Iriss wrote:zosiaaa, pytanie do Ciebie jak się tutaj zjawisz
Jeżeli na magnezie jest napisane: 1 kapsułka 707mg zawiera 595,6mg dwuwodnego mleczanu magnezu, a dalej jest napisane: 1 kapsułka zawiera 595,6mg dwuwodnego mleczanu magnezu w tym 60,75mg magnezu, co stanowi 16,2% zalecanego dziennego zapotrzebowania.
To do której wartości się odnieść trzeba?
Tysia, okazało się że w zielonym maju pszczółki bzykają i zapylają
Ta większa wartość to jest ilość mleczanu magnezu, czyli całego związku, a ta mniejsza to ilość samych jonów magnezu, czyli właściwie ta mniejsza jest prawidłowa, bo to jest ta substancja działająca
Ja też nie chcę Twoich mdłości
Pianistka tylko spokój nas uratuje myśl pozytywnie, będzie dobrze!tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Monkey wrote:Pianistko to mogą być ślady po pękających naczynkach, zwłaszcza jeżeli codziennie gmerasz tam aplikatorem z lutki
Bać byś się mogła gdy najpierw bolał Cię brzuch, z dużą częstotliwością...
Będzie git!
Jeśli serduszka nie będzie, to pójdę po tygodniu jeszcze raz -
Natalii00 wrote:Mi tez jak nie uda sie uslyszec serduszka to tez za tydz mam wizyte i moze wtedy zobaczymy ale moze jutro jakas niespodzianeczka bedzie hihi
Natalii00 lubi tę wiadomość
-
Natalii00 wrote:Ale bym chciala bardzo na 10 to dlugo czekac nie bede musiala
Tysia przypomnij mi w ktorym Ty tyg poszlas na wizyte? Bo juz kurcze zapomnialam
Poszłam w poprzedni wtorek i był to według belly 5 tydzień i 5 dzień Ale poszłam tylko dlatego, żeby dostać receptę na luteinę
-
Pianistka mnie też piersi przestały boleć i włączyła mi się panika i czarne scenariusze, bo przestałam czuć się ciążowo. A od dziś dopadły mnie mdłości i piersi znów zaczęły boleć. Moja szyjka też wydaje się być otarta i podobno to też jest ok, bo u niektórych zamyka się dość późno. Dopóki nie ma krwawienie i mocnego bólu brzucha to zakładam, że jest dobrze jestem ciekawa zdania ginekologa o szyjce. Koniecznie daj znać po wizycie![link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
tysiaa93 wrote:To ja jeszcze pewnie będę spać o tej godzinie Ale specjalnie dla ciebie nastawię sobie budzik, o
Poszłam w poprzedni wtorek i był to według belly 5 tydzień i 5 dzień Ale poszłam tylko dlatego, żeby dostać receptę na luteinę