Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ALe bym się wściekła... ^^ Ale to typowa męska logika...

Mnie zawsze wkurza że jak wypoleruję sobie krany do połysku to mąż musi mi je wyciapać, bo najpierw np mydli ręce i dopiero potem odkręca mocniej wodę, przez co cała bateria jest zaciapana
a ja za każdym razem jak jestem w łazience to je poleruję bo mam bzika na tym punkcie 
-
Mąż mnie wpienił... albo jestem przewrażliwiona...
Kupił mi w Polsce sweterek. biały... założyłam go dzisiaj a on do mnie "W Polsce widziałem że dużo dziewczyn takie nosi, tylko że noszą pomarańczowe lub różowe staniki"..
No wkurzyło mnie to
EDIT: założyłam czarną bluzkę i po robocie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 10:53
-
nick nieaktualny
-
U mnie też dzisiaj granica bezpieczeństwa
Wreszcie!
Mnie też od paru dni brzuch jak na okres boli, ale widzę, że nie tylko mnie. Wkurzające to, nie można się odprężyć.
Pianistka, przestań się wkurzać na tego biednego męża
Nic złego nie powiedział 
justikf, te bóle brzucha to chyba norma, popatrz ile dziewczyn (włącznie ze mną) teraz tak ma. Spokojnie, na pewno nic się nie dzieje.
Czy wy też macie w ciąży takie pokręcone sny? Masakra, co noc to jakiś kretynizm mi się śni.
Miłego dni lutówki
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:Granica bezpieczeństwa
a dokładnie nazywa się to "Mija okres największego zagrożenia utraty ciąży"
I za to dostaje sie serduszko? Ciekawe.
Bole sa znosne. Co jakis czas tez mam uklucia w roznych miejscach. To w kosci lonowej- to wyzej- zdecydowanie nad macica...
Wydzielina tez akceptowalna bezowa, krwi nie ma- moze bedzie dobrze.
Czekam na obiad- rosol z moim ulubionym makaronem jajecznym. -
A ja dziś wyjątkowo dobrze się czuję. Zasnęłam po śniadanku i spałam do 13 i głodna sie obudziłam

Ja miałam strasznie dziwaczne sny, ale jakoś na razie odpuściły.
Wczoraj spotkaliśmy się ze znajomymi na pizzy i padł pomysł, zeby nad morze za tydzień pojechać. jakoś średnio mi się chce już dzisiaj
i troche o kwatery ciężko, no ale cos poszukam.
-
Justaw też mam czasem zawroty głowy, szczególnie w gorących, dusznych pomieszczeniach. Musisz uważać i najlepiej samej nie wychodzić w tak upał.
Ja mam nadzieję, że pojem dziś dobrych rzeczy na weselu - w domu nic nie chciało mi się na obiad obić. A rano usmażyłam placki jabłkowo - bananowe i od razu mnie po nich zemdliło, a tyle się namęczyłam
-
lelewela wrote:A ja dziś wyjątkowo dobrze się czuję. Zasnęłam po śniadanku i spałam do 13 i głodna sie obudziłam

Ja miałam strasznie dziwaczne sny, ale jakoś na razie odpuściły.
Wczoraj spotkaliśmy się ze znajomymi na pizzy i padł pomysł, zeby nad morze za tydzień pojechać. jakoś średnio mi się chce już dzisiaj
i troche o kwatery ciężko, no ale cos poszukam.
Lelewela zwykle tak mam, że jak coś ustalimy z kimś jednego dnia, to jak następnego dnia się obudzę, to nie wydaje mi się to już takich świetnym pomysłem jak dzień wcześniej
lelewela lubi tę wiadomość
-
Justaw wrote:A ja dziś prawie padłam w sklepie. Czarno przed oczami, dzwonki w uszach, nogi jak z waty, od razu zlana potem cała byłam... Dobrze, ze maż był ze mną, bo by nie obcy ludzie z podłogi zbierali...
Tez mi sie to zdarzyło, na szczęście w domu, podejrzewam, ze zbyt szybko wstałam z łóżka, nagle ciemno przed oczami, złapałam sie blatu, zawirowało w głowie a gdy padłam na łóżko, cieżko oddychałam. Pierwszy raz mi sie to zdarzyło, okropne uczucie.Taru
https://www.maluchy.pl/ci-71245.png

Mam nadzieję, że teraz już będzie "z górki" 

13.08.2014