Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pianistko mnie też tak ostatnio groch nastraszył. Już 3 razy słyszałam go w różnych miejscach, czasami nawet muszę bardzo mocno tą głowicę docisnąć bo chowa się gdzieś głęboko

U nas też upalnie. Kończę gotować obiad i oglądniemy sobie Jurassic World

ek + 09.05.2014 (9tc)

-
madzia2526 wrote:Dziewczyny czy zdarza się u was takie uczucie jakby ktoś co jakiś czas was kół jakąś igiełka w podbrzusze? Zaczynam się stresować

mnie tak czasami kłuje. Właśnie taka igiełka. Ale pokłuje trochę i przestaje. Liczę, że to normalne i się nie przejmowałam tym.
Mnie nadal mdli, nadal swędzi wysypka. Mam nadzieję, że jutrzejszy lekarz mi przedłuży l4, chociaż tym razem poproszę na "może chodzić", żebym chociaż na chwilę mogła wyjść na swieże powietrze. A za tydzień spróbuję pójść do pracy. Oby tylko mi nie znaleźli dodatkowego zajęcia, to popracuję sobie 4 godziny dziennie. -
Ufff dzięki dziewczyny. Jeszcze nie widziałam malucha na usg i teraz jakiekolwiek objawy mnie niepokoją a jeszcze zachciało nam się malować pokój niby siedzę w pokoju obok ale jednak opary to opary.
Zazdroszczę chłodu u mnie na termometrze 31'C...
Jecie chipsy? :>
-
madzia2526 wrote:Ufff dzięki dziewczyny. Jeszcze nie widziałam malucha na usg i teraz jakiekolwiek objawy mnie niepokoją a jeszcze zachciało nam się malować pokój niby siedzę w pokoju obok ale jednak opary to opary.
Zazdroszczę chłodu u mnie na termometrze 31'C...
Jecie chipsy? :>
Ja ostatnio jadłam cheetosy. Miałam ochotę, bardzo smakowały, ale najwyraźniej dzidzi już nie, bo się nie utrzymały
-
ooo. mówiąc o słonych przekąskach - przypomniało mi się, że kupiłam pistacje.

A i dziś pierwszy raz od dwóch miesięcy wypiłam kawę - cappucino w mc
Wypiłam pół kubka, bo mocna była, ale mi brakowało kawki
Monkey lubi tę wiadomość
-
Ja na szczęście kawy nigdy nie piłam więc mam łatwiej jeżeli o to chodzi
Popadam już w paranoję mam ochotę na chipsy ale czytam że są szkodliwe itd. szaleństwo jedno wielkie 
Orzeszków też podobno nie powinno się jeść ale to dotyczy wszystkich ciężarówek?

-
Z orzechami są sprzeczne informacje. Niektórzy twierdzą, że nie powinno się jeść, bo uczulają. Inni twierdzą, że powinno się jeść, żeby przyzwyczaić dziecko.
Ja na początku przed każdym jedzeniem sprawdzałam, czy mogę zjeść dane danie w ciąży. Teraz po prostu jem po trochu tego, na co mam ochotę - a na niewiele rzeczy mam.
Pistacje kupiłam sobie niestety solone
Ale myślę, że jak kilka zjem, to się nic nie stanie. Tylko muszę wyciągnąć kilka, bo mnie wciągają uzależniająco
milka1 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

13.08.2014