Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też jakaś zła chodzę, co chwilę krzyczę na męża

Dzisiaj dzień zaczęłam od powitania się z toaletą. Dodatkowo mam wkurzającą, swędzącą wysypkę. Stwierdziłam, że pójdę jutro do internisty po jeszcze tydzień zwolnienia, bo nie dam rady siedzieć w pracy, zwłaszcza, że nadal nie mam zaświadczenia, żeby zacząć pracować na pół etatu.
Przełożyłam też wizytę z wtorku na czwartek, bo stwierdziłam, że wtorkowa wizyta byłaby darmowa, ale lekarz nie ma zbyt dobrych opinii, więc zacznę chodzić już prywatnie, babeczka ma bardzo dobre opinię, więc liczę, że mi przypadnie do gustu i przy niej pozostanę. -
kada24 wrote:Hej my byliśmy w kościele i oczywiście musiałam wyjść bo mnie tak mdlilo ze to jakaś porażka blada byłam mąż się bał ze mu zjade zaraz a upał juz u nas .... a na obiad się wybieramy gdzieś
ja tak miałam ostatnio. Musiałam wyjść na świeże powietrze, a później stwierdziłam, że jednak wracamy do domu, bo nie dam rady... -
hej dziewczyny, zycze nam dobrego i nudnego pod względem niepokoju dnia

ja z objawami mam tak samo, od jakiś 3 dni znacznie oslably i od razu stres czy wszystko dobrze, bo jakies 4 dni temu piekielnie bolał mnie brzuch
wizyta w piątek, postaram się być spokojna do tego czasu, oby wszystko było w porządku
-
Hej dziewczyny

Nie zbyt często się udzielam na forum ale musiałam wejść i Wam napisać. Kombinuję od dłuższego czasu jak mieć normalny zasiłek macierzyński /Komorowski podpisał ustawę o zmianach w zasiłku macierzyńskim na mocy której ja traciłam prawo do zasiłku
/ i weszłam na stronę pomagamymamom.pl i teraz już jestem spokojna, bo okazało się że jednak nie zostanę na lodzie
Polecam tą stronkę bo świetnie doradzają i nic nie zapłaciłam
domiii lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

13.08.2014

Więc spokojnie z tymi "upałami"