Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z rana ja wstałam i zrobiłam mężowi śniadanko do pracy:-)
Pianistka widziałam widziałam maleństwo to aż całe 3,8 mm..
Lekarz mówił mi , że pęcherzyk rośnie na dobę 2 mm czyli jak pójdę za tydzień powinien mieć 14 mm
wszystko mi wytłumaczył , ale z wrażeń to połowę zapomniałam hehe
Pianistka wyobrażam sobie Ciebie oczami wyobraźni hehe -
Hej dziewczyny, witam się z pociągu Życzę wszystkim miłego dnia.
Misia, gratuluję kropeczki Trzymam kciuki za Miśkę, która ma dzisiaj wizytę i za betę abovo. Czekam na dobre wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 07:19
MiSia :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas też seksu póki co nie będzie, a wczoraj jak dotknął za cycuszka, to zawyłam z bólu!
A dziewczyny, tak z innej beczki teraz Macie zaparcia? Mnie nie dają żyć, spać... dziś w nocy obudził mnie mega ból brzucha. Poszłam na kibelek, nadymałam się, że aż mnie macica zaczęła boleć, pot się lał z czoła i tylko jeden mały psztyk i po wszystkim ;/ Jak sobie z tym poradzić? Piję colon c, jem kiwi i nie pomaga...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 08:06
-
Dzień dobry!
Dziś mamy piękny dzień w Norge (w końcu) więc i humor lepszy
Pianistka ja jestem z Voss (100km od Bergen).
Myszeczka widzę, że mamy bobaski w bardzo podobnym wieku
Dziewczyny a jak tam Wasze samopoczucie? Czujecie już jakieś dolegliwości ciążowe?
Deliliah na zaparcia polecam duuuużo jabłek. Mi pomagały. A! I kompot z suszonych śliwek, albo po prostu same suszone śliwki. Mnie straszne zaparcie męczyły pod koniec ciąży, do tego stopnia, że nabawiłam się hemoroidów...Pianistka lubi tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczyny,
dołączam do Was
Termin mam na 2.02.2016
Ale tu pięknie fioletowo!
Czy Wy też macie turbo apetyt?? Ostatnio myślę tylko o tym co zaraz zjemWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 08:51
zosiaaa, Madlene84, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
PeggyOlsen wrote:A propos mężów - uprawiacie już seks po nowinie o ciąży? My się jakoś boimy, no ale ile można ;P
Witam nowe Laseczki..
Mnie dopada spioch..jestem wyczerpana...poza tym nic.. dopiero wstałam a juz poszłabym spac... -
Hej
Karaluch witaj
U nas seksu na razie też zero jak się okaże, że wszystko jest ok to wtedy spróbujemy
Dziś wolne i idziemy na 14.30 do żłobka na dzień matki i ojca przez hormony ciążowe pewnie będę się mega wzruszać
A jutro już wizyta, nie mogę się doczekać -
Hej Dziewczyny!
Muszę w końcu pomyśleć nad suwaczkiem ale to może po wizycie 18 czerwca.
Co do jedzenia to ja mam odrzut. Nic mi nie smakuje oprócz pieczywka...staram się jeść dużo owoców i zaparć jako takich nie ma, ale zdecydowanie na 'tron' chadzam rzadziej z płynów mój organizm toleruję tylko wodę i melisę z cytryną. Przed ciążą piłam 5 kaw dziennie a tu taka zmiana...
No i my się skusiliśmy na seksik i muszę napisać, że jest cudownie! To chyba przez większe ukrwienie. Oczywiście trochę się baliśmy, ale nie ma żadnych plamień to chyba jest dobrze.
Dziewczyny pracujecie jeszcze? U mnie jak wszystko będzie dobrze to będę pracowała do połowy stycznia. Co kraj to obyczaj a ja w UK mieszkam...mtulipanna lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Ja nie mam zaparć, wręcz przeciwnie
Dziewczyny stosujecie już, albo myslicie chociaz o jakichś kremach przeciwko rozstępom? Ja mam sporo rozstępów na piersiach , pupie i udach - pamiątka z okresu dojrzewania i teraz się boję,l ze historia się powtórzy...
Mam już Elancyl, oliwkę z rossmanna babydream,olej z avocado i teraz chce kupić olej ze słodkich migdałow... A może Wy macie coś sprawdzonego?